banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 17:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2012, 07:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Citiraj:
Varnice su izbile kada je dosadašnji kapiten "orlova" rekao selektoru:

- Nisam došao iz Londona da razigravam tvoje igrače iz agencije - kazao je Bane, aludirajući što je čak sedam igrača iz agencije Falija Ramadanija igralo protiv Belgije.

Ma ne, Mihajlovic nikad nije upoznao siptara, ne bi on razigravao njegove igrace, kao sto su : Tomovic, Markovic, Fejse, i ostali nemaci pojma.
E, na sta smo spali, da siptar upravlja nasim fudbalom, dok crnogorski vo sjedi na celu saveza. Tako nam i treba.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 07:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne kontam zasto ne bi igrali igraci koju su najkvalitetniji, imaju najbolje rezultate iza sebe i u najboljoj formi su.

Basta, Ivanovic, Subotic, Matic, Jankovic... To me samo zanima.

Ajd sto Zigatar nije pozvan, lafo podmladjujemo. Ali mi nemamo kime da ga zamjenimo. Lekic?! Aha.
Dobra strana ovoga su Djuricic i Tadic, mada ovaj prvi ne igra na svojoj pravoj poziciji i odmah je slabiji 50%.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 08:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
iako mi se svidjela igra protiv velsa( ne samo zbog 6-1) i igra protiv Belgije kad smo igrali fudbal, za razliku od utakmica prije kad se igralo na 1-0, Mihajlovic je pretjerao sa svojom sujetom i inatom. nikad nisam bio za nagle rezove i smjene, ali njega treba otjerati iste sekunde. covjek je umislio da je najbolji trener na svijetu, a ustvari je obicni pocetnik kojem igracko ime donosi trenerski posao.
e sad drugo je pitanje ko hoce ili bolje reci moze da ga otjera, oni koji su ga doveli, pa da s tim sami sebi pljunu u usta, tesko. a i kad ga otjeraju koga ce dovesti? Murinja? opet ce doci neki koji ima putera na glavi i igrace isti igraci od istih jebenih siptarskih mendzera. e srbi malo nas je al smo govna.
sta reci, ko zadnji izadje neka ugasi svijetlo, a poslije incidenata u krusevcu mrak je sve blize.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 08:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Imam osjecaj da cemo zbog onoga u Krusevcu debelo najebati.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
http://sport26.rs/strana.php?IDs=184&na ... ezentacija

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
Za 180 minuta juce mlada i A reprezentacija ne naprave jednu krstenu sansu. Seniore pobjedi ekipa koju vodi Cedomir Janevski :lol: i gdje lijevog beka igra Lazevski :lol: . Al' bitno je da Miha nece da igra u BG-u, jbg zvizde mu. Govedo iskompleksirano.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Pitam se, da li nas fudbal ima spasa? Sa ovim ljudima, NE, ali sa nekim novim Da.
Za spas srpskog fudbala potrebno je uraditi:
Uhapsiti Toleta, Ramadanija, Damjanca, Djurica, Grubora, Ruzica, Vesica, Lukica, Stefanovica, Buturevica, Vukadinovica i ostale,
Iz lige izbaciti filijale kao stu su: Bsk Borca, Donji Srem, Javor, Hajduk Kula, i ligu svesti na desetak klubova koju ce ciniti klubovi iz vecih srpskih gradova,
Na celo klubova postaviti sposobne ljude, legende klubova, Dzaju u Zvezdu, kao SD Zorana Stojadinovica, u Partizan neke njihove, ne znam imaju li oni legende, ali nije bitno,
Predsjednik FSS treba biti neki sposoban covjek, neko ko zna posao, a ne crnogorska drtina, medjutim, pitam se da li u Srbiji postoji sposoban covjek, ako nista postaviti Ranka Stojica za predsjednika.
Ukinuti menadzerske licence koje je izdavao FSS i broj srpskih menadzera svesti na desetak. Koji djavo tamo neki vlasnik autopraonice, Steva Majami moze biti menadzer ili Randjelovic i ostali. Ostaviti samo provjerene menadzere Stojadinovica, Pavlovica, Stojica.
Za selektora postaviti Marka Nikolica, trenutnog trenera Rada (jedini normalan srpski trener),
Zahvaliti se srndacima i pustiti ih neka lutaju sumom,
zahvaliti se siptarevim igracinama.
Ima toga jos, ali ovo bi cinilo neki pocetak oporavka naseg fudbala.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Не разумијем оволику малодушност, ко да смо у најмању руку већ елиминисани са СП! Па нама је сасвим довољно да двапут побиједимо Хрвате и ето нас опет у игри!

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ako mi njima damo gol bice dobro

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Harvester je napisao:
Не разумијем оволику малодушност, ко да смо у најмању руку већ елиминисани са СП! Па нама је сасвим довољно да двапут побиједимо Хрвате и ето нас опет у игри!

