3_hepa_za_dorucak je napisao:
i pre par dana,ja u busu,s posla,prljav. Ulazi u bus žena,svojih 50 i kusur godina. Nema slobodnih mjesta,ja,naravno,ustajem i nudim mjesto. Ona,pazi sad,neće da sjedne. Stojimo nekih pola minute,ja insistiram da sjedne,ona neće. Kaže:" Ti si dijete radio cijeli dan,sjedni ti." Aj dobro. I gore kod Tunjica izleti neka budala sa sporednog puta,vozač zakoči,a ona žena se prostru koliko je dugačka po autobusu, I naravno,svi gledaju u mene kao da sam je ja gurnuo. A jesam fino nudio mjesto,navaljivao da ne kažem tako?! Ma boli me kurac više za svima. Kad si fin ne valja,kad si đubre ne valja. Sta,u pizdu materinu,više hoćete?!!!!!!
Морам да бацим неки коментар на овакве ситуације и избацим све то из себе..
Каква су смарачи те старкеље.Ко дјеца се нека понашају.Ми најугроженији,нама најгоре итд.У аутобусу рецимо,пола сједишта је празно и он дође и накачи се мени изнад главе да би се ја помјерио.Ајд добро.Него ако случајно каже нешто типа "Киша ће" а ја одговорим ( нажалост) са "Хоће..".Готово је.Који си разред,која школа,одакле си сине,одакле су ти родитељи и погађајте у 99% случајева су са крајева мојих родитеља и онда креће она смарачка прича мој земо,мој земљак,земљачеее итд.Једном ме неки халф ухватио и смаро ме једва побјеже из буса због њега.
Друга је сцена када рецимо сједим на сједишту и поред мене торба.И сад дође неки старкеља и стоји у дјелу аутобуса предвиђеном за стајање.Масу пута ми се десило да се људи окрећу и гледају према мени у фазону што не сједне поред тебе.Па нећу ја неког молити да ми дође до мјеста и каже "Је л' слободно".
Трећа сцена је кад је клинац неки сједио и пусти неког ђеда,а овај сав исфрустриран што је морао проћи на сједиште до прозора(јер клинац излази прије) мумла нешто наглас у фазону " ма данашња омладина непоштује старце"

.
Четврта је сцена код јебеног затварања прозора !! Све им смета.Кад је вруће смета,кад отвориш малкице прозо ДУВА,ОДУВА.Па гдје они осјете толики вјетар да ми је знати.+150 у аутобусу они мени затворе прозор.100 пута сам хтио да им фино устанем и на**** се миле **** али све се нешто увијек исконтролишем.
Кад смо већ код тих сцена са тим старцима,не могу да не споменем чекању у реду са истим.То се лакта,то уби се за ред.кад год продужавам мјесечну мора да се деси нека таква сцена,ал кипи у мени,и једном кад ме залакта биће свега..
Исто тако ми се десила сцена кад је долазио Патријарх код нас,испред цркве једна ме баба гура са леђа,а друга ме удари кишобраном у главу.Попиздио сам и отишо моментално.
Смарачи !