banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 03:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 475, 476, 477, 478, 479, 480, 481 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Okt 2012, 10:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
vlakanje je napisao:
мало млађи репрезентативци на дјелу :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7GV1xT1maI

citam da ova djeca imaju tri pobjede i gol razliku 16:0

:thumbright: :thumbright: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
“Oficijelno nisam, a praktično jesam. Da li očekujem da ću dobiti poziv od Mihajlovića? Iskreno ne očekujem, ako već nisam sada protiv Belgije, pa kad ga mogu onda očekivati?

Iako je jedan od najboljih igrača i prvi asistent Župiler lige, koji bi mogao dosta da pomogne selektoru Srbije Siniši Mihajloviću, Milana Jovanovića neće biti na spisku za ključnu utakmicu protiv Belgije (12. oktobar). Lokalni mediji, kako se bliži kvalifikacioni duel za odlazak na SP u Brazilu 2014. godine, počeli su polako da opsedaju srpskog internacionalca pitajući se zbog čega nije vise deo Orlova.
“Ne bih o tome. Mislim da selektor Mihajlović prevashodno neće da pravi generacijski jaz. Imam već preko 30 godina, a svi ostali su mlađi. Možda je razlog i kvalitet, ali to nije pitanje za mene. Generalno treba tražiti pozitivne stvari u ovome što sada imamo. Osećam se dobro, a kako igram u Belgiji to se vidi, ne može da se sakrije”, rekao je Jovanović za Sportski žurnal.

Da li ste možda pokušali da dobijete neko objašnjenje?
“U fudbalu sam navikao da poštujem odluke na koje ne mogu da utičem. Uvek tražim bazu odnosno objašnjenje u svakoj odluci. Selektor se odlučio za mlađu reprezentaciju, koja kroz ovaj ciklus treba da se izgradi i stekne iskustvo. Ako uspe da se potvrdi i ode na SP biće to fenomenalan rezultat i potvrda talenta".

Znači li to da ste se već oprostili od reprezentacije?
“Oficijelno nisam, a praktično jesam. Da li očekujem da ću dobiti poziv od Mihajlovića? Iskreno ne očekujem, ako već nisam sada protiv Belgije, pa kad ga mogu onda očekivati? Meni je reprezentacija puno pomogla i nije mi cilj da ispunim neku kvotu utakmica, uvek sam uživao u kvalitetu, a ne u kvantitetu. Niko mi nije tražio da se javno oprostim od reprezentacije, nisam zvezda, nisam interesantan za to, ali nisam ni imao nameru da to uradim”, objasnio je Jovanović dodajući da su se Belgijanci interesovali za slučaj Ljajić”.
“Priča oko Ljajića ih je posebno interesovala, ali sam im lepo objasnio o čemu se radi i da tu nema nikakve verske ili neke druge netrpeljivosti.

Vama u Belgiji zameraju da ste nacionalista?
"To je pošteni nacionalizam, nije to fašizam. Volim svoju zemlju, ali ne mrzim nikoga", zaključio je Jovanović u intervjuu za Sportski žurnal.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Поштено од Ланета. Јасно да му је криво што не игра, али бар никог није опљунуо.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Belgija u najjačem sastavu dolazi na Marakanu.

Ekipa za koju mnogi govore da je najjača u grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu gostuje 12. oktobra Srbiji, a publika u našoj zemlji imaće priliku da na delu vidi stvetske zvezde poput Edena Azara (Čelsi), Vensana Kompanija (Mančester Siti), Maruana Felainija (Everton), Aksela Vitsela (Zenit)...

Selektor Mark Vilmots danas je objavio spisak za mečeve sa Srbijom i Škotskom (16. oktobar), na kojem nema Sebastijana Pokonjolija, Igora de Kamarga, Žonatana Blondela... S druge strane, u tim se vraća Jele Vosen (Genk), kao i Naser Čadli (Tvente)...

"Partije naših igrača u poslednje vreme su mi ulile samopouzdanje. Vidi se da rade i konstantno napreduju", istakao je Vilmots.

Belgijanci su u timu očekivali i mladog Pedra Kavandu iz Lacija...

"Ne treba da brzamo s njim", poručio je Vilmots, koji je zvao sledeće igrače...

