banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 13:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1031 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Novi rat u BiH?
PostPoslato: 30 Sep 2012, 22:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2012, 20:51
shakal je napisao:
I da, kakve to veze ima sa nama. Ratujte komotno u svojih 51%, nemojte da mi smetamo.

Pa što se onda tema zove "Novi rat u BiH" ?

Što se tema ne zove "Hoće li Srbi u BiH (ili RS, kako hoćete) više ratovat?"

Sa kime biste se vi sukobljavali, kad činite 90+% stanovništva RS?? A da će Muslimani ko ić puškom u gašenje RS - hoće, al' u kurcu.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 22:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Kasno se jebenom kajati, kaže stara kineska poslovica.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 22:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Philby je napisao:

Ništa se mi ne kajemo. Viša sila je bila to, mi tu nismo ništa mogli. Kao nijedan običan čovjek u zadnjem ratu.

Hrvati, Muslimani i Srbi su se razgraničili, ostali su još samo Hrvati u enklavama u srednjoj Bosni izmješani sa Muslimanima i to je to. I to je jedino područje gdje bi moglo bit sukoba, jer u slučaju da Muslimani pokušaju dirat RS, dobit će po labrnji, jer RS od međunarodne zajednice ima podršku.

Kraj priče.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 22:30 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma sta se ti plasis u Zepcu..ima ponovo da vas izvucemo iz blata ako se zarati.. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 23:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
zepcak je napisao:
Philby je napisao:
Ko vas jebe, sami ste vezali zastave i tražili da budete zajedno. Eto vam sad, snalazite se.

Mi nismo tražili da budemo zajedno vjeruj mi.

Јесу ваши политичари, вјеруј ми. Ето вам "хин" сад. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2012, 07:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Kakav rat! Može samo nekada doći do pobune naroda protiv vlasti!

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2012, 12:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
ma sta se ti plasis u Zepcu..ima ponovo da vas izvucemo iz blata ako se zarati.. :D

To treba platit, ko i prošli put. A danas nismo baš neki s parama. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2012, 13:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Kakvo bolan izvlacenje, valjda zavlacenje :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2012, 13:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Inače Rajvosa i muslimanski mediji u zadnje vrijeme podsjećaju na onu predratnu atmosferu krajem osamdesetih, što se najviše može vidjeti u sukobima navijača. U zadnje dvije godine sarajevski navijači redovito napadaju srpske i hrvatske navijače. Prošli tjedan taj incident u Jablanici, a evo jučer su napadnuti igrači Širokog Brijega.
Zanimljivo međusobno se ne tuku, pa čak ni između srpskih i hrvatskih navijača nema nekih kontinuiniranih incidenata.

Multi-kulti Šeher Rajvosa sinoć
http://www.youtube.com/watch?v=tKa9uWU0 ... r_embedded

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2012, 17:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
zepcak je napisao:
shakal je napisao:
I da, kakve to veze ima sa nama. Ratujte komotno u svojih 51%, nemojte da mi smetamo.

Pa što se onda tema zove "Novi rat u BiH" ?

Što se tema ne zove "Hoće li Srbi u BiH (ili RS, kako hoćete) više ratovat?"

Sa kime biste se vi sukobljavali, kad činite 90+% stanovništva RS?? A da će Muslimani ko ić puškom u gašenje RS - hoće, al' u kurcu.

Kad bi ti neko napao kućni prag svejedno bi ti bilo ko sam, odakle sam i kako se molim - branio bi se ili bježao treće nema.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Nov 2001, 01:00
zepcak je napisao:
Philby je napisao:

Ništa se mi ne kajemo. Viša sila je bila to, mi tu nismo ništa mogli. Kao nijedan običan čovjek u zadnjem ratu.

Hrvati, Muslimani i Srbi su se razgraničili, ostali su još samo Hrvati u enklavama u srednjoj Bosni izmješani sa Muslimanima i to je to. I to je jedino područje gdje bi moglo bit sukoba, jer u slučaju da Muslimani pokušaju dirat RS, dobit će po labrnji, jer RS od međunarodne zajednice ima podršku.

Kraj priče.

Prethodno sam napisao da gadno najebu oni koji ostanu na "suprotnoj strani" ili nekoj vrsti enklave, blokade. Uvijek je tako bilo na Balkanu.
Tako sto se tice tebe i tvog Zepca, nalazite se u gadnom sosu. U periodu 1992-1995 su vam pomagali Srbi i to ne samo sto su vam "dobacivali sve i svasta vec i zato sto su blokirali Sarajevo i promet ka Zenici ili Tuzli.

Danas to nije slucaj i ovi mogu dici gomilu na vas sto iz Sarajeva, sto iz Zenice sto iz Tuzle. Odakle im volja. A da ne pricamo o onima iz manjih sredina.

Tebi bi bilo bolje da malo pretrazis donju stranicu
http://www.posao.hr

Inace bi te tvoja djeca mogma proklinjati....jednog dana.

Jer kao sto rekoh na Balkanu nikad nije dobro biti tamo gdje si manjina i zatvoren. Dokazano X puta.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:40 
Pripravnik
Pripravnik

hercegovac27 je napisao:
Kakav rat! Može samo nekada doći do pobune naroda protiv vlasti!

Novi vjerski voda kod muslimana u Bosni je bio komandant u ratu. Toliko o tome. Neka vrsta dzihad ratnika.