Ti malo olabavi sa ironijom. Dosadio si i Bogu i narodu. Treba te banovati pod hitno.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
protututnjalo je nasom reprezentacijom selektora i selektora i desavali su se gurban gurbanov,jermenija,estonija,australija,slovenija.....
pa sad i makedonija,sto rece neko izgubiti gdje je selektor ceda janevski i igra lazevski i jos 10 propalih igraca cz i partizana je samo slag na tortu.

nikad nismo nakon 4 kola vec bili otpisani iz kvalifikacija,mihajlovic je to ucinio.

momci su se borili i pored svih gluposti i rotacija u timu,ono juce je ili bio bojkot igraca ili na neki nacin prodana utakmica,ne moze me niko uvjeriti u suprotno.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sastav juce je bas bio smesan, cenim da je posle belgije sve popucalo po savovima i da je ovo sinoc rezultat toga

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Људи, имате превелика очекивања од репрезентације. У држави Србији је све пало на ниске гране, много ствари је на дну, зашто би фудбал био изузетак, још кад се узме у обзир да постоји много простора да се заврне неки кеш са стране. Кад ствари крену у држави Србији да се мијењају на боље, тад се може очекивати и промјена у фудбалском савезу. Овако, док год јавни интерес није приоритет, Србија у фудбалу ће бити голо говно, што сад и јесте. И увијек ме изненади овај наш менталитет, послије Велса су сви мислили да ћемо се прошетати до Бразила и Миха је био спаситељ, а сад кад смо на дну, сви пљују. Три утакмице и три различита расположења.
Најгоре од свега је што и од овога може горе...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kapiten selekcije Srbije u meču s Makedonijom Aleksandar Kolarov poručio je da bi u ovom trenutku bilo izuzetno glupo da komentariše izostanak Branislava Ivanovića iz startne postave Srbije u Skoplju, ali je dodao da je nepravedno da samo njih dvojica budu označeni kao krivci za poraz od Belgije.
"Pričao sam sa Mihajlovićem, ali ne možemo Bane i ja da budemo jedini krivci za poraz od Belgije. Mi jesmo kao iskusniji i najodgovorniji, ali za poraz nikad krivicu ne mogu da snose samo dvojica igrača", rekao je Kolarov za Novosti.

Kolarov je potvrdio pisanje MOZZART Sporta da mu je naređeno da umesto svoje "jedanaestice" obuče broj sa dresom tri.
"Rekli su mi da obučem "trojku" i ja sam to uradio", kratko je odgovorio as Mančester Sitija.

Odlični levi bek smatra da je njegova ekipa igrala vrlo slabo u Skoplju.
"Nismo ni zaslužili da osvojimo bod. Bili smo loši, najlakše bi bilo da govorim kako je ovo mlad tim, ali se vidi da si igrač i u 18 i u 25 godina. Svi ti mladi igrači nastupaju za dobre klubove. Zaostajemo šest bodova, mnogo je to, ali moramo dalje", zaključio je Kolarov.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Raskoljnikov@

Lepo si to srocio ali tesko ce iko izbaciti ove gore pomenute iz Srpskog fudbala ipak su oni duboko pustili korijene i nece se zaustaviti dok nebudemo u rangu Jermenije jer tole kad je 2008 dosao u Srpski fudbal mutan oblak se nadvio nad Srbijom i nikako da se razidje nazalost

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Preseravanje,taj isti mihajlovic je nosio 11 a bio odbrambeni igrac

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fudbaler Fjorentine Nenad Tomović našao se u vrlo delikatnoj situaciji u Skoplju.

On je nakon svađe selektora Mihajlovića i kapitena Branislava Ivanovića zauzeo mesto na desnom boku nacionalnog tima i zaradio crveni karton.

Tomović je novinare zamolio da ga kritikuju sa merom.
"Kriv sam, žao mi je što se sve prelomilo na meni. Izvinjavam se svima, jednostavno nisam primetio igrača, gledao sam loptu. Nemam sreće u reprezentaciji, možda i nisam kvalitet za nju", rekao je Tomović za Novosti.

Njegove reči takođe potvrđuju sukob unutar svlačionice.
"Neke stvari nisu za priču...", zaključio je Tomović.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Bar je Tomovic iskren ako nista drugo

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 09:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa realno, momak je najmanje kriv sto se nasao tu gdje jest i bilo bi neozbiljno da se na njemu kola slome.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 10:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Pa realno, momak je najmanje kriv sto se nasao tu gdje jest i bilo bi neozbiljno da se na njemu kola slome.

ma samo debil moze njega kriviti,ne krivim ni jednog igraca.
sto je kriv jedan lekic ili scepovic,dobio poziv, odazvao se i to je to.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]