banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2012, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Evo sad na ATV javili da su se dogovorili da ce pustiti Zlaju niz vodu, a da ce Haretova stranka uskociti na njihovo mjesto.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
filozof sa vrbasa je napisao:
Evo sad na ATV javili da su se dogovorili da ce pustiti Zlaju niz vodu, a da ce Haretova stranka uskociti na njihovo mjesto.

Tačno nisu normalni! Vade iz mrtvih Haretovu stranku! Bolje i ovakav SDP nego da onog smrada gledam ponovo na TV-u. Ako bude tako onda ću TV program još manje gledati. Na kraju ću gledati samo Fox Crime!

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dok su se Vozd i Hare svadjali tada sam vjerovao da smo na korak do rata, ali sada ce Hare biti samo obicna zakrpa, da se ispuni bosnjacka kvota.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popadase kao kruske ministri iz SDA, protiv njih bili, oba HDZa, SDS, PDP, SDP, i kazu tako je nehoticno formirana nova parlamentarna vecina.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 16:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
filozof sa vrbasa je napisao:
Popadase kao kruske ministri iz SDA, protiv njih bili, oba HDZa, SDS, PDP, SDP, i kazu tako je nehoticno formirana nova parlamentarna vecina.

Sutra ce svi glasat za smjenu zlajouglua i onog majmuna becirevica ,cirkus :lol: :lol:
pametno su dodikovci i sds odigrali ovo

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebote, ko ce od Bosnjaka ostati u savjetu ministara. Ovo je neka hrvatsko-srpska zavjera.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Becirovic je smjenjen, a SNSD skinuo sa dnevnog reda razmatranje o Zlajinoj smjeni.

Znate sta, nije za mene politika, ja sam pogrjesio sto sam zatrazio pristup za nju. Necu se vise javljati ovdje i ostavljati svoje najbolje sate. Ostajte mi zdravo.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2013, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

dobro SDS je izletio iz vlasti na nivou drzave, ali ostaje pitanje sta je to Vozd obecao Zlaji u zamjenu za podrsku, simpaticna je ova 'podrska' SDA SDS

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2013, 18:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nove licne, vozacke, pasose. Minimum :)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2013, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ja tipujem na vojnu imovinu, ali ostaje da se vidi

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 12:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Čini mi se godinama
da vuk sa ovcom nešto ima

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 17:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:lol: :lol:

Sda nesto citam,danas usvojena ekonomska politika RS za 2014,hebes one misice za mirom u svijetu i gladnima u africi,sta je ovo 8)

da ne duzim,prepricacu ukratko..."predvidjeno" je otvaranje novih radnih mjesta,samim tim smanjenje nezaposlenosti a povecanje zaposlenosti,zatim rast BDP,povecanje industrijske proizvodnje otvaranjem novih fabrika gdje cemo proizvoditi kvalitetne proizvode,koje cemo onda izvoziti u njemacku i japan.

tako da mozete biti opusteni 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Schlager je napisao:
:lol: :lol:

Sda nesto citam,danas usvojena ekonomska politika RS za 2014,hebes one misice za mirom u svijetu i gladnima u africi,sta je ovo 8)

da ne duzim,prepricacu ukratko..."predvidjeno" je otvaranje novih radnih mjesta,samim tim smanjenje nezaposlenosti a povecanje zaposlenosti,zatim rast BDP,povecanje industrijske proizvodnje otvaranjem novih fabrika gdje cemo proizvoditi kvalitetne proizvode,koje cemo onda izvoziti u njemacku i japan.

tako da mozete biti opusteni 8)

Reče Milorad prije neki dan, da je planirana "reindustrijalizacija RS" u narednoj (izbornoj) godini... Ja se uopšte ne sikiram za narednu godinu. Namaćiće se tu para za svakojake javašluke, beneficije, povećanja i ulaganja. Mene brine ono što slijedi nakon 2014. godine...

A opozicija, kao neka "validna" alternativa sadašnjoj vlasti, dreči na poziciju iz sveg glasa, a kladim se da mole Boga da slučajno ne pobijede na izborima, jer ja tamo u tom mulju, koji je otprilike ekvivalentan sadašnjoj muljevitosti vladajuće strukture, ne vidim nikoga ko bi mogao:

- da uzme izbore za predsjednika - čitaj: dobije Milorada Dodika na izborima
- a čak i da se to dogodi, ne vidim tamo nikoga, kome bi se povjerila uloga sastavljanja vlade, niti vidim ko bi u toj vladi mogao da radi, odnosno da rješava nagomilane probleme u svim segmentima društva.

