Andiamo a Combattere je napisao:
bestidnik je napisao:
U vezi Milorada, on je ćaća igrice u ovoj drzavi,zasluzuje postovanje za sve sto je uradio i sto radi,da ga nebi odavno bi mi od RS imali samo uspomenu na 92u.... Budimo mu beskrajno zahvalni.
Ајде напиши шта је то урадио конкретно па да га и ја подржим? Али немој само да ми помињеш Републику Српску, спољне непријатеље, Алију, Дејтон, Ангелу Меркел и сличне фразе твог вође! Значи конкретно!
Шта је урадио осим што је уништио ионако слабу привреду у РС, што је затворио скоро све фабрике које су иоле радиле у БЛ, што је разрушио Мљекару, што је уништио Фабрику Дувана, што је нагомилао раднике у Жељезнице из своје партије па сад иста фирма диже кредит за текуће пословање и има вишак преко 1000 радника, што је број људи у згради Владе већи од квадратуре исте, што је за ове изборе кандидовао 50% више посматрача и које је послао на адресу ОИК-а да питају како ће моћи да добију паре, што је дионица аутопута БЛ-Градишка међу најскупљим у Европи, што тендер креће са причом како ће то финансирати страни улагач а све се заврши на Интеграл Инжењерингу, што од твојих пара храни Гламочаке под шаторима у задње 2 седмице, што је повећао доприносе у времену кризе, што нам је министар финансија завршио приватни факс и најбоља му референца "" асистент" на истом, што су му видећи људи у партији морални олоши почев од Шпирића и његовог сина и аферу Краварушић, што им секретар ебе све живо на свом блогу јер је Барселона изгубила од Хетафеа, што сад да би добио посао, стални или приправнички треба да дођеш до градоначелника лично и покажеш партијску књижицу, што је тако у свим фирмама буквално, што наше паре упумпава у Игокеу и дичи се насловима "Игокеа побједила Евролигаша", што је за потребе исте и само ње изградио дворану у Лакташима док у БЛ дворане и сале пропадају, што је свом сину одобрио 5 милиона кредита јер је он како сам каже ""перспективан" и воли да ради, што је од Фармаленда створио рупу без дна а и даље пумпа паре у ту фирму, што им одобрава репрограм упркос непоштовању уговора, што сваке друге године мијења службени ауто, што на предизборне скупове слијеће хеликоптером чије одржавање плаћамо ја и ти, што наше паре упумпава у Андрићград заједно са својим ортаком Кустурицом, што на предизборне скупове доводи Цецу и онда каже да је то "бесплатно", што годишње посао изгуби на хиљаде људи, што су милиони бачени на манифестација попут рафтинга, што су рефлектори и каблови из кањона украдени од стране фирме која је исте и поставиле па је послије то чак и плаћено тој фирми...много се још може писати о "успјесима" дотичног и његове партије!
Svaka ti čast ljudino, skidam kapu, konačno glas dravog razuma !
ozna je napisao:
Slazem se da je Cavic imao svoju sansu,i bas nista nije uradio naprotiv,posle njegove vladavine RS je bila na ivici politickog i ekonomskog ponora.
Ja sam jako nestrpljiv da mi objasniš, gde se to RS danas nalazi ? Naročito taj ekonomski sektor !
old fashion men je napisao:
Ma ova smeća od fabrika i treba pozatvarati, nači rade non stop u gubitku, iz budžeta se saniraju njihovi gubici, a što je najtragičnije ti radnici tih gubitaških firmi i regres primaju, nači ko ne može da se izbori sa konkurencijom i tržištem, mrš u tri pizde materine, pa da mi je ćaćina. Dok god neko ne pokaže muda i ne raskrsti sa tim pustim nesposobnim gubitašima nema nikome naprijed, taj rez je za političare težak, ali na kraju neminovan, stvar je što niko nema muda reći mrtvacu da je mrtav, jer i taj mrtvac raspolaže sa glasovima.
PA, kada bi se pokazala disciplina i radne navike, a naročito želja za poslom upravljačke strukture neke firme, a ne lična dobit koja bi bila vtoglavo visoka preko noći , vjerujem da bi se u takvoj sredini očuvala i fabrika duvana, a nebi propao žitoprodukt, mljekara, čajavec, tas, jelšingrad, kosmos, unis sintetik, fruktona, koliko vidim i autoprevoz dobro gazi u stečaj, itd. itd. ...
ozna je napisao:
Mnogi su namjerno gubitasi da bi izbjegli placanja poreza i da bi muzli budzet.
Najveći društveni greh u americi je neplatiti porez, jeli tako ? E a ako je tako, na koji način onda budžet rs misli isplatiti penzije, stipendije, zdravstvo, školstvo, itd. itd. ....
old fashion men je napisao:
Pa o tome i govorim, budžet zatvoriti za sve firme i gotovo, a one firme koje duguju porez plijeniti i na aukcijama rasprodati i tako u krug, bolno jeste, ali nema drugog načina, nego onog bolnog.
Čova, ti si neviđeno radikalan lik, ti bi prije prodao tv iz svoje kuće, da bi otišao kod komšije gledati neki moderniji lcd tv a on ti te usluge naplaćivao. Hoću reći samo malo discipline i nehalapljivosti, stvari mogu uistinu daleko bolje izgledati.