banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 83  Sledeća

На локалним изборима 2012. године мој глас за градоначелника Бањалуке даћу:
Слободану Гаврановићу (СНСД) 23%  23%  [ 31 ]
Ненаду Стевандићу (СДС) 20%  20%  [ 28 ]
Драгану Чавићу (Заједно за Бањалуку) 39%  39%  [ 54 ]
Милутину Пејићу (СДП РС) 2%  2%  [ 3 ]
Аци Прелићу (Странка социјалне сигурности српских бораца) 15%  15%  [ 21 ]
Ukupno glasova : 137
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2012, 07:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
V@nja je napisao:
Povraca mi se kad vidim da je ovaj kreten u Banjaluci za samo ~1500 glasova pobjedio
Od blizu 180 000 glasaca njega odabira manje od 18 000
Banjalucani, na kurac vas nabijem
:?

Mislim da je Gavranovic dobio daleko vise od 18 000,izlaznost u BL je bila preko 50% znaci preko 90 000 recimo da je on od toga dobio negde 35% znaci preko 30 000 glasova

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:01 
Majstor
Majstor

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Vrlo ineteresantno će biti koliko će ko odbornika imati u gradskoj skupštini...
Dali je istina da je Gavranović izjavio da neće u koaliciju sa socijalistima?

Sigurno da nece imati vecinu i da ce opozicija imati vlast u opstini BL,osim ako dve najvece stranke ne budu isle u koaliciju sds i snsd

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
citam ove razocarane komentare...

Znam da je za one koji zive u BL, najvaznije ko je na vlasti u BL, briga ga za druge opstine, ali..morate gledati malo sire.
Bilo je malo nerealno da SNSD izgubi u BL, pogledajte samo koliko glasacko tijelo stoji iza njih...kolika administracija, skole, elektrokrajina, vodovod,...svi su oni dobili precizne instrukcije, a i da nisu, svako cuva svoje radno mjesto. Naravno, na svako to radno mjesto dodje po jos nekoliko glasova,..od bracnog partnera, roditelja, babe, bede. Zna se da svaka vlast dovodi svoje ljude.
Ali i u BL se osjetila razlika...ne bih da lupam, sacekacemo nekog ko raspolaze preciznijim podacima, ali ako se ne varam, na poslednjim lokalnim izborima Davidovic je imao skoro 29.000 glasova...Gavranovic danas 20.000...nije mali pad, doduse jos nedovoljan ali osjetan. Sto se tice odbornickih mjesta..bilo ih je 15, jutros cujem info da ce ih sad biti 13.
Nije Dodik sinoc bio ni malo srecan.
Bila je igranka kada su stigli prvi rezultati...Gradiska, Srbac i Trebinje su ga najvise pogodili.
Na proslim izborima imali su 42 opstine...na ovim 20tak.
Gledajuci sire, ovo je pobjeda SDS-a.

Sto se tice komentara da se stalno vrte iste stranke, isti ljudi, da nema alternative. Ono sto treba priznati, a to je da kada bi se sada i osnovala neka nova, mlada stranka,..kolike bi ona imala sanse? Prvi bi se ovdje na forumu sprdali.
Cinjenica je da su postojece stranke tu i da mladi, koji se politicki angazuju, prilaze vec postojecim. Gledam plakate po Prnjavoru, koliko mladih ljudi je na njima, sa vecinom sam isla u skolu, sto osnovnu, sto srednju..

Iskreno, jedva cekam sledece opste izbore. 2 godine nisu ni premalo vremena da se vide neki pomaci a ni previse da se izgubi zadobijeni elan.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@fiki, u Trnovu je SDS

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:18 
Majstor
Majstor

blackrose je napisao:
citam ove razocarane komentare...