Zamišljam recimo Stevandića na mjestu ministra zdravlja ili Govedaricu na mjestu predsjednika Skupštine i već mi nije dobro.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 18:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Zamišljam recimo Stevandića na mjestu ministra zdravlja

U sledecih 10-tak godina ce biti nebitno ko je ministar zdravlja,jer tamo gdje je Skrba ministrovao sedam godina,tamo trava vise ne raste :lol: :lol:
Brate,pogotovo to ministarstvo je toliko zaduzeno i devastirano da te rezumijem sta si htio rec sa ovim "opozicija moli Boga da ne dodje na vlast" :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2013, 01:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A tek izborna kampanja što će biti najprljavija među prljavim. Skupilo se mnogo bijesa i ozlojađenosti među narodom, pa će to biti izduvni ventil.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2013, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
A opozicija, kao neka "validna" alternativa sadašnjoj vlasti, dreči na poziciju iz sveg glasa, a kladim se da mole Boga da slučajno ne pobijede na izborima, jer ja tamo u tom mulju, koji je otprilike ekvivalentan sadašnjoj muljevitosti vladajuće strukture, ne vidim nikoga ko bi mogao:

- da uzme izbore za predsjednika - čitaj: dobije Milorada Dodika na izborima
- a čak i da se to dogodi, ne vidim tamo nikoga, kome bi se povjerila uloga sastavljanja vlade, niti vidim ko bi u toj vladi mogao da radi, odnosno da rješava nagomilane probleme u svim segmentima društva.

Zamišljam recimo Stevandića na mjestu ministra zdravlja ili Govedaricu na mjestu predsjednika Skupštine i već mi nije dobro.

Činjenica da Milu niko (ni Bosić ni Šarović ni Tadić) neće dobiti na izborima za predsjednika

Druga je stvar kako će se formirati skupštinka većina, tj koliko će SNSD oslabiti, koliko DNS ili drugi ojačati, ko će sa kim ići itd...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2013, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Govoreći o validnim politčkim alternativama, potez od prije nekoliko dana, demonstrira svu političku nemoć, neinventivnost i nedoraslost opozicije ili "opozicionog bloka". Prejadno vađenje mikrofona sa skupštinskih stolova, potez je u rangu nekog 10-godišnjeg djeteta. Čista obijest i patetika, iako oni to nazivaju nekim vidom protesta. Jasno je naime, da oni nemaju nikakav intelektualni, logistički, ma nikakav apsolutno kapacitet da ugroze vladajuće strukture iako je prilika za to, izglednija nego ikad... Oni jednostavno vegetiraju u nekom političkom vakuumu, gdje im ovaj status quo, perfektno odgovara. Sa sadašnjih mjesta imaju legitimno pravo da laju i kevću na poziciju, broje im krvna zrca, palamude o korupciji, pljačkama, prodaji nacionalnih dobara i resursa, za to uredno dobijaju nadoknadu, a sve bez ikakve odgovornosti i obaveze preduzimanja konkretnih koraka i mjera da se nešto promijeni. Drugim riječima, maltene svima koji učestvuju u političkom životu odgovara sadašnje stanje. SNSD ne može da poželi bolju opoziciju, jaku na riječima i samo na tome, a opozicija, prilično svjesna svojih limita u svakom pogledu i svjesna činjenice da sa pozicije vlasti ne bi znali, ni mogli ništa da promijene, uživaju u blagodetima prava na kritiku i bjesomučno laprdanje onoga što čine vladajuće strukture. Jednog dana kada i jedni i drugi siđu sa scene, nasljednici ima da nađu samo pustoš, prazne budžetske račune, ogroman spoljni dug, rate kredita prema MMF-u i razvaljenu privredu...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Није баш везано за формирање власти, али видим да је Ђокица у својој странКи, за сад главни, Човјек који је константно на неким функцијама а да никоме није јасно како он опстаје, а да не спомињем ове ликове око њега, који заједно на сваким изборима скупе око 450-500 гласова. Чудић је постао изгледа велика пријетња и Ђокица је то лако ријешио. Очекујем оснивање нове странке.

http://www.frontal.rs/index.php?option= ... vost=39344

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nikad mi neće bit jasno kako jedan bankar može biti socijalista :D .Čudić i Đokić-mrtva trka.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]