banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83  Sledeća

На локалним изборима 2012. године мој глас за градоначелника Бањалуке даћу:
Слободану Гаврановићу (СНСД) 23%  23%  [ 31 ]
Ненаду Стевандићу (СДС) 20%  20%  [ 28 ]
Драгану Чавићу (Заједно за Бањалуку) 39%  39%  [ 54 ]
Милутину Пејићу (СДП РС) 2%  2%  [ 3 ]
Аци Прелићу (Странка социјалне сигурности српских бораца) 15%  15%  [ 21 ]
Ukupno glasova : 137
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2012, 21:39 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
sad naletih na yutubu ,stevandic iz ratnih dana

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4wChDl3Auhk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
krol2 je napisao:
Ima li gdje ko je sve prosao po partijama za odbornika....imam nekih prijatelja koji imaju realne izglede a duzni mi usluge pa da sklapam konstrukciju za protivusluge. :)

prosao je onaj iz Krupe sto izdaje satore iako je bio 26 na listi... na srecu SNSD nije prosao nas kapiten...

Mislis na Draska?Jadne zene danima prale sudje u hladnoj Krupi....katastrofa
Fali samo general Keserovic i ja zadovoljan sastavom :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 22:01 
Majstor
Majstor

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
krol2 je napisao:
Ima li gdje ko je sve prosao po partijama za odbornika....imam nekih prijatelja koji imaju realne izglede a duzni mi usluge pa da sklapam konstrukciju za protivusluge. :)

prosao je onaj iz Krupe sto izdaje satore iako je bio 26 na listi... na srecu SNSD nije prosao nas kapiten...

Grbic,radi se stvaro o dobrom covjeku,mnogima siromasnim ljudima je izlazio u susret,znam neke slucajeve,sahrane, ljudi nisi mogli da skupe dovoljno love,za sator,hranu i pice,covjek je rekao dajte koliko imate a ostalo je on maltene iz svog dzepa platio,nije cudo sto je dobio toliko glasova

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 22:02 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
ma jok, Drasko je broj 3...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
aaaaaaaaaaa Grbic....Rekavice a ne Krupa....ja otisao na Draska jer je on vucao sator i sudje po predizbornim skupovima

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 06:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Schlager je napisao:
cini mi se da narod polako politicki sazrijeva,i da ce se u buducnosti mnogo vise gledati odnos obecano-ostvareno,nego ko je sta rekao,i ko je koju pjevaljku doveo u sator,ili dijelio vise besplatne hrane i pica.....

Prvi korak u sazrijavanju je učinjen. Vlast je dobila dobar šamar od naroda koji je shvatio da se glas ne prodaje pod boljim šatorom.

Nadam se da će u narednom periodu narod držati sva politička dešavanja pod velikim povećalom!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 06:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Au contraire mon ami, au contraire.
musakica je napisao:
Prvi korak u sazrijavanju je učinjen.

Narod počinje shvatati da ne postoji politička nedodirljivost.
Pot Pourri!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 06:43 
Bič božji
Bič božji

Najveći problem za SNSD je taj što je bilo manje glasova nego što stranka ima članova... tu je nastao glavni zaplet...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 06:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Tako je bilo nekoc i sa SDS-om :P

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 07:44 
Bič božji
Bič božji

Znaš kako, pad počinje onog momenta kada se vlast ODRODI od naroda, sve dok nije tako, narod vjeruje u vlast i sa njom podnosi i dobro i loše, ali onda kada vlast, ma kako se ona zvala počne da se ponaša bahato i nonšalantno, narod će joj odsjeći glavu... Izgubiti vlast na lokalu znači imati veliki nerad, evo pogledaj, Bijeljinu, pogledaj Doboj, pogledaj Prijedor, pogledaj Istru u Hrvatskoj, ima još nekih primjera, poput Varaždina i slično... Drugo su opšti izbori koje možeš da izgubiš i zbog političkog nesnalaženja, ali izgubiti lokal, to znači biti neradnik i bahatiti se...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 07:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Okt 2012, 12:20
Slažem se s tobom, naročito jer unutar koalicije snsd, sp i dns nastala turbulencija. Tako imamo slučaj da su glasači dns-a imali instrukcije da glasaju za Čavića, a vjerovatno i sp-a...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 08:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Varazdin se u pet godina okrenuo na tumbe. Bar onako gledajuci spolja. Ko, kako, zasto... Nemam pojma...

Ali, veliki posao je uradjen.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 08:35 
Bič božji
Bič božji

The_new_Statesman je napisao:
Varazdin se u pet godina okrenuo na tumbe. Bar onako gledajuci spolja. Ko, kako, zasto... Nemam pojma...

Ali, veliki posao je uradjen.

