Pozdrav i sellam svima
Drago mi je da vidim da se ipak razgovori odvijaju u toleranciji,najvisem stupnju moci,no ni provokacijama nikad kraja,ali i one nam sluze kao iskusenje
Ono sto nam Vader iznosi jos jedan je od dokaza jasnog Kur`ana a Allah je rekao:
"Ja cu vam slati dokaze "a dokaza do sad mali milion.....
Mislim.....da svako od nas kao pojedinac ima svoje pravo da bira,razmjenjuje misljenja,nadogradjuje svoje znanje....ali da niko nema pravo niti tu slobodu da vrijedja drugoga,vec ako misli da je drugi zalutao na najljepsi moguci nacin uspostavi kontakt s takvom osobom i pokusa ga uputiti.
Ne mogu biti ja ista kao neko drugi niti zahtjevati da neko drugi bude kao ja.Stvoreni smo razliciti i tako cemo i umrijeti,ali covjek moze da izvuce za sebe i nauci po koju dobru osobiinu i od pripadnika druge vjeroispovijesti.
Kojoj god religiji da pripadamo,trebamo je dobro upoznati,pa tek onda tudju upoznavati i komentarisati.
Bezvezno je procitati bilo koju knjigu na preskok,po koju stranicu shvatati bukvalno i napadati "neduzne" zbog takve zamisli koja se nalazi u po necijoj glavi
S velikim respektom da pomenem pojedince,koji tumace da im znanje nije bas u potpunjeno,pa i ne zele da komentarisu puno.Ali biti zadrt i misliti da si "ti" predstavnik i nekakav pametnjakovic koji je svima uzor i koji zivi od tudje pohvale je po meni stvarno zadnja i smijesna stvar.
Mislim,da je zivot i odvise kratak da se gubi na jeftine komentare.Da gubimo vrijeme u nesto od cega necemo imati koristi ni ovog ni onog svijeta.
Ako nista,posadite po jednu ruzu ili vocku,il bilo koje drvo,jer je i to veoma korisna svar,jer i grijesnik ako posadi drvo bice mu karta za u dzennet.ne gubimo vrijeme,braco i sestre

ima puno ljepsih stvari od ovih prosilh komentara