Hristov je napisao:
Naslov clanka je pogresan, osim ako zeli da kaze da su 1.5 milijarda muslimana fanatici. Nisu uvredjeni samo fanatici nego svi muslimani.
U Egiptu imam izdao fatwu kojom poziva muslimane u USA da ubiju glumce (posto ih je bilo oko 80 cini mi se, bice to pravi pokolj), znaci otvoren lov na ljude.
A u Francuskoj danas izasle satiricne novine sa karikaturama Muhameda, sajt im odmah srusen.
Сад читам у "Независним" како се васциејла Аустралија згражава на неки снимак неке клинке од 8 година која позива на џихад на некој исламској конференцији доле, тако некако. Плус слика оног клиње од 2 године са демонстрација који носи транспарент "Одрубити главу свима који вријеђају ислам", или тако нешто.

Мени како се чини, ако се ово не заустави, а неће, ислам је себи потписао смртну пресуду у западној цивилизацији. То што ће том приликом да изгине гомила људи док се државе западне цивилизације буду обрачунавале са будалама, то ме баш претјерано не интересује.

Кад смо ми покушали исто, они бомбардоваше нас, ето им "хин" сад па нек виде шта ће.
Е да, ја сам политички некоректан, ако то неко до сад није примјетио,
и јебено сам поносан на то.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.