sinip je napisao:
Мени како се чини, ако се ово не заустави, а неће, ислам је себи потписао смртну пресуду у западној цивилизацији. То што ће том приликом да изгине гомила људи док се државе западне цивилизације буду обрачунавале са будалама, то ме баш претјерано не интересује.

Кад смо ми покушали исто, они бомбардоваше нас, ето им "хин" сад па нек виде шта ће.
Е да, ја сам политички некоректан, ако то неко до сад није примјетио,
и јебено сам поносан на то.Не можеш поредити наше муслимане са Арапима и Африканцима. Зашто? Па зато што су наши муслимани умерени у својој религији, не натурају ником то, не траже од тебе да се понашаш према њиховим правилима, и то треба поштовати.
Али овде у Африци, Француској или било где друго где су дошли арапски или афрички муслимани имамо нешто друго.
А то је да они покушавају наметнути своје законе другима. У овом случају хришћанима у Америци или Француској они хоће да заповедају шта да раде у својој властитој земљи. Е ту се јавља проблем.
Дакле, мени не смета религија појединца, кад он нешто верује, то не натура другоме, и никога не угрожава. Ако хоће нека верује у црног ђавола, то је његов проблем све док не угрожава друге физички.
Али проблем настаје кад неко покушава другом наметнути своја правила, поготово насиљем против ненасиља.
Мени неби сметало да су муслимани одговорили истом мером, па направили филм о хришћанима или атеистима. Али ми смета кад они на филм или карикатуру реагују убијањем или ратом.
Ако им већ нешто смета онда нека врате истом мером, а не овако. У супротном треба и њима вратити насиље истом мером, што каже синип сами себи скачу у стомак оваквим начином.