GOLMANI: Tibo Kurtoa (Atletiko Madrid), Simon Minjole (Sanderlend), Žan-Fransoa Žile (Torino)
ODBRANA: Tobi Aldervajrled (Ajaks), Vensan Kompani (Mančester Siti), Nikolas Lombarts (Zenit), Danijel van Bujten (Bajern), Jan Vertongen (Totenhem), Tomas Vermelen (Arsenal), Gijom Žile (Anderleht), Loran Siman (Standard)
VEZNI RED: Eden Azar (Čelsi), Dris Mertens (PSV), Timi Simons (Niirnberg), Maruan Felaini (Everton), Stiven Defur (Porto), Aksel Vitsel (Zenit), Musa Dembele (Totenhem), Kevin de Brujne (Verder), Naser Čadli (Tvente)
NAPAD: Romelu Lukaku (VBA), Kristijan Benteke (Aston Vila), Kevin Miralas (Everton), Jele Vosen (Genk)

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 11:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

razbicemo ih,ta ce taj hazard i onaj maslacak felaini

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Треба им у потпуности предати улогу фаворита и скунути притисак са леђа наших фудбалера.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 14:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
Треба им у потпуности предати улогу фаворита и скунути притисак са леђа наших фудбалера.

ma ja sam siguran da ce biti kao protiv irske,da momci nece nista prikazati zbog tog zvizdanja i ne podrske reprezentaciji.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To zvizdanje je bilo zanimljivo u pocetku, sada je vec dosadno i previse klinacki, pogotovo jer he reprezentacija opet krenula pravim putem. Ako im je do Mustafe neka bojkotuju utakmice dok je on na golu, ali smara to zvizdanje ipak je reprezentacija u pitanju

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Волио бих да звижде и да Србија побиједи и да видим само да ли ће Миха одржати обећање и преселити репрезентацију ван БГ. Колико мораш бити малоуман и звиждати репрезентацији.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 14:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma zvizdace se,to je jedino sigurno

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 14:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
Ne zvizdi se reprezentaciji vec jednom covjeku uz skandiranje predsjedniku FSS.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 14:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

prolup je napisao:
Ne zvizdi se reprezentaciji vec jednom covjeku uz skandiranje predsjedniku FSS.

a sta da svako uzme nekog svog pa da mu zvizdi,na sta bi to licilo

eto zvizdace se pa bumo vidili kako ce se igrati a kako ce kad reprezentacija ode iz bg-a

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nema nista od utakmica u BGD ako budu zvizdali, 100%, Miha je inatlija, ne jebe on nikoga ni 1%

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 15:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
Drugi nisu zasluzili da im se zvizdi, a i koje je Miha mudo da odlucuje gdje ce se igrati. Veliki Srbin i nacionalista iz mjesanog braka, cija djeca natucaju srpski i koji ide u Medjugorje da se pokloni gospi. Debil.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

prolup je napisao:
Drugi nisu zasluzili da im se zvizdi, a i koje je Miha mudo da odlucuje gdje ce se igrati. Veliki Srbin i nacionalista iz mjesanog braka, cija djeca natucaju srpski i koji ide u Medjugorje da se pokloni gospi. Debil.

Iz koje si ti sad rupe izgmizao? Kakva je ovo prica, kakav je ovo stav?

Igra reprezentacija Srbije. Ni Zvezda, ni Partizan, ni Stojkovic ni Miha nisu iznad toga. I svako ko zvizdi reprezentaciji zbog jednog igraca je retard, blago receno.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

O joj

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 15:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

prolup je napisao:

kontam da je ovo soba ili neko slican

a ko si ti da odlucujes kome se zasluzilo zvizdanje a kome ne?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Зато и јесмо ту гдје јесмо. Као да су Толе и Стојковић највећи проблеми српског друштва. Ако можете гутати говна лопова на власти и ћутати, зашто се онда не може навијати нормално кад игра Србија.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Јебеш репрезентацију, баш је добро звиждати кретену који је некад био Звездаш а сад брани у Партизану. Баш се човјек супер осјећа кад то ради, јебеш Србију. Који су кретени они Шкоти, Енглези и остали који свим срцем навијају за своју репрезентацију и кад игра лоше.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2012, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Prolup, koliko znam ti si se na jednom drugom mjestu izjasnio da si Bosanac, da ne zivis u R. Srpskoj, vec u Bosni, te stoga te pitam, sto se mijesas u srpski fudbal u reprezentaciju Srbije? idi navijaj za Bosnu, jer se izjasnjavas kao bosanac, a nase probleme nama ostavi. Znam da si Zvezdas, i ja sam, i ja mrzim Mustafu i zelim mu sve najgore u zivotu, ali dok igra Srbija, i dok je taj prljavi Mustafa dio nje ne pada mi napamet da zvizdim, jer navijam za Srbiju, a ne protiv Mustafe. Poslije utakmice ga tucite, pljujte, ubijte, sta znam sta vec, ali dok igra Srbija treba stati na loptu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 475, 476, 477, 478, 479, 480, 481 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]