banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 17:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 495, 496, 497, 498, 499, 500, 501 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
fino smo odigrali,ima tu potencijala,vidi se ideja u igri,borbenost,ali nista ne ide preko noci,treba vremena da se stvori ozbiljna reprezentacija...treba mihu pustiti da radi,i bice to sve ok....rezultat totalno nerealan,nismo imali grama sportske srece,za oba prva gola kriv je bisevac,a treci je bio ofsajd kao vrata.....

nisam optimista po pitanju plasmana u brazil,ali jesam po pitanju buducnosti srpske reprezentacije....treba probati jos sa nisom ili krusevcem,jer ni beograd ni novi sad nisu ni za q...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:
fino smo odigrali,ima tu potencijala,vidi se ideja u igri,borbenost,ali nista ne ide preko noci,treba vremena da se stvori ozbiljna reprezentacija...treba mihu pustiti da radi,i bice to sve ok....rezultat totalno nerealan,nismo imali grama sportske srece,za oba prva gola kriv je bisevac,a treci je bio ofsajd kao vrata.....

nisam optimista po pitanju plasmana u brazil,ali jesam po pitanju buducnosti srpske reprezentacije....treba probati jos sa nisom ili krusevcem,jer ni beograd ni novi sad nisu ni za q...

nadam se da je tako...ali za ovo 30 godina koliko pratim ili pamtim reprezentaciju stalno nesto pravimo za buducnost i jos nismo napravili.....stalno nemamo srece,prestao sam da vjerujem u to....kako je imamo u kosarci i vaterpolu....prije mislim da je to tradicija i znanje

daj boze da budes u pravu da i to dozivim da kompletiramo jednom reprezentaciju jer nam uvijek neka dlaka fali

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Igrači su igrali odlično, na evropskom nivou, ali pošto je padala kiša i već su bili jako umorni oko 64-te minute svima je jasno da je ovakav rezultat odlika samo jednog lošeg dana na koji ima pravo svaka reprezentacija.
Treba se okrenuti novim utakmicama i podići formu. Iskreno mislim da nas u narednom periodu očekuje više golova!?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
U pravu je Schlager,smirice se strasti i nadam se da ce selkecija brzo zaboraviti vecerasnji neuspjeh....

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
krol2 je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Btw dosta mi je ove uljudjenost i podrske, nabijem ih na qurac. Pichketine, kada igraju za pare poginu trceci

i ja se jedva suzdrzavam da ovo napisem....ipak je ovo debakl,jebo sanse kad se ne realizuju

Pa cast izuzecima ali pola reprezentacije moze odigrati jedno poluvrijeme. Najpreciznije, jedino je Markovic istrcao sve a Bane je na drugom mjestu, polovinski Nastasic i Tadic. Ostali i jesu za klupe

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Ови играчи (па и Михајловић) требају да осјете подршку јавности,да се ослободе било каквог резултатског императива јер ће онда играти много боље.
Тим има потенцијал,треба га истрпити.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Gondra je napisao:
Ови играчи (па и Михајловић) требају да осјете подршку јавности,да се ослободе било каквог резултатског императива јер ће онда играти много боље.
Тим има потенцијал,треба га истрпити.

Ja brate trpim Srbiju 20 godina, mislis da je lako :(

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma da,sta ce kad su idioti poceli zvizdati u 15 minuti,pa jebem mu mater ako nekog ne volis ostani kod kuce.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mozda malo previsoka ocjena za tosica ali on je jedini nesto i pokusavao u prvom dok mu idioti nisu poceli zvizdati.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 99435.html

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Sta da se radi idemo dalje Makedoniju moramo dobiti mada nece biti lako

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
staar je napisao:
mandrak je napisao:
http://www.alo.rs/sport/fudbal/delije-za-belgijske-medije-volimo-srbiju-ali-briga-nas-za-reprezentaciju/1506

jebo ti nas

kometar ispod sve objasnio: To su stubovi srpstva,a kad bi se zaratilo nebi branili zemlju jer im se ne svidja komadant

ja stalno govorim da su smo mi iz RS i ovi iz Srbije dvije razlicite price, dva metaliteta.