Takvih primjera ima jos, da ne spominjem tu famoznu Indjiju, eto spomenucu Prijedor koji se od mahale razvio u jedan moderan gradic... Puno teze je osvajati vlast na lokalu nego na opstim izborima...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 08:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I onda se neko pita zasto je izgubio Srbac, Gradisku, a Laktasi mu na 55%...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 08:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
moze gradonacelnik puno toga da odradi za svoj grad ima hiljadu pozitivnih primjera iz okoline nekada davno svijetli primjer je zagrebacki Vjeceslav Holjevac a danas
Goran Jesic iz Indjije koji je bio najmladji gradonacelnik u srbiji ikada ali kad je sjeo u fotelju sjeo je srcem a ne guzicom i u prva dva mandata odradio fantastican posao jer nije isao na IMT i 20% vec na otvaranje radnih mjesta i jacanje lokalne samouprave i podigao indjiju od vukojebine sa propalom privredom do veoma uredjenog gradica sa mnogo novih radnih mjesta
a

ja samo znam da ja ne vjerujem neci gici nista i da koliko god ne gotivim SNSD i njihovu bahatost toliko ruku na srce moram da priznam da gavran barem zna opstinu i sisteme bolje nego iko jer je u njoj vec 30 godina

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U sustini, treba uraditi decentralizaciju moci. Ovaj, novca :)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 09:07 
Bič božji
Bič božji

Za sve treba samo rad, rad i rad... Evo primjer koji može da riješi lokalna vlast, da skrati rad administracije, samo ako hoće... Danas kad neko dobije dijete, ako nije najupućenije i ako se loše snalazi u "obijanju" administrativnih vrata treba mu dva dana da prijavi svoje novorođeno dijete, nedaj bože ko da si ga dobio na tomboli, slično je i sa onom ružnom stvari, tj neki smrtni slučaj... Konkretno to su stvari koje može da otkloni lokalna vlast... Kod nas je najvažnije da je svaka institucija okačila u svoje hodnike ISO standarde, a kada dođe do stvarnog stanja na ternu i treba neko nešto da ti odradi, onda ti kažu da je taj i taj službenik na G.O. , bolovanju, slavi slavu ili nešto tako slično, te da ništa ne može da se uradi dok se taj ne vrati, pa ako je to standard, ja ga ..bem i njega i onog ko ga je takvog propisao, a to su stvari koje lokalna uprava može i mora da sredi, to je rad i takve stvari obični ljudi prepoznaju... možda sam ja utopista ali ja iskreno vjerujem da se to može uraditi...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
Ili sam ja malo glup ili stvarno ne razumijem kako je moguće da stranka koja je dobila manje glasova dobije više odbornika u gradskoj skupštini. Upravo čitam ovu vijest na Frontalu i ne razumijem šta je ovaj novinar napisao

http://www.frontal.rs/index.php?option= ... vost=26193

Znači, prostom logikom je nemoguće da trećeplasirana partija, kao i ona ispod nje osvoje 3 odbornička mjesta a petoplasirana 4. Moguće je, naravno, da je novinar koji je ovo pisao samo kopirao spisak koji mu je dostavio neko nepismen iz PDP-a ne razmišljajući uopšte šta je napisao.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 09:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A da znas da tu nema nekog velikog rada koliko mrva invetivnosti. Ma cak ni tog, ljudi vec imaju sve gotovo. Samo Copy/Paste...

Elem, u pravu su prijavu djeteta. Ovde kao stranac sam sve zavrsio za 15 minuta, bez ikakvg cekanja, guzvi i obijanja saltera.

Dole, za isti posao na kraju dana sam bio zreo za infuziju.

Registrovanje preduzeca, sa dobijanjem PDV i EORI broja je u brutu trajalo jedva pola sata. I to je moglo upola krace da sam Poresku prepustio racunovodji.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 09:28 
Majstor
Majstor

babic je napisao:
Ili sam ja malo glup ili stvarno ne razumijem kako je moguće da stranka koja je dobila manje glasova dobije više odbornika u gradskoj skupštini. Upravo čitam ovu vijest na Frontalu i ne razumijem šta je ovaj novinar napisao

http://www.frontal.rs/index.php?option= ... vost=26193

Znači, prostom logikom je nemoguće da trećeplasirana partija, kao i ona ispod nje osvoje 3 odbornička mjesta a petoplasirana 4. Moguće je, naravno, da je novinar koji je ovo pisao samo kopirao spisak koji mu je dostavio neko nepismen iz PDP-a ne razmišljajući uopšte šta je napisao.

dns ima vise 500 glasova od pdp ,sigrno je obrnuto,pdp 3 a dns 4 odbornika,.....greska

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]