banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 06:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2012, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Gocias je napisao:
а све више вјерујем у приче о форсирању менаџерских играча као и у Пижоново вријеме.

Zar ima nešto u nas da nije isforsirano?

Očigledno je da dosta igrača da ne zaslužuju ni treću ligu republike srpske, a igraju za Srbiju!

Jedini koji istinski vrijedi je Ivanović ostalo je pomozi bože otkud ja u fudbalu!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 12:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ima dobrih igrača nemoj zezati i dobro se igralo 45 minuta. Samo, bezglavo smo krenuli drugo poluvrijeme i Belgijanci nas dočekali. Išli smo ko ovce na kalnje.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 12:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ima dobrih igrača nemoj zezati i dobro se igralo 45 minuta. Samo, bezglavo smo krenuli drugo poluvrijeme i Belgijanci nas dočekali. Išli smo ko ovce na kalnje.

tako je, bilo je ispadanja ko u prici, to je ta mladost, zalijece se

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 12:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Naravno da imamo dosta dobrih igraca ali mora se priznati da imamo i par promasaja koji trenutno igraju u reprezentaciji

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 12:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Naravno, mislim da smo svi naveli nepar njih.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 12:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jesmo ali kako odmicu kvalifikacije pocecemo se pitati zasto se uopste igra fudbal u Srbiji :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 12:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Fudbal u Srbiji se igra da bi mi na banjaluka forumu imali oko cega da raspravljamo :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 12:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

grindelwald@

Dobar dobar :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 12:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
:D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Пише: Зоран Стојадиновић

Мислио сам да ово нећу морати да пишем…

Бар не, већ после трећег меча репрезентације у квалификацијама, али… како Синиша Михајловић на погрешној страни тражи излаз из лавиринта, а у ФСС сви као са повезом преко очију без речи га прате и аминују сваки његов потез, неко мора да прихвати и део те врсте одговорности…
Нису кривци за синоћњи пораз Бранислав Ивановић, Александар Коларов, већ Синиша Михајловић!

Све је фудбалска јавност у Србији могла да очекује од Синише Михајловића, да између два исхитрена френетично поздравља добар потез, да затвори очи пред чињеницом да се у репрезентацију позивају фудбалери који тешко да могу да играју и у младој селекцији јер дуел ни са вршњацима не успевају да издрже…

Да поверује да се у Италији игра неки чудесни фудбал у којем и резерве у клубовима који испадају из Калча завређују национални дрес пре неких других…

Да се после невероватне шестице против Велса занесе веровањем да је национални тим преко ноћи подмлађен и уигран па сад као Барселона и Шпанија и без нападача може да пуни мреже ривала…

Да је све чешћа прича о менаџеру Серђу Бертију и његовим играчима у репрезентацији само плод злобе нас Срба…

И ко зна шта све још, веровали бисмо да синоћ враг није однео дечију шалу и наметнуо многобројна питања. И зашто не игра Суботић? И докле ће Михајловић да форсира Мијаиловића?

И да ли селектор стварно верује да је Ђуричић – Меси, а Марко Шћеповић – Ибрахимовић? На крају и да ли Синиша Михајловић стварно верује у оно што је изговорио – да су бекови криви за пораз?

Не селекторе, Ви сте криви!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Citiraj:
Što igraju samo Ramadanijevi igrači?
S26, 13.10.2012.
Fudbalski kritičar i bivši kandidat za predsednika Fudbalskog Saveza Srbije Boban Bogdanović oštro je iskritikovao rad i kako tvrdi, elementarno nepoznavanje fudbalske trenerske struke selektora Siniše Mihajlovića, posle debakla u Beogradu protiv Belgije.

- Selektor Mihajlović pre svega i pre svake kritike bilo kog fudbalera naše reprezentacije, i pravdanja svog trenerskog neznanja mora da objasni, zašto su u srpskoj reprezentaciji selektirani igrači koji su pod direktnom kontrolom Fali Ramadanija i kakva je njegova uloga u svemu tome? "Praktički" selektor Mihajlović je pokazao da je promašio profesiju kojom se bavi, koju svaki poznavalac najelementarnijih trenerskih veština vidi, ostalo je samo da i "praktički" završi ovaj ciklus i pre nego što ga je započeo. Uskoro se u Skoplju očekuje "praktički" debakl - rekao je Bogdanović.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 13:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Pun mi je k. Crvene zvezde i Partizana i njihovih navijaca i uprave kluba, pun mi je k. te stoke sto se nakotila u Beogradu cela Srbija ih mrzi i ne razume

