banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 531, 532, 533, 534, 535, 536, 537 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2012, 17:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
mandrak je napisao:
a sto bi otisao,pa tek je ponovo izabran tako da trpicemo mi njega jos dugo,ne znam koliko traje mandat

4 godine traje mandat nadam se da on nece ostati do kraja mandata

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 17:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
shakal je napisao:
Vjerujem da ce biti 100-150 hiljada eura, 5-6 utakmica pred praznim tribinama ili mozda cak na neutralnom. Suspenzija je previse.

a o cemu se radi? suspenzija A sselekcije ili mladih??? nisam u toku...
kako mogu da kazne a selekciju?

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 17:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

no_pasaran@

O mladoj selekciji se radi

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 17:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

uh sad procitah, nisam pratio pa ne mogu da komentarisem, ali ako je MAJMUN izazvao publiku, o kojoj suspenziji pricamo kakvih 10 godina jebem im m....

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 17:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

no_pasaran@

Ma Englezi su trazili supenziju nase reprezentacije a sve zavisi kakav je izvjestaj delegata jos uvek se malo zna ali cemo ipak nekakvu kaznu dobiti vjerovatno neku novcaunu i mozda neku opomenu ali to su samo moja nagadjanja vidjecemo sta ce biti

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 17:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

moguce, ali samo iz jednog razloga jer ce sutra kod njih to da se desi...inace KAZNILI bi oni nas ne brini...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 18:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
neko spomenu da su igraci mozda bojkotovali Sinisu, ako se to pokaze kao istina, onda su ispali ljigavci, jer su bojkotovali Srbiju, zelim da vjerujem da to nije u pitanju, ali je neobjasnjivo doslo do pada voljnog momenta u ekipi, poslije briljantne pobjede u NS i prvog poluvremena u BG, sad mi pade na pamet da su mozda protiv Velsa uzeli vecu dozu nekih suptanci, a protiv Belgije se islo na stednju, pa prepolovili, a ustedjevinu prodali Makedoncima :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 19:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
iskusniborcevac je napisao:
neko spomenu da su igraci mozda bojkotovali Sinisu, ako se to pokaze kao istina, onda su ispali ljigavci, jer su bojkotovali Srbiju, zelim da vjerujem da to nije u pitanju, ali je neobjasnjivo doslo do pada voljnog momenta u ekipi, poslije briljantne pobjede u NS i prvog poluvremena u BG, sad mi pade na pamet da su mozda protiv Velsa uzeli vecu dozu nekih suptanci, a protiv Belgije se islo na stednju, pa prepolovili, a ustedjevinu prodali Makedoncima :D

Vidjelo se da Bane nece da predje centar, kao i Kolarov, posto ih je kritikovao da misle samo na napad. Napadali smo poslednjih 15 minuta sa cetvoricom igraca na njihovih 11, nismo imali sanse...
I nek su ga bojkotovali, dosta su imali obzira na svakakve malverzacije. Ja sam za to da Bane sakupi ekipu iskusnih i kvalitetnih reprezentativaca, i potpisu neki papir da nece igrati dok se savez ne promjeni. A navijaci da prekinu svaku utakmicu dok je ovaj savez prisutan. Ovo se mora rijesiti, predugo traje ova agonija.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 19:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Zeljeli smo podmladjivanje ono je doslo pa sad ona narodna SUTI I TRPI...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne na ovaj nacin, zeljeli smo djecu koja zasluzuju da igraju a ne podmladjivanje Lekicem, Scepovicem i Maksimovice, Bisevcom ili Mickom.....

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je u srijedu uveče da je otvorila disciplinski postupak protiv Fudbalskih saveza Srbije (FSS) i Engleske (FA) poslije niza incidenata za vrijeme i poslije jučerašnje utakmice mladih reprezentacija dvije zemlje u Kruševcu, u revanšu baraža za učešće na prvenstvu Evrope.

Što se tiče navodnih rasističkih uzvika sa tribina, UEFA će pokrenuti postupak protiv FS zbog nesportskog ponašanja domaćih navijača tokom i na kraju meča.

Postupak će biti pokrenut protiv FSS zbog nepropisnog ponašanja igrača Srbije na kraju utakmice, a takođe i protiv FA zbog nepropisnog ponašanja engleskih igrača na kraju susreta, potvrdila je UEFA.

