banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 15:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2012, 13:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
To stoji ali sta sad da se radi valjda necemo biti mi sankconisani neka bude neka novcana kazna i opomena i bice super

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jedina sansa nam je Platini, jer se on lize sa ovim istocnim savezima. Mada ode zalba i FIFAi i UEFAi, sumnjam da ce biti mala kazna

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 13:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Videcemo valjda cemo se izvuci

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Vjerujem da ce biti 100-150 hiljada eura, 5-6 utakmica pred praznim tribinama ili mozda cak na neutralnom. Suspenzija je previse.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 13:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Jebote, pa ladno nije mogao da bude gori dan za srpski fudbal, ja sam mislio da ce sve da se zavrsi na sramotnom porazu od Makedonije, ali sada i ovo.

Stvarno ne znam sta treba da se desi pa da Karadzic ode sa funkcije. Nisam teoreticar zavjera i ne prihvatam sve zdarvo za gotovo sta se pise po novinama, ali ovo je stvarno preslo sve granice. Srpski fudbal je u totalnom raspadu. Cak i da su pobjedili i jedni i drugi to bi samo zamaskiralo situaciju. I kad pogledam onog Bogdanova dodje mi da bljujem, ali ispade da je taj lik u pravu i da je jedini spas da se Srbija izbaci iz svih takmicenja na neko vrijeme i da se krene ispocetka s novim ljudima. Ja ne vidim kako je moguce sa ovim govnima ista uciniti.Covjek je doveo fudbal u Srbiji na ivicu ambisa i dalje ne vidim da ima bar malo samokritike i griznje savjesti.

Ali ono zbog cega mi je najvise zao je sto Srbija kao ekipa i nije toliko losa koliko ispada na kraju. Da imamo prave ljude na pravim mjestima skoro svake kvalifikacije bi bili medju prva 2 sigurno. Niko mi ne moze reci da je Srbija slabija od nekih "velesila" kao sto su Estonija, Crna Gora i sl. koje odu u baraz a Srbija ne. Ali uvijek se nadje neko govno da sjebe, bio on selektor, kao Pizon npr sa svojim cuvenim Veseljkom i sl. O Mihajlovicu i FK Ramadaniji da ne govorim. Pa onda Bogdanov, oduzimanje bodova itd. Ali u korijenu svega lezi glava saveza. Tek kad budemo imali normalan savez onda cemo uvijek biti jaki, bez obzira na igracki sastav, jer ce igrati najbolji a ne najpodobniji, a ako budu igrali najbolji, Srbija ce uvijek biti jaka.

Mala digresija. Gledam za Hrvatsku igra i Sammir, i Eduardo, vecina ostalih zemalja ima naturalizovane igrace. Ne kazem da i mi trebamo, ali kako se boriti sa takvim ekipama koje imaju i strance a kod nas ni svi Srbi, makar bili najbolji ne igraju. Kad se samo sjetim Vidica, pa sada i Subotic i Ivanovic sjede na klupi, a pola evropskih selekcija bi ubilo a igraju za njih. Kako sa takvim nacinom da ista ocekujemo....ne mogu vise samo se izivciram.....

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 13:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Vjerujem da ce biti 100-150 hiljada eura, 5-6 utakmica pred praznim tribinama ili mozda cak na neutralnom. Suspenzija je previse.

I to ce biti dobro po nas samo da suspenzije ne bude

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
daj Boze da oni nas suspenduju na 2-3 godine i to sve selekcije, klubove, sve prodaje igraca, ma sve zivo. to je jedini nacin da ovi hostapleri i krvopije odu iz naseg sporta i da se krene nekim normalnim tokovima.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ja majke mi poslednjih godina pomislim da je nesto do mene,da sam ja uklet......navijam za Borac on kanta,Zvezda kanta,reprezentacija kanturina....sto vise navijam ono veci raspad....da za Brazil navijam i oni bi se raspali

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

krol2@

Pocni za Bosnu i Hrvatsku da navijas mozda nas krene :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
krol2 je napisao:
ja majke mi poslednjih godina pomislim da je nesto do mene,da sam ja uklet......navijam za Borac on kanta,Zvezda kanta,reprezentacija kanturina....sto vise navijam ono veci raspad....da za Brazil navijam i oni bi se raspali

ja imam slican trip. jel odigram na kladionici one za koje navijam oni pusnu. :) tacno cu krenuti igrati kontra sebe

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka

mislio sam,pokusao navijati za oba komsiluka al ne ide pa bog......maximum 30 sec i okrenem protiv

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
krol2 je napisao:

I ja sam nesto sinoc o tome razmisljao, sve propade, kao da sam uklet :cry:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Potrudi se vise nemoj sad da odustanes

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka

jedino se uspijem natjerati da ...hm....recimo drzim stranu Partizanu u evropskim utakmicama i ....svi znamo kako prolaze.....kazu ima neka Kova iz Busnova tamo kod Prijedora,salijeva stravu....nema druge nego ponijeti kilu olova i kod Koviljke da razbija maler