P:S. komentar je citiran zato nije ispravljno ovo ne bi ali sustina je bitna

gresis niko nije kao beograd

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Treba nastaviti van Beograda igrati,mozda bi i tamo bilo zvidanja,ali nesto kontam da su tamo opusteniji...nznm ni ja,ali vrijedi preci preko zemlje Srbije pa viditi kako ide :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2010, 18:18
"Malo naših igrača igra standardno u svojim klubovima. Dok su imali benzina sve je bilo dobro. Nisu u kondiciji i nemaju fizičku pripremu kao igrači koji igraju stalno, to smo i znali, ali ne možemo da promenimo više od tri igrača", istakao je selektor.

pa sto ne igraju ovi sto su standarni nego sjede na klupi ili nisu pozvani cccc
pa ovi kad budu standarni oni ce ih na klupu ili nece zvati, pa opet prosipati pricu kako se stvara ekipa za buducnost a ta buducnost nikad sadasnjost da postane

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ako ovako nastave mi smo kao na konju, ali jedan problem je evidentan

idemo nevjerovatno visoko, zadnja linija nam je tu praktično oko centra.
i onda kada protivnici u ofanzivi imaju jedanog ili dva igrača koji znaju loptu lako mogu sa utrčavanjima razviti opasnu kontru ili polukontru.

ne znam imamo li stopere koji ce konstatno dobro odigrati u takvoj situaciji, teško. ignjovski i micko su napravili danas nekoliko kiskova tu ispred...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Odigrala je Srbija dobro, al' do mojega. Bezglav juriš u napad, protiv kvaliteta koji posjeduju De Brujn, Azar, Vitsel i ekipa, bilo je prilično naivno. Ostajem pri tvrdnji da je u Srbiji najopasniji tandem Ivanović - Kolarov, a njihovi odlasci u napad, ostavljali su ogromnu promaju pozadi, koju nije mogao da kompenzuje ni tandem Mijailović - Ignjovski... Uz to je i posljednja linija stajala visoko, pa se mora reći da je selektor prilično naivno ušao u utakmicu.
Utisak jeste da je Srbija dobro odigrala u fazi napada, sa dosta raznovrsnih rješenja, ali fudbal nije samo napad, već valja prvo realizovati ponešto od šansi, a potom i sačuvati sopstvenu mrežu.

Dodao bih samo da je mlada reprezentacija demonstrirala svu ljepotu ovdašnjeg fudbala. Krštene i smislene akcije nigdje, svih 90 minuta, a nisu uspjeli da nametnu neki svoj ritam ni kada su jurili rezultat. Još uvijek su bunkerom vrebali priliku za kontru... Bijedno izdanje, a naivan penal samo je upotpunio utisak...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
neka svi suknje obuku

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Jedan od boljih mečeva nacionalnog tima barem u posljednjih 10-ak god. Ustvari ni ne sjećam se kad su izgarali ovako na terenu, igrali dinamično i stvorili toliko šansi. Svaka čast, kapa dole, odličan meč. Pohvale i za publiku, tako se navija. Šteta za rez. moglo je biti i obrnuto ali nije ... idemo dalje

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 23:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nama ne bi ugodio ni murinjo da je selektor sa 10 malih mesija.svako ima neko svoje vidjenje,neko pljuje, neko hvali,neko kaze odlicna igra a neko nidje veze....

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 23:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mandrak je napisao:
nama ne bi ugodio ni murinjo da je selektor sa 10 malih mesija.svako ima neko svoje vidjenje,neko pljuje, neko hvali,neko kaze odlicna igra a neko nidje veze....

nije to nista cudno....razlika je samo u ocekivanjima...ja sam se davno pomirio da mi nismo ni u svjetskom ni u evropskom vrhu,tako da mi je ova igra bila sasvim ok....kad kazem da ovaj tim ima buducnost,ne mislim da cemo biti prvaci svijeta...svaki plasman na SP ili EP treba posmatrati kao veliki uspjeh,a eventualni prolazak grupe kao podvig!

znas kako kazu,nije bogat ko mnogo ima,vec kome malo treba! :D 8)

samo bih volio na stadionima,a i ovako,vidjeti mnogo vise ljubavi,podrske,i kad ide i kad ne ide...to je nasa reprezentacija,bolje nemamo....englezi veceras rasprodali wembley protiv san marina,90 000 ljudi,a nama dodje ovako mocna beligija i dvadesetak hiljada,stadion vise prazan nego pun :( :(

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 23:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.bigradiobl.com/sport/nemanja ... g-saigraca

svaka cast

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 495, 496, 497, 498, 499, 500, 501 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]