Kontrolna i Disciplinska komisija UEFA raspravljaće o ovim slučajevima na redovnom sastanku zakazanom za 22. novembar.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
bice to ko komisija fsbih.....englezi par hiljada a nas po usima....

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
skeva je napisao:
Ja sam za to da Bane sakupi ekipu iskusnih i kvalitetnih reprezentativaca, i potpisu neki papir da nece igrati dok se savez ne promjeni. A navijaci da prekinu svaku utakmicu dok je ovaj savez prisutan. Ovo se mora rijesiti, predugo traje ova agonija.

Mislim da su svi za to ali da niko neće učiniti ništa po tom pitanju.
To je sindrom:
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 22:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tacno tako zeza ih sindrom ludila :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Admiral Štimac može žaliti: Sinke, ostani da se 'obrukaš' i u Zagrebu!

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
jebeš svu besperspektivnost serbskog fudbala, zveknuće nas Krvati i vamo i tamo, a rad sam vidjeti Serbiu na zadnjem mjestu u grupi, ali sa tih šest bodova

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 23:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2010, 18:18
http://www.mozzartsport.com/vesti/bane- ... z-agencije

Orlovi su rastavljeni na delove i više ništa ne može ponovo da ih sastavi. Put u Brazil završen je između debakla od Belgije (0:3) i sramnog poraza od Makedonije (0:1) - u Staroj Pazovi u nedelju ujutru - kada je došlo do otvorenog sukoba između selektora Srbije Siniše Mihajlovića, Branislava Ivanovića i Aleksandra Kolarova.

Naime, kako Mozzart Sport saznaje, Mihajlović je hteo namerno da povisi ton i digne tenziju na sastanku sa igračima. Želeo je da sruši mikrofon, ali kako je isti bio povezan sa stolovima, oborio je oba stola. Bio je veoma nervozan, agresivan i vikao je na igrače, a potom se obruši na Ivanovića i Kolarova.
“Devetorica igrača su radila ono što sam rekao, dvojica nisu. Z...e me gde vas dvojica igrate, za mene ste svi isti. Jel sam vam rekao da ne idete u napad. Da moramo da budemo strpljivi, pogotovo što je uveo Martensa. Ostavili ste im prostor”, grmeo je Mihajlović, dok su Ivanović i Kolarov ćutke posmatrali rušilački pohod selektora uz bujicu uvreda.

Strasti su se donekle smirile, ali na treningu je buknuo novi rat. Igrači koji su igrali protiv Belgije odradili su trening-oporavak i završili ranije, Ivanović je seo na klupicu i glasno negodovao kako bi ga selektor čuo. Kako povratne reakcije nije bilo, desni bek Čelsija je prišao Mihajloviću, koji je u tom trenutku razgovorao sa Miroslavom Tanjgom na sred terena, i upitao da li mogu da popričaju. Kako je dobio negativan odgovor, došlo je do žestokog izliva besa, komešanja i unošenja u lice.
“Šta ti misliš ko si ti? Da si bezgrešan, da niko ne sme da ti kaže ono što misli. Kako se to ponašaš prema nama? Kako možeš onako da nas vređaš pred svima? Nisam ja došao iz Londona da bi razigravao fudbalere iz tvoje menadžerske agencije”, grmeo je Ivanović, a fizički sukob sprečili su članovi stručnog štaba i igrači.

Selektor i kapiten su posle popričali nasamo, ali nisu izgladili odnose.
“Selektore, da li sam ja vama uopšte potreban”, upitao je Ivanović.
“Takav nisi”, glasio je odgovor Mihajlovića.

Više nisu razgovarali do utakmice sa Makedonijom, Ivanović je ostao na klupi, dok je Kolarov umesto “11” dobio dres sa brojem tri uz obrazloženje Mihajlovića koje je opet šokiralo prisutne.
“Ti si lev bek i nosićeš broj 3, tako da mogu da te prepoznam”.

Sve se to odrazilo na mladu ekipu, koja scene svađe, omalovažavanja i haosa nije uspela da potisne u drugi plan, tako da poraz od Makedonije sada nikoga i ne treba da čudi…

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 23:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kakva seljacina rumena majku mu...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tako bi isto bilo kod kroasana da su imali lose rezultate na startu i najebao bi Srna npr, jer je Stimac jos veca seljacina od ovog naseg...

Srna mi bas deluje kao OKi lik... Kao Bane kod nas

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 531, 532, 533, 534, 535, 536, 537 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]