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 13:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
grindelwald je napisao:
U utorak protiv Makedonije ovo moramo nadoknaditi :D Nema povlacenja,nema predaje :D

slazem se i imam neki predosecaj da ce mo ih napuniti...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ово да су бекови криви за пораз му је глупост бр. 1 од како је преузео репрезентацију! Мада ни потезе као што су позиви Марку Шћеповићу не треба занемарити... Дуго смо и у овом циклусу квалификација чекали да се покрене питање менаџерских играча! Све корумпирано, до коске!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 13:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
lako je sada svima da pričaju kada je utakmica završila... imali smo nerealna očekivanja, tako da je otrežnjenje pomalo bolno... za mene i nije jer utakmice reprezentacije već preko deset godina gledam baš opušteno, onako rekreaciono...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 14:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Sve receno,samo jos jednom izraziti zaljenje zbog igranja utakmica u bg i zvizduka tosicu...Takodje onaj trans podrske bogdanovu,na utakmici reprezenatcije :oops:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 14:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Док год играју пожртвовано нема им се шта приговорити као тиму, појединци једноставно не могу више Мићко једино што стварно добро зна је клизећи нејак је у дуелу и има превелик проценат погрешних додавања на позији на којој их не смије бити. Матић одиграо фантастично против барсе и ипак је искуснији играч. Треба бар за дефанзиву мало искуства, млад напад је изгорио у жељи једноставно су сами себи наметнули не издржив темпо и то им се осветило. Да су ушле 2-3 од великих шанси стало би се мало на лопту и била би друга прича овај пут је и срећа окренула леђа.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sta reci dan poslije... ma nije lose, dobro smo igrali, Belgijanci su iskoristili nase naivne greske a mi nismo iskoristili svoje sanse. Falilo nam je sportske srece i malo koncentracije u zavrsnici. Sto se tice igre vise nego dobro prvo poluvrijeme, ima tu velikog potencijala. Drugo poluvrijeme smo pali i fizicki i psihicki, ali nismo ni drugo katastrofalno odigrali. Sto se tice igraca, Brkic je bio dobar i siguran ali nista nije mogao kod golova, Bisevac bi trebao odmoriti malo, kriv je za dva gola a posto imamo dobrog igraca na klupi mislim da bi sledecu utakmicu trebao preskociti. Micko se bori, trudi, ali nije on jos za reprezentacije, Matic bi trebao igrati ali opet Mihajlovic izmislja nesto. Lazar je bio odlican, rastrcan i prodoran...po meni, ako vec igramo tu igru sa laznim napadacem, on bi trebao biti u spicu jer Djuricic je stvarno mekan i ne odgovara mu ta pozicija. Tadic predobar, Bambi standardno tusi loptu ali ni on nije bio los. Ignjovski dobar, Bane standardno dobar, Kolarov je imao los dan, Nastasic solidan, Scepovic nije vrijedan komantara, Lekic nista nije uradio, nije ni on za reprezentacije.
Sve u svemu, naznake dobre igre i dobra ideja. Kad bi uspjeli da uigramo reprezentaciju i da se oslobodimo uticaja menadzera bili bi opasni.
Protiv Makedonije ce biti tesko, ali moramo vjerovati u pobjedu.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 15:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dobro receno svaka ti je ka Njegoseva 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Мени рецимо смета то стално понављање ријечи "потенцијал". Потенцијал у ријекама, потенцијал у рудама, потенцијал у привреди, па и потенцијал у фудбалу. Млада репрезентација треба да служи као збир потенцијала а најбољи тим треба да буде скуп фудбалера који су најнај, односно оно најбоље што српски фудбал у том тренутку има.

Синоћ рецимо, имамо два љевака на два крила која уопште не користе десну ногу. Па је ли могуће да Србија нема крилног играча који игра десном ногом? Излази са два задња везна која се нису саставила са игром, Белгијанци су нас пробијали како су хтјели. Петровић му је играо док је сједио на клупи, сада кад игра у клубу не може у репрезентацији. Шта тек рећи за Матића? Превише нелогичности, превише смрди.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]