Problem je sto su Srbi lakovjeran narod i dignu u nebesa one koji ih dovedu pred ponor. Juce je to bio Milosevic a danas je to jedan Dodik koji vesla narod samo tako. Vole one koji puno obecavaju. Sto su vece lazi to je veca podrska. I tako prode 10-15 godin dok se ne shvati , svrgnu ga i opet Jovo na novo.

Prije 10 godina nije bilo jednog muslimana u Brckom a vidi danas
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kr8czY2XQIU[/youtube]

No vano je da ovaj iz Laktasa prica o referendumu, nezavisnosti a nije poduzeo jedan jedini korak ka realizaciji tog cilja. I sve tako dok se Srbi potiskuju na svim poljima (vidjeti pod Brcko)

Nikako da se pojavi jedan miran, stalozen i inteligentan lider. Jedan vizionar. Sve neke seoske bukadzije.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:49 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Okt 2012, 10:20
kuga je napisao:
Problem je sto su Srbi lakovjeran narod i dignu u nebesa one koji ih dovedu pred ponor. Juce je to bio Milosevic a danas je to jedan Dodik koji vesla narod samo tako.

I takve ljude upisuju u historiju kao narodne heroje. Pomalo mazohisticki, zar ne?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 19:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

kuga je napisao:
zepcak je napisao:
Philby je napisao:

Kraj priče.

Prethodno sam napisao da gadno najebu oni koji ostanu na "suprotnoj strani" ili nekoj vrsti enklave, blokade. Uvijek je tako bilo na Balkanu.
Tako sto se tice tebe i tvog Zepca, nalazite se u gadnom sosu. U periodu 1992-1995 su vam pomagali Srbi i to ne samo sto su vam "dobacivali sve i svasta vec i zato sto su blokirali Sarajevo i promet ka Zenici ili Tuzli.

Danas to nije slucaj i ovi mogu dici gomilu na vas sto iz Sarajeva, sto iz Zenice sto iz Tuzle. Odakle im volja. A da ne pricamo o onima iz manjih sredina.

Tebi bi bilo bolje da malo pretrazis donju stranicu
http://www.posao.hr

Inace bi te tvoja djeca mogma proklinjati....jednog dana.

Jer kao sto rekoh na Balkanu nikad nije dobro biti tamo gdje si manjina i zatvoren. Dokazano X puta.

Put prema Zenici niste blokirali. Mundžosi iz Zenice iz Kaknja su bez problema došli pred Žepče.
Put prema Tuzli jeste bio blokiran, ali samo tako što se nije moglo preć preko Ozrena. Preko Vareša se moglo (kad je Vareš pao u jesen 93)

Srbi jesu pomagali, ali ne tokom svih ratnih godina, već samo '93. kada je pred napad za sv. Ivu (katoličkog, 24.6.) plaćeno da se iz Teslića dovuku tenkovi. Jedan forumaš na ovom forumu mi je rekao kako bi Doboj i Teslić pali da nije bilo jedne dojave iz Žepča stoga...

Lašvanska dolina (Vitez, Novi Travnik i Busovača) su bili okruženi Muslimanima sa svih strana, dakle srpske pomoći nije bilo, već samo isključivo helikopteri sa hrvatskih područja, pa su opet izdržali.

A kad navale, nek' navale - spremni smo ginut do zadnjeg. Radije to, nego da Žepče bude tursko.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
zepcak je napisao:
Radije to, nego da Žepče bude tursko.

amin brate moj!

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 19:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Man' se rata ko ga želi u kući mu bio....a čije će biti Žepče to će tebe i mene najmanje da se pita. Biće dio Burkine Faso i službeni će da bude kisvahili ako to moćnici zacrtaju.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 19:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Man' se rata ko ga želi u kući mu bio....a čije će biti Žepče to će tebe i mene najmanje da se pita. Biće dio Burkine Faso i službeni će da bude kisvahili ako to moćnici zacrtaju.

Slažem se.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 21:53 
Pripravnik
Pripravnik

zepcak je napisao:

Put prema Zenici niste blokirali. Mundžosi iz Zenice iz Kaknja su bez problema došli pred Žepče.
Put prema Tuzli jeste bio blokiran, ali samo tako što se nije moglo preć preko Ozrena. Preko Vareša se moglo (kad je Vareš pao u jesen 93)

Srbi jesu pomagali, ali ne tokom svih ratnih godina, već samo '93. kada je pred napad za sv. Ivu (katoličkog, 24.6.) plaćeno da se iz Teslića dovuku tenkovi. Jedan forumaš na ovom forumu mi je rekao kako bi Doboj i Teslić pali da nije bilo jedne dojave iz Žepča stoga...

Lašvanska dolina (Vitez, Novi Travnik i Busovača) su bili okruženi Muslimanima sa svih strana, dakle srpske pomoći nije bilo, već samo isključivo helikopteri sa hrvatskih područja, pa su opet izdržali.

A kad navale, nek' navale - spremni smo ginut do zadnjeg. Radije to, nego da Žepče bude tursko.

Ne bih se slozio. No kako god. Mislim da ste donji. Prije ili kasnije.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 21:55 
Pripravnik
Pripravnik

zepcak je napisao:
nepokoreni je napisao:

Slažem se.

Ne znam o cemu ta fama kako "svjetski mocnici" odlucuju o svemu i svacemu.
A neko tamo Zepce je kao neko bitno mjesto tim istim "svjetskim mocnicima". :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 21:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Crtaju granice i većima od nas....a za stabilnost u regionu sve će nas pripojiti rogu Afrike ako treba i prekrstiti, nije bitno jel u pitanju Žepče, BL ili SA.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1031 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]