banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Okt 2012, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
FSS: Koga laže Deni Rouz? (VIDEO)

Fudbalski savez Srbije postavio je danas na sajtu Jutjub video snimak pod nazivom "Koga laže Deni Rouz?" (Danny Rose is lying to whom?), na kojem je prikazan taj igrač dok je nastupao za mladu reprezentaciju Engleske na utakmici protiv Srbije.

Rouz je posle utakmice baraža za Evropsko prvenstvo u Kruševcu izjavio da je vređan na rasnoj osnovi, kao i da je gađan kamenjem.
"Kao što možete videti na ovom video snimku, tokom utakmice UEFA under-21 nije bilo nesportskog ponašanja i vređanja protivničkih igrača na rasnoj osnovi", piše u opisu tog snimka na sajtu Jutjub.

Na snimku koji traje šest minuta i šest sekundi prikazano je intoniranje himne Engleske, kao i više situacija u kojima Deni Rouz izvodi aut ili ima kontakt sa loptom.

Po završetku utakmice baraža za Evropsko prvenstvo u utorak došlo je do velike gužve na terenu i guranja igrača i članova stručnih štabova obe reprezentacije.

U gužvi koja je nastala po završetku meča, Rouz je dobio crveni karton zbog provokacija i šutiranja lopte u publiku.

Rouz je ranije rekao da su ga navijači vređali tokom zagrevanja "tako što su oponašali majmune svaki put kada bi prišao aut liniji".

Evropska fudbalska unija (UEFA) je najavila postupak protiv FŠ zbog "navodnog rasističkog skandiranja" navijača tokom utakmice i posle nje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dLcSFEsPMI0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ne znam da li je iko gledao,na SOS kanalu u nekoj emisiji,gostovao Kezman,fino je sve rekao,sta misli o samom selektoru,i o njegovom nacinu vodjenja reprezentacije,i sastavljanja ekipe...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 19:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jel se opametio Mateja? Uvijek je bio sirov, ali kako vidim pozitivne komentare na njegov nastup u toj emisiji, kontam mozda je sazreo kao covjek? Ima li gdje kakav klip ili sl.?

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Kakvo govno je ovaj Dzerard...
Citiraj:
Stiven Džerard kratkog sećanja: Nema čekanja, napolje sa Srbima FOTO

Kapiten Liverpula i reprezentacije Engleske zatražio je drakonsku kaznu za Srbiju zbog incidenta u Kruševcu.
Stiven-Dzerard-kratkog-secanja-Nema-cekanja-napolje-sa-Srbima-FOTO

Stiven Džerard je javno istupio protiv ponašanja srpskih mladih fudbalera i navijača na utakmici u Kruševcu, i pritom pozvao najviše organe vlasti da oštro kazne sve izgrednike.
Kolimor: Sa Srbima ne vredi lepo; Lineker: FIFA mora da reaguje FOTO
Marko Jarić: Englezi su izmislili huliganizam i ropstvo, ali stvarno smo ga preterali FOTO
Ninković: Nisam mogao da prećutim, Rouz je bio prebezobrazan

- Razočaravajuća stvar oko onoga što se dogodilo na utakmici jeste da se vraćamo unazad. Činilo nam se da smo napravili velike korake kako bismo izbacili rasizam iz fudbala, ali situacija od sinoć vraća nas na početak - izjavio je Džerard, a prenosi britanski Dejli Mejl.

Incidenti na revanš utakmici baraža za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine u Kruševcu između Srbije i Engleske još uvek su glavna tema razgovora u medijima na Ostrvu, pa se u javnu raspravu upustio i Džerard.

- Vlasti moraju da postanu stroge. To je jedino rešenje, niko drugi ne može da učini ništa po tom pitanju. Oni imaju kontrolu i mogu da izdaju ogromne kazne. Zašto čekati? Učinite to sada - poručio je Džerard disciplinskoj komisiji UEFA.

Kapiten Liverpula očigledno ima kratku pamet i dvostruke aršine kada je rasizam u pitanju. Podsetimo da je njegov saigrač iz ekipe Luis Suarez drakonski kažnjen zbog vređenja na rasnoj osnovi fudbalera Mančester Junajteda Patrisa Evre.

Džerard se tada nije javno oglašavao niti kritikovao saigrača, za kojeg inače tvrdi da je jedan od najboljih napadača sveta. Očigledno mu ne smeta što na terenu sarađuje sa rasistom...

img

A engleski mediji misle da će se Srbija provuću sa blagom kaznom, a za to su kao dokaz naveli i jednu fotografiju

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gdje si ti vidio engleza a da nije govno 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

Vijekovi incesta ostavljaju posledice. Nisu dzaba odvojeni gore na ostrvu. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Odrapice kaznu da bas zaboli.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
skeva je napisao:

Vaistinu.

Rekoh ja, susret dva najveca govnara, Srbina (iz inata) i Engleza (jer mu se moze).

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 20:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
papučar je napisao:
Odrapice kaznu da bas zaboli.

I treba Poslije svih nasih "navijackih" izgreda sto u Evropi sto u Srbiji nismo nista bolje ni zasluzili.

Samo mi jedna stvar nije jasna kad cijeli stadion vice Ubij: Srbina, Turcina/Baliju, Ustase, Siptare... niko nista a tu se poziva na ubistvo cijele jedne nacije naroda a kad vices u u u u u u u u u u odma se dize kuka i motika.
Zamisli sad da cijeli Kamp Nou vice ubij Portugalce, Francuze, Njemce... (.ebi ga na sanskom kako sad to ide nemam pojma)kako bi na to reagovala UEFA a kako da se zadnjih dve minute utakmice javi 100 budala i u u u u u u u.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To ti je moj Vuce licemjerstvo i lazni moral.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Normalno da treba, to je samo konstatacija bila :) Idealno bi bilo izbacivanje klubova i reprezentacije iz svih takmicenja na jedno 5 godina, da se ne brukamo.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

5 je puno na 3 da se malo ovi lesinari oko klubova i igraca malo olade.
A onda malo i sudstvo da proceslja klubove i FSS pa sve lagano na robiju.
Otici kod Engleza(zamoliti ljude da nam pomognu) i bukvalno ako je ikako moguce prepisati zakon o sportu i ponasanju na istom.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Vuk_samotnjak je napisao:
Samo mi jedna stvar nije jasna kad cijeli stadion vice Ubij: Srbina, Turcina/Baliju, Ustase, Siptare... niko nista a tu se poziva na ubistvo cijele jedne nacije naroda a kad vices u u u u u u u u u u odma se dize kuka i motika.
Zamisli sad da cijeli Kamp Nou vice ubij Portugalce, Francuze, Njemce... (.ebi ga na sanskom kako sad to ide nemam pojma)kako bi na to reagovala UEFA a kako da se zadnjih dve minute utakmice javi 100 budala i u u u u u u u.

I ti zaboravio sta je Balkan,pa tu je dozvoljeno sve nazalost.Znaci prvo treba mi sami da pometemo svoje dvoriste pa ce onda i UEFA da nam pomogne :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 20:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Znam ja sta je Balkan i da je ovde izmedu nas sve dozvoljeno al sigurno tamo neki delegat na utakmici Hrvatska - Bugarska na kojoj je skandirano Ubij Srbina i Srbe na vrbe nije Crnogorac vec neko kulturan iz evrope pa je mogao navesti taj primjer disktiminacije prema jednom narodu. Isto i neki dan na utakmici u Krusevcu je skandirano ubij Siprata pa se to nigdje ne navodi al se uveliko pise o dva majmunska urlika.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 22:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Nije Sloba kriv mi smo g...a a posle ce da pusti vodu i g...a ce da odu :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U zvaničnom dopisu sa meča u Kruševcu ne pominju se rasistički ispadi, već je fokus na tuči. FSS postavio video "Koga laže Deni Rouz"?

Poslije izvještaja sudija, koji je odmah stigao u Nion, u četvrtak se na stolu čelnika Evropske fudbalske unije (UEFA) našao i raport delegata utakmice iz Kruševca između Srbije i Engleske u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo u Izraelu.

Ono što je dobro za Fudbalski savez Srbije, ni u tom zvaničnom dopisu sa utakmice ne pominje se da je bilo rasističkih ispada u Kruševcu, na čemu insistiraju Ostrvljani, već je fokus na tuči igrača i članova stručnih štabova, koja je nastala po završetku meča, prenose "Novosti".

Dvije reprezentacije, kao i FSS, naći će se na tapetu UEFA 22. novembra, za kada je zakazana sjednica Disciplinske komisije, kada bi trebalo da budu donesene konkretne odluke i kazne za aktere.

Za Evropsku fudbalsku uniju je jasno da nije samo jedna strana kriva za incidente, pošto je pokrenula disciplinske postupke i protiv Srbije i protiv Engleske, a ko je u priči ispao crn, a ko crnji, :lol: :lol: odmjeriće za to nadležna komisija.

Sudbinu srpskih fudbalera izvagaće Disciplinska komisija koju čine: predsjednik Tomas Partl (Austrija) i članovi: Žak Anten (Švajcarska), Šandor Berci (Mađarska), Džim Stjerne Hansen (Danska), Hans Lorenc (Njemačka), Georg Popesku (Rumunija), Rudolf Repka (Češka), Džejms Šo (Sjeverna Irska) i Žoel Volf (Luksemburg).

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Ne znam ko koga laze, ali ja cujem lijepo na snimku dok se Ninkovic kaci sa nesvrstanim neko stenjanje i mumlanje sa tribina.Plus sto je stoka od navijaca gadjala nepotrebno i seljacki Engleze.Na stranu sto ih ne volim takodje, ali ako UEFA hoce da nas kazni , elemenata ima napretek, i pored obostrane tuce , gestikulacija, bla, bla.....

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 23:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tesko je razdvojiti dozivanje majmuna od standardnog urlikanja uuuuuu uaaaaa aaaaaaaaa uuuuuuuuu

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 23:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
kako tesko ? u....U...u...U...u..U...u........uaa..uaa..uaaa.........kapiras ?

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne znam, nisam nikad bio crnac.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]