banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 134  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2012, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
The_new_Statesman je napisao:
Trojky, warp je brzina a ne udaljenost...

Više se odnosilo na to da mi je kritički prag u warpu dok njihov nije ni u impulsu, ali tako nekako.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nisi se opet dobro odrazio :P Ispada da si ti veca paljevina :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Heh. Nije mi problem, ne ubijam nikog zbog toga. ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 21:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Znači pustite j3b3ne Arape na miru pedeset godina, ne rugajte im se, ne šaljite vojsku dole i ne mješajte se u njihov posao i fanatizam će isčeznuti ili biti sveden na minoran procenat. Štaviše, proces demokratizacije će biti puno razmahaniji nego što je sada kada im na silu utjeruju "civilizacijske" norme....Svaka nekativna reakcija sa te strane je proