banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 23:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: srce od kupusa
PostPoslato: 07 Okt 2012, 08:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Svako od nas ima neku omiljenu hranu koja ostaje kao nedosnjan san neki ukus kojeg se sjecamo i kojeg nikad nismo imali dosta
jedan od tih ukusa za mene je srce od kupusa kao mali uvijek kad se pravio kupus u nasoj familiji to je bi zajednicki poduhvat gdje je moja baka bila poslovodja a moja majka i njene dvije jetrve su rezale kupus a mali okot je cekao sa strane da nam se prebaci koji "korijen" i naravno nikad dosta korijena
ostadoh tako zeljan korijena kao i jaja od pijetla sto ih je moja baba na plati przila kad sam bio mali i stalno sam mastao da mi je da budem predsjednik pa da kazem kuvaru za rucak hocu 3 kile srca od kupusa i lepinju punu pjetlovih jaja al jebaj ga ja postao disident i izdajica a predsjednik vise voli pelcovane paprike nego kupus
elem kupim ja vrecu kupusa skoro i sjednemo kod drugara u dvoriste i reko ja cu da prznim a vi pecite rostilj uzmem skljoju i glavicu po glavicu krenem da vrtam oderem jedno deset glavica ostalo podjelim ucesnicima spektakla popijem jedno po litre zuborowke sa bizonovom travom i izvrnem se na divan u dvoristu da odmorim nije proslo jedno 10 minuta kad zazvoni u donjem djelu stomaka ko da mi je neko vibrator za prostatu zalijepio ( a nije osjetio bi ga ociju mi ) kad skoci pionirska cuna iz cista mira oko mene samo rostiljdzije nigdje zenska ni za lijeka a ovo malo sirotinje udrvenilo ni pisat ne smijem bojim se da ce mi brada biti mokra
reko rostiljdzije aj zdravo meni nije dobro od kupusa odoh ja oni vicu imamo i mi cenifu reko neka vam je odo ja dok nije belaj krenuo dodjem kuci nazovem komsinicu na kafu veli ona taman sam umjesila buhtle reko jebale te buhtle dolazi kupit cu ti vagon krofni samo sidji niz basamke
ljudi moji dosla ona ulazi kaze gdje je kafa ja sam samo kroz zatvorene zube uspio reci srce od kupusa i skocih na nju ko onaj iz tvajlajta na onu malu vice ona lakse medjede imas 120 kila ubit ces me reko umiremo zajedno i mene ce infrakt okinuti od ovog jebenog kupusovog korijena i poljske votke komsinica jadnica dosla na brzinsku kafu i zadeverala se u neko doba zvoni telefon
komsinica: (ljuto) HALO
muz : zdravo golubice gdje si
kom: evo me kod Milke u Dervisima, sta hoces
muz: sad sam s posla vidim nema te
komsinica: pola sest je ja cekam od 4 da se javis a ti pijes po kafanama rucak ti je na sporetu jedi i operi sudje za sobom i nemoj slucajno da pusis u dnevnoj jutros sam cijelo jutro provela peruci prozore i zavjese (laze ko pasce al nema veze )
muz: da podgrijem samo meni kad se ti vracas od sestre oces da dodjem u dervise po tebe
komsinica: ja i ti cemo imati razgovor kad se vratim od sestre o dolasku kuci u pola sest a sto se tice dolaska u dervise ni slucajno da ti ne padne na pamet ti znas da Milka ne podnosi to sto ti i njen Nebojsa locete svaki drugi dan kod Drage u birtiji a i ja sam ljuta na tebe
muz: ja odem sa posla na jednu nisam ja kriv sto je Nebojsa vec pijan ja ga odvracam
komsinica: ne zelim da razgovaram o tome preko telefona pricat cemo kad se vratim od sestre laku noc (nije jos ni 7)
muz: pozdravi sestru i volim te puno
komsinica: volim i ja tebe
spusti sokocalo i okrenu se i kaze ajde kupusaru pristavi kafu i vidi ima li jos koja glavica i zuborovka ja ne moram kuci do 11 ujutro onaj moj ode na posao u 8 a rucak je u pola pet pristavljaj i vadi kupus jebo kamenice i plave tablete

kako se vi dragi forumasi borite sa miloklizom koji se udrveni nakom srca od kupusa i zuborowke sa bizonovom travom

Vrh

Tema posta: Re: srce od kupusa
PostPoslato: 07 Okt 2012, 08:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jel ovo Deniboj (ili njegov stariji brat) haklovo cika Ciletov nalog? :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 08:56 
Citiraj:
kako se vi dragi forumasi borite sa miloklizom

Davim ga sve dok ne povrati od muke... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka

elektricar ako nemas sta da dodas na magicna svojsstva srca od kupusa ili eventualno mladih orasa zamotanih u prsut prelivenih divljim gorkim medom nemoj da se fatas u kolo (doduse ako si ga udrvenio trljajuci ga od brucke da dokazes simi i viliju da elektricitet postoji i to se prizna) pod uslovom da ti se za milokliz lijepe nezavisne

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :P

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Čile , đe si sad ? Gana , Burkina Faso, Gvineja Bisau, Siera Leone ? S čime te tamo hrane ?

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka

pitanje broj jedan Sri Lanka
pitanje broj dva
dorucak kafa gauloises bez filtera sok od ananasa i klopa dragonfruit i mangosteen
rucak friske sardine iz tave sa maslinovim uljem i crni hljeb

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Misliš Cejlon :D, Čile , čuvaj se tamilske gerile mogli bi te skratiti za obe glave kad vide koliko si glavat, a tu čuka od kupusa ne pomaže.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka

jovo ili pricaj kako si napastvovao neku novobeogradjanku u autobusu za mali mokri lug jer si doruckovao bjele bubrege umotane u vinovu lozu i kuvane u mostarskoj zilavci ili odjebi sa perona sa istorijsko geografskim doskocicama

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Srce od kupusa i pjetlova jaja su kod tebe neraskidiva. Nešto mi govori kada bi se tih jaja najeo, da bi "ono" kao srce od kupusa postalo.

Poslednji put menjao danijell dana 07 Okt 2012, 10:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 10:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012, 16:29
chils je napisao:
Svako od nas ima neku omiljenu hranu koja ostaje kao nedosnjan san neki ukus kojeg se sjecamo i kojeg nikad nismo imali dosta
jedan od tih ukusa za mene je srce od kupusa kao mali uvijek kad se pravio kupus u nasoj familiji to je bi zajednicki poduhvat gdje je moja baka bila poslovodja a moja majka i njene dvije jetrve su rezale kupus a mali okot je cekao sa strane da nam se prebaci koji "korijen" i naravno nikad dosta korijena
ostadoh tako zeljan korijena kao i jaja od pijetla sto ih je moja baba na plati przila kad sam bio mali i stalno sam mastao da mi je da budem predsjednik pa da kazem kuvaru za rucak hocu 3 kile srca od kupusa i lepinju punu pjetlovih jaja al jebaj ga ja postao disident i izdajica a predsjednik vise voli pelcovane paprike nego kupus
elem kupim ja vrecu kupusa skoro i sjednemo kod drugara u dvoriste i reko ja cu da prznim a vi pecite rostilj uzmem skljoju i glavicu po glavicu krenem da vrtam oderem jedno deset glavica ostalo podjelim ucesnicima spektakla popijem jedno po litre zuborowke sa bizonovom travom i izvrnem se na divan u dvoristu da odmorim nije proslo jedno 10 minuta kad zazvoni u donjem djelu stomaka ko da mi je neko vibrator za prostatu zalijepio ( a nije osjetio bi ga ociju mi ) kad skoci pionirska cuna iz cista mira oko mene samo rostiljdzije nigdje zenska ni za lijeka a ovo malo sirotinje udrvenilo ni pisat ne smijem bojim se da ce mi brada biti mokra
reko rostiljdzije aj zdravo meni nije dobro od kupusa odoh ja oni vicu imamo i mi cenifu reko neka vam je odo ja dok nije belaj krenuo dodjem kuci nazovem komsinicu na kafu veli ona taman sam umjesila buhtle reko jebale te buhtle dolazi kupit cu ti vagon krofni samo sidji niz basamke
ljudi moji dosla ona ulazi kaze gdje je kafa ja sam samo kroz zatvorene zube uspio reci srce od kupusa i skocih na nju ko onaj iz tvajlajta na onu malu vice ona lakse medjede imas 120 kila ubit ces me reko umiremo zajedno i mene ce infrakt okinuti od ovog jebenog kupusovog korijena i poljske votke komsinica jadnica dosla na brzinsku kafu i zadeverala se u neko doba zvoni telefon
komsinica: (ljuto) HALO
muz : zdravo golubice gdje si
kom: evo me kod Milke u Dervisima, sta hoces
muz: sad sam s posla vidim nema te
komsinica: pola sest je ja cekam od 4 da se javis a ti pijes po kafanama rucak ti je na sporetu jedi i operi sudje za sobom i nemoj slucajno da pusis u dnevnoj jutros sam cijelo jutro provela peruci prozore i zavjese (laze ko pasce al nema veze )
muz: da podgrijem samo meni kad se ti vracas od sestre oces da dodjem u dervise po tebe
komsinica: ja i ti cemo imati razgovor kad se vratim od sestre o dolasku kuci u pola sest a sto se tice dolaska u dervise ni slucajno da ti ne padne na pamet ti znas da Milka ne podnosi to sto ti i njen Nebojsa locete svaki drugi dan kod Drage u birtiji a i ja sam ljuta na tebe
muz: ja odem sa posla na jednu nisam ja kriv sto je Nebojsa vec pijan ja ga odvracam
komsinica: ne zelim da razgovaram o tome preko telefona pricat cemo kad se vratim od sestre laku noc (nije jos ni 7)
muz: pozdravi sestru i volim te puno
komsinica: volim i ja tebe
spusti sokocalo i okrenu se i kaze ajde kupusaru pristavi kafu i vidi ima li jos koja glavica i zuborovka ja ne moram kuci do 11 ujutro onaj moj ode na posao u 8 a rucak je u pola pet pristavljaj i vadi kupus jebo kamenice i plave tablete

kako se vi dragi forumasi borite sa miloklizom koji se udrveni nakom srca od kupusa i zuborowke sa bizonovom travom
Cijeli post bez ijedne tačke ili zareza... :o
Izvini, ali ovo je stvarno teško čitati... bez pretjerivanja i sranja o gramatici, ali ovo je previše.

It's got a back beat, you can't lose it,
Any old time you use it.''

Chuck Berry

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka

vid zgembe pocetnika :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ala ga smaraš za desetku.
Kod njega nema ni tačke ni zareza. Da je drugačije, ne bi ni kona platila zbog kupusa :)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stob se reklo, citas ga u dahu :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Ups... vidim da ja nemam sta da trazim na ovoj temi :oops:. A dobro, bar sam naucila par zanimljivih stvari, a ide sezona kiseljenja kupusa :oops:...

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo jovine priče :)

Citiraj:
Dobro je poznato da su zgrade na Novom Beogradu primer neverovatne stanogradnje, pa komšiju u susednom stanu čujete i kad kine, a zamislite kako je tek kada glasno doživljava orgazme. Jedna komšinica je trpela, trpela i na kraju javno opomenula komšiju.

U celosti vam prenosimo sadržaj ovog pisma:

"Dragi komšija!
Prinuđena sam da vam se ovako obratim iz pristojnosti, jer ne bih želela da vas dovedem u neprijatnu situaciju ličnim obraćanjem, mada ne znam koliko bi to za vas i bilo neprijatno s obzirom na šou-program koji priređujete svake noći svojim komšijama, svesno ili nesvesno.

Verujem da ste sjajan muškarac imajući u vidu brojne i intenzivne orgazme vaše devojke, žene… koje smo često prisiljeni da brojimo, zbog vaše bezobzirnosti.
Seks je vrlo dobar i treba ga upražnjavati redovno, ali diskretno. Mislim da ste dovoljno odrastao muškarac da su vam nepotrebni aplauzi vaših komšija, a posebno dece koje u ovom ulazu ima dosta i kojoj je teško objasniti zašto tamo neka teta jauče.

Želim vam uspešan seksualni život i da vas vaša 'alatka' što duže služi, ali vas molim zatvorite prozor i učinite taj čin intimnim, a ne javnim.

S poštovanjem
Vaša komšinica"

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

chils je napisao:
jovo ili pricaj kako si napastvovao neku novobeogradjanku u autobusu za mali mokri lug jer si doruckovao bjele bubrege umotane u vinovu lozu i kuvane u mostarskoj zilavci ili odjebi sa perona sa istorijsko geografskim doskocicama

kucamo na vrata zaboravljenih asova........cini mi se da ce ovo biti tvoja prica uskoro......

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nisam znao da je srce kupusa ovako efektno. :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma pusti ga, sigurno ga muci zatvor a nema nista pri ruci :P

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka

veljo ne uzimaj srcu nego reci kad si zadnji put morao maloga elektrodom od upaljaca spustati zbog prejteranog konzumiranja kavurme i svjeze ribanog 'rena

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]