banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 12:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Sep 2012, 23:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
richa je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Mrš Siti, mrš, smradovi jedni. Ne mogu vjerovati da padoh samo na njih i to X2. Pu govna.

E sad si me razocarao....:D Navijas za Utd i igras na siti protiv Reala. :D :D :D 8)

Bila dobra kvota na X2. 8)

Sad gledam pregled, šta promašiše ovi iz Monpeljea. Bili bolji ljudi.

Vrh

Tema posta: Liga Sampiona 2012/13
PostPoslato: 18 Sep 2012, 23:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Haha jesi vidio onog pred kraj,sam sa golmanom i promasi.
Gledam i reala pregled,nastasicev je drugi gol,predaleko je stajao od benzeme i nije ga stigao zatvoriti

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 00:13 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
volio bi da je rezultat 1:2 za Man.C, cisto da vidim da li je stvarno neka novinarska patka vezano za Murinjovu ostavku..drugi go, tj od strane Benzeme jednostvano fenomenalno odradjeno..al eto momci se vole igrati iako ih sreca nije isla u prvo poluvrijeme kad je Man.C prosto spavao...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 02:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Benzema je vanserijski igrac, savrsen okret, nije tu nastasic nesto ekstra mogao uraditi, mozda samo malo bolje uklizati ali opet i on je pokrio 70% gola ali dzaba.
Sto se ostalih utakmica tice:
Dortmund je paklena ekipa, a Levandovski zvijer, prosto ne mogu da vjerujem da neko nije ponudio neke velike pare za njega.
Salke je prava ekipa, igraju momci nema sta, pohvala za Gate 7, nasu bracu :) brutalno je bilo navijanje.
Milan...sta reci... tribine su dovoljno rekle....
Malaga iznenadila, Pelegrini je jos jednom dokazao da je tata igrice, napravio je sistem, i pored odlaska zvijeza sistem opet fercera :)
PSG...bilo bi cudno da stalno lose igraju pored onakvih igraca...
Dinamo Z... mali klub, iz malog grada sa malim srcem i bez kvaliteta....
Monpelje, odlicna ekipa...ima tu opasnih igraca, borice se za prolaz sigurno... Arsenal izgleda sve bolje i bolje...

To je to :D

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Тачно се у игри Ситија види да је Манћини неспособан да уради нешто. Какву екипу има и опет су их виле проносале да се не напримају голова. Права италијанска тактика чувања резултата и играња на нула голова. Реал их је прегазио.
Јаја Туре је тренутно један од најјачих играча на свијету, без њега Сити би са Манћинијем било гола карина. Човјек може играти све, од штопера до полушпица. Погријешили су у Барси кад су га пустили.
Добар је Ђеко, али је бар овде Манћини у праву кад га држи на клупи. Коларов мора играти отпочетка! За мене је Маикон и даље један од најбољих десних бекова на планети, само што човјек није физички спреман ни за једно полувријеме, а камоли за ЛШ и Реал. На његовој страни је дувало као да нема никога. Ал то је опет Манћини. Биће он одлично појачање, само му треба утакмица у ногама.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 09:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne znam da se Murinjo nekada ovako radovao

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 09:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
http://www.tarzanija.com/najava-ls-druge-4-grupe/

Citiraj:
Ukoliko danski balvan na terenu bude provodio više vremena od 4. sudije – Juventus neće proći.