Znam da je za one koji zive u BL, najvaznije ko je na vlasti u BL, briga ga za druge opstine, ali..morate gledati malo sire.
Bilo je malo nerealno da SNSD izgubi u BL, pogledajte samo koliko glasacko tijelo stoji iza njih...kolika administracija, skole, elektrokrajina, vodovod,...svi su oni dobili precizne instrukcije, a i da nisu, svako cuva svoje radno mjesto. Naravno, na svako to radno mjesto dodje po jos nekoliko glasova,..od bracnog partnera, roditelja, babe, bede. Zna se da svaka vlast dovodi svoje ljude.
Ali i u BL se osjetila razlika...ne bih da lupam, sacekacemo nekog ko raspolaze preciznijim podacima, ali ako se ne varam, na poslednjim lokalnim izborima Davidovic je imao skoro 29.000 glasova...Gavranovic danas 20.000...nije mali pad, doduse jos nedovoljan ali osjetan. Sto se tice odbornickih mjesta..bilo ih je 15, jutros cujem info da ce ih sad biti 13.
Nije Dodik sinoc bio ni malo srecan.
Bila je igranka kada su stigli prvi rezultati...Gradiska, Srbac i Trebinje su ga najvise pogodili.
Na proslim izborima imali su 42 opstine...na ovim 20tak.
Gledajuci sire, ovo je pobjeda SDS-a.

Sto se tice komentara da se stalno vrte iste stranke, isti ljudi, da nema alternative. Ono sto treba priznati, a to je da kada bi se sada i osnovala neka nova, mlada stranka,..kolike bi ona imala sanse? Prvi bi se ovdje na forumu sprdali.
Cinjenica je da su postojece stranke tu i da mladi, koji se politicki angazuju, prilaze vec postojecim. Gledam plakate po Prnjavoru, koliko mladih ljudi je na njima, sa vecinom sam isla u skolu, sto osnovnu, sto srednju..

Iskreno, jedva cekam sledece opste izbore. 2 godine nisu ni premalo vremena da se vide neki pomaci a ni previse da se izgubi zadobijeni elan.

Varas se ,Davidovic 2008 imao je 43 298 a ovaj Gavreanovic ce imati nesto preko 30 000
http://www.izbori.ba/Mandati27102008/Sh ... tyCode=034

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Joj, BR, nije SDS dobio ove izbore na rezultatima vlastitog rada i sposobnosti. Vec zbog nerada i nesposobnosti kadrova SNSD-a.

Nema tu elana.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I smijesno je porediti 2008. sa 2012. :P

Tada je para bilo kao blata u odnosu na danas :P

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Давидовић је баш био убједљив, сад је било прилично тијесно, још да је опозиција имала једног кандидата, сигурно би СНСД изгубио и Бањалуку. Стевандићу, мајмунчино!

СНСД је прилично уздрман, ни они сами нису очекивали оволики пад популарности, биће занимљиво видјети кад се упореди број гласова из 2010. и од јуче. А СДС ни крив ни дужан узе око 35-36 општина. Суноврат тек слиједи.

Мићо Мићић издоминирао.

Само да је дочекти дан кад неће свака будала имати своју странку.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A gdje je sve PDP dobio?

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:32 
Majstor
Majstor

The_new_Statesman je napisao:
Joj, BR, nije SDS dobio ove izbore na rezultatima vlastitog rada i sposobnosti. Vec zbog nerada i nesposobnosti kadrova SNSD-a.

Nema tu elana.

Zna se kako narod u RS bira i sta su prioriteti,to je nacionalna politika
Dodik je kaznjen jer su ljudi shvatili da je njegovo pljuvanje po BIH samo prazna prica i sredstvo da osvaja vlast.Obeco je referendum,kad je zakazo neki prosle godine o sudu i tuzliastvu odmah se povukao,govorio je da nece onaj ekstremista Lagumdzija u savjet ministara BIH i MIP ,pa ga posle tamo postavi,pa sad kao pred izbore hoce da ga skine,da ukine vojsku BIH itd sve prazne price
ljudi su prestraseni narocito u manjim sredinama na istoku RS, sud bih masovno progoni a muslimanska sipa hapsi srbe pod optuzbom za ratne zlocine,skoro svaki dan neko je uhapsen,dok rezim Mile Dodika osim praznih prica o mirnom razdruzenju i ukidanju nekih institucija BIH nista drugo ne cini zastiti ljude

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Naslućujem PDP-u SPS budućnost.
Možda bude zanimljivo posmatrati kome će se prikloniti sljedeće izbore.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Изгледа да ПДП нема начелника нигдје, али су имали неколико заједничких кандидата, што са СДС-ом, што са СНСД-ом.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Što sa DP-om.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
saberi cavica i stevandica

I to su sve su to samo grupa onih sto trube i sviraju po parku?
Malo sutra
Ja ruku svoj u vatru dajem da ni 50% onih koji su se busali u prsa onom supljom parolom da je grad njihov nisu izasli na ove izbore

Citiraj:
PARK JE NAS, GRAD JE NAS

Nije
Nije ni bio
Nece nikada ni biti

Citiraj:
Mislim da je Gavranovic dobio daleko vise od 18 000,izlaznost u BL je bila preko 50% znaci preko 90 000 recimo da je on od toga dobio negde 35% znaci preko 30 000 glasova

Onda sam ja pogrijesio
Gledao sam na sajtu koji je postavljen da je rezultat bio 18 000 > 16 500 > 10 000
Mozda su to bili rezultati do tad :?

Svejedno, u najvecem gradu, gdje se javno ispoljava gradjansko nezadovoljstvo unazad par mjeseci izlaznost i suprotstavljanje aktuelnoj vlasti na koju se zale mora biti veca

Citiraj:

Nema tu elana.

:thumbup:
Nista SDS specijalno pametno uradio nije da bi se mogli hvaliti da su zbog toga dobro prosli na ovim izborim

Citiraj:

Nije to toliko veliko kolika je neizlaznost drugih
OK, jasno, radis u administraciji - das glas SNSDu
Kako ce oni da provjere da li su tvoja baba, tetka, ujna, strina, koji su nezadovoljni stanjem, uradili isto?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kako će se iskontrolisati da li su zaposleni u javnoj upravi dali glas SNSD-u?

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Тешко је знати за кога су они гласали. Гледам сад, СНСД је и Челзи изгубио.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SNS?

Ozna, veze... Zadnjih godinu dana se u FBiH kolju izmedju sebe kao bjesni psi. Nacionalna ugrozenost nije tako jaka da bi bila u prvom planu biraca.

To se vidi i po mrsavom izlasku.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
_зока je napisao:
Kako će se iskontrolisati da li su zaposleni u javnoj upravi dali glas SNSD-u?

Ne mogu to iskontrolisati.....kontrolisali su da li su izasli na izbore pod pretpostavkom da ce njima dati glas.

Cavez pobijedio u Venecueli....kud se nije kandidovao za gradonacelnika BL... :D :D

Poslednji put menjao _Krol_ dana 08 Okt 2012, 08:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

o jeste se uhvatili mene :lol:
znate da nisam stranacki opredjeljena i da nisam na budzetu :lol:

nisam rekla da ce neko kontrolisati za koga je necija baba glasala, ali ce ta ista baba, ako joj je unuce u opstini, glasati za vladajucu stranku znajuci da, svaka nova vlast dovodi svoje ljude. Znaci, baba ce glasati da ta stranka ostane (samim tim i njeno unuce).

Sto se tice rada-nerada..nisam se izjasnjavala po tom pitanju, ali mozda ovo uzdrma vladajucu stranku i pocne raditi, nije tajna da je vlast jaka onoliko koliko je jaka opozicija.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Znači to što piše par ljudi da je posao odradila zgrada Vlade i opština ne mora biti tačno. Posao je odradilo to što nisi imao za koga glasati. Ja sam otišao na glasanje i glasao za Puju jer ni jedan od ponuđena četiri kandidata nije ni za qrac.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 83  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]