E to sam čuo da bezobrazni BWin radi, zato kod njih i nisam otvarao nalog. U Expektu je samo ograničenje na dobitak 100 000€ po tiketu, pa ti možeš uplatiti i 99 999.

Sad i ne znam da li ste svi najbolje razumeli onaj moj sistem na prošloj stranici, moji ulozi uopšte ne rastu brzo i nakon promašaja idem ponovo sa početnim ulogom tako da ulog nikad i nedostigne veliku cifru (nažalost), a o dupliranju nema ni govora.
Ljudi! Kako sam večeras platio danak neiskustvu klađenja u Mozzartu, to je strašno. Sreća u nesreći da se nije radilo o većim parama, al' mi je bilo krivo zbog velike pogođene kvote. Naime, gledam ja večeras ponudu Mocarta i pošto je bilo jako malo utakmica na programu odlučim se za singl sa visokom kvotom, a to mi je inače bio prvi singl u Mocartu, jer sam dosad igrao više parova na tiketu, a i tu kladionicu koristim odnedavno. Odaberem Real Madrid B - Las Palmas GG2+ (oba tima daju po 2 ili više golova na utakmici), kvota 5.15 i uplatim 3BAMbija, kliknem na ''Potvrdi'', posle se pojavi neki tekstić sitnim slovima i ja kliknem ''OK'' i izađem sa stranice, 2 sata kasnije pogledam rezultat i milina, pogodio sam, ulogujem se na Mocartovu stranicu, vidim nisu mi pare još legle, pogledam tikete nema ni aktivnih ni dobijenih, čudim se i počinjem da pizdim, vidim da je tiket pojela maca, jednostavno ga nema, a kako pojma nemam, kontam, vidim da po saldu da ni ulog od 3BAM ne fali, znači nije uplaćen. Posle kad sam se malo sabrao probam uplatiti neku drugu utakmicu na takvu opkladu sa ulogom 1BAM, kad piše (onim sitnim i bezličnim tekstićem) da na singl moram uplatiti minimum4BAMbija. Bezveze, ja sam pretpostavljao da piše nešto u fazonu ,,uspešno ste uplatili tiket'' kao i uvek i kliknuo ''OK''.
Eto znam da ćete mi se sad opet smejati, al' sad bar imate pravi razlog, jer iako se radi o mojoj šteti, čak je i meni pomalo smešno.