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

krol2@

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Rijesenje za izlaz iz krize, odnosno za dokrajcivanje repke i fudbala. Za predsjednika saveza vratiti Zvezdana Terzica , za selektora staviti Milana Zivadinovica.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
WinstonWolfe je napisao:
Људи, имате превелика очекивања од репрезентације. У држави Србији је све пало на ниске гране, много ствари је на дну, зашто би фудбал био изузетак, још кад се узме у обзир да постоји много простора да се заврне неки кеш са стране. Кад ствари крену у држави Србији да се мијењају на боље, тад се може очекивати и промјена у фудбалском савезу. Овако, док год јавни интерес није приоритет, Србија у фудбалу ће бити голо говно, што сад и јесте. И увијек ме изненади овај наш менталитет, послије Велса су сви мислили да ћемо се прошетати до Бразила и Миха је био спаситељ, а сад кад смо на дну, сви пљују. Три утакмице и три различита расположења.
Најгоре од свега је што и од овога може горе...

ne slazem se sa prvim dijelom, ima li D od drzave BiH, pa ljudi razvaljuju, ali kod njih je normalan selektor, za reprezentaciju igraju asovi iz Evrope a konj Sinisa izbacuje jednog Ivanovica i na njemu gradi autoritet

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
И дан послије остајем при ставу да нећу гледати репрезентацију док је Караџић на челу савеза. И даље сам љут и на Михајловића и Прњатовића али сам се баш исфуро када сам прочитао извјештаје о навијачима.

Што се тиче меча у Крушевцу, игром и трудом морамо бити задовољни. Добила нас је репрезентација која је више показала у ова два меча и уз одређену дозу среће заслужено прошла даље. Нећу издвајати појединце него ћу рећи да смо сви ми као навијачи једна велика група идиота! Читав меч су гаћали противничке навијаче а пред сам крај утакмице голман енглеске је погођен у ногу што је камера лијепо снимила. Да је којим случајем то био неко са мало више година а не обични клинац, пао би као покошен а утакмица би била прекинута. Овако, дечко се понио храбро и у складу са својим годинама наставио утакмицу.

Као да нам није била довољна опомена кад је Шешум умало остао без ока? Докле више јеботе?

Још имамо образа да прозивамо енглеског играча који се радује након постигнутог гола а читаву утакмицу као да је на ратишту био! Када га не гађају, лоцирају га ласером! Стекао би човјек утисак да је на трибинама нека специјална јединица! Једино што нам преостаје у наредном периоду је да неко унесе пушкомитраљез па да из добро утврђеног гнијезда направи масакр на стадиону!

На утакмици у Македонији нам звижде као да смо у Загребу и Сарајеву заједно, а зашто? Зато што неко себи за право даје да на стадион унесе заставу Грчке!!! У земљу чија је свакодневница оптерећена истом том заставом уназад 20 година! Отворено питам, зашто се застава Грчке нашла на стадиону у Скопљу? Зашто се застава Грчке нашла на централном баријаку у Крушевцу?

Македонци су долазили у Србију на ЕП у рукомету, шта мислите да су они са собом донијели заставу Косова или Албаније?

И ја се још питам зашто се читав свијет окренуо против нас, а одговори ми свакодневно стоје испред носа.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Bilo je majmunskih povika, al' nisu bili rasisticki :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
iskusniborcevac je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
Људи, имате превелика очекивања од репрезентације. У држави Србији је све пало на ниске гране, много ствари је на дну, зашто би фудбал био изузетак, још кад се узме у обзир да постоји много простора да се заврне неки кеш са стране. Кад ствари крену у држави Србији да се мијењају на боље, тад се може очекивати и промјена у фудбалском савезу. Овако, док год јавни интерес није приоритет, Србија у фудбалу ће бити голо говно, што сад и јесте. И увијек ме изненади овај наш менталитет, послије Велса су сви мислили да ћемо се прошетати до Бразила и Миха је био спаситељ, а сад кад смо на дну, сви пљују. Три утакмице и три различита расположења.
Најгоре од свега је што и од овога може горе...

ne slazem se sa prvim dijelom, ima li D od drzave BiH, pa ljudi razvaljuju, ali kod njih je normalan selektor, za reprezentaciju igraju asovi iz Evrope a konj Sinisa izbacuje jednog Ivanovica i na njemu gradi autoritet

Jedan od boljih postova ovdje, zato sto se ovdje lagano gubi perspektiva o tome kakvi igraci trenutno igraju za Srbiju (i ko je za to kriv)...

Je li to najbolje sto Srbija ima? Fuck no. Mihajlovic je unazadio Srbiju poprilicno sa nekim potezima koji nemaju veze sa fudbalom. Realnost je da niti jedna od zemalja ex-Yu nema tako dobre alternative za asove koje imaju...tako da "asovi" MORAJU igrati, po svaku cijenu, sto sa Srbijom nije slucaj. Kao da Susic otjera Dzeku, Ibisevica, Pjanica, Spahica zbog nekih svojih bubica...zamjeni ih "adekvatnim" rjesenjima...znas gdje bi bili?? ma daaaaaj.

I nemojte mi reci da ti asovi Srbije "ne bi igrali srcem" - ne bi mozda za Mihajlovica sada. Za Srbiju bi sigurno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]