:D

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Večeras će prenositi, udostojili su se da nas ispoštuju samo sredom, bar dok neko ne popizdi i organizuje ljude i kockare da palim tiketima blokiraju magistralne puteve, zgradu Vlade i RTS-a :lol:

O poslednjoj družini, opet danskog porekla, ne znamo mnogo i zamišljamo ih kao 11 albino četnika koji u rozim biciklističkim lačama po livadi šutaju prednju traktorsku gumu dok ne padne mrak – ali znamo da su im u ovoj konkurenciji šanse manje nego Baji Malom Knindži za elektronskim ruletom.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 11:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ima li nekakav sajt koji ocjenjuje igrace osim goal com koji ima nekog tamo nekog iz federacije koji dzeki daje 4 i kad udje u 89 minuti?

ne pitam zbog njega vec da vidim kako su drugi vidjeli nastasica

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Žao mi Jaje turea, čovjek je pogino na terenu a kompani se sklanja kod trećeg gola :(

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 13:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
http://www.klix.ba/sport/nogomet/mancin ... /komentari

Tacno cu zagotiviti Mancinija zbog ovih komentara ahahahaahaha, mrza ga vise od Dodika

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 13:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Haniste je napisao:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/mancini-ja-sam-taj-koji-smije-kritikovati-ekipu-a-ne-joe-hart/120919077/komentari

Tacno cu zagotiviti Mancinija zbog ovih komentara ahahahaahaha, mrza ga vise od Dodika

:lol: :lol: :lol:

ja sam sinoc citao i bas se ismijao,pa koji su to zaludjenici covjece.milion ih glasa za djeku da dobije sto vecu ocjenu.to su akcije od australije do svedske

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Taktika Chelsea za veceras :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zajeban juventus, pa osvajac LS mora sa autobus taktikom protiv njih

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 14:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2008, 23:01
mandrak je napisao:
ima li nekakav sajt koji ocjenjuje igrace osim goal com koji ima nekog tamo nekog iz federacije koji dzeki daje 4 i kad udje u 89 minuti?

Jedna od najboljih portala za fudbal. Fudbal koji ima neke veze sa ostrvom, normalno.

http://www.guardian.co.uk/sport/playerr ... hestercity

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Haniste je napisao:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/mancini-ja-sam-taj-koji-smije-kritikovati-ekipu-a-ne-joe-hart/120919077/komentari

sad nadjoh,ovaj je sinoc pobrao moje simpatije:

Dok je Maicon igrao nije bilo propuha na ovoj strani. CIm je on izasao, svaku su skoro prosli. A i ovaj Zabaleta, zar on nije napadac? Ako jeste, onda jos jedan dokaz znanja koje posjeduje trener City-a..Izvest beka uvest napadaca pri rezultatu, cini mi se 0:1 u gostima kod jednog RM

:lol: :lol: :lol: pa zar mu nije lakse cutiti i cuti da je djeko dao gol i ne petljati se u nesto sto nema pojma,cuja zabaleta napadac

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 14:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kapiten je napisao:
mandrak je napisao:

Jedna od najboljih portala za fudbal. Fudbal koji ima neke veze sa ostrvom, normalno.

http://www.guardian.co.uk/sport/playerr ... hestercity

hvala

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 14:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Skeva, štoper ne smije dati napadaču da se okrene prema golu. To je pravilo. Mali je dobro odigrao, ali tu je morao satajti bliže kad je ovaj primao loptu.
Dortmun je sila, kako samo igraju Gece i Rojs. Biće Sitiju vuneno sa njima. Nažalost, za Ajaks ne vidim načina da bude ni treći. Mogu samo nekom otkinuti bodove nekad.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 18:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
mandrak je napisao:
Haniste je napisao:

sad nadjoh,ovaj je sinoc pobrao moje simpatije:

Dok je Maicon igrao nije bilo propuha na ovoj strani. CIm je on izasao, svaku su skoro prosli. A i ovaj Zabaleta, zar on nije napadac? Ako jeste, onda jos jedan dokaz znanja koje posjeduje trener City-a..Izvest beka uvest napadaca pri rezultatu, cini mi se 0:1 u gostima kod jednog RM

:lol: :lol: :lol: pa zar mu nije lakse cutiti i cuti da je djeko dao gol i ne petljati se u nesto sto nema pojma,cuja zabaleta napadac

Zamisli da je Djokovic iz Sarajeva, bio bi i predsjednik udruzenja majke Srebrenice i kantonalni ministar u isto vrijeme

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]