The_new_Statesman je napisao:
Nije to. Karter je nisko, lako se osteti...
Ja se nadao da će uspjeti proći bez objašnjenja...
Tpojka je napisao:
Puno mi nekako zvuči 200.000.
Subjektivno. Ne bih o tome.
Tpojka je napisao:
Preostali koje sam ostavio u spojleru.
Izgledaju baš fino. Svaki na svoj način. Vidim koje su cijene u pitanju orijentaciono.
Sad sam se sjetio otvoriti spojler i vidjeti da si ostavio samo 3 linka.
Fina su sva tri, ali ja bih bez ikakve dvojbe uzeo
ovog.
Što se cijene tiče, računaj da Volvo baš i nije nešto što ide "k'o 'alva", plus što ovo "2.0T" i ostale prepadne, kao što je na početku i tebe, tako da...negdje idućeg mjeseca u ovo vrijeme mu poneseš 8, 8.5 i dovezeš ga kući.
Tpojka je napisao:
A kol'ko bi izaš'o ovaj Pežo? Manje od 8 sa tablicama? Još manje? Pod uslovom da je tamo po tih 2350€.
Ima na forumu carinik(a), pa bi bilo najbolje da se on(i) javi(/e) i objasni kakvo je trenutno stanje sa nametima, da ne lupamo mi "onako".
Trenutno, moj glas ide za "još manje".
nepokoreni je napisao:
E . je napisao:
Zašto bi se iko ložio na kožu u autu?
Ma ne ložim se al baš znaju da šminkerski je odrade što jest jest...
Ja sam iz svog auta počupao cijelu unutrašnjost jer mi je kožura išla na nerve. Sad je normalan i ljepši je.
Koža ima smisla jedino ako si automehaničar ili glavni deflorator u gradu, pa može biti praktična.
spavac je napisao:
Moj deeeebeli glas za ovo! No nešto kontam da mu je star i puno prešao. Mada će bez ikakvih problema nadživiti sve ovo što on gleda; 850 je treći najkvalitetniji Volvo ikad.
nepokoreni je napisao:
Vid', vid' pa nije loš taj Volvo

em udoban em prostran a nije skup. E sad stanje i održavanje

bez plina svakako nije za grada....
Volvo je lađa.
Moj je sličan model, maalo veći i, meni, moćniji, ali usporedbe radi, danas sam vozio čovjeka koji je prethodnih pola dana proveo u '04 S60 i oduševio se koliko je moj udobniji.
Održavanje uopšte nije skupo.
Kvalitetni dijelovi za VW ne da nisu jeftiniji, nego...
A plin valja tu staviti, da.
spavac je napisao:
ma za dijelove kod E. odes..mozda cak i poznaje auto tj prodavca..izgleda stvarno ocuvan.
Ne radim s FWD-ovima. Zamalo sam skoro compromise-ovao pošto sam dobijao 850 T5 dobar, aaali...ipak ne.
Dijelovi svi za sve imaju kod Gagija i čovjek je skroz korektan i voli izmišljati popuste.

P.S.
Ovu 854 znam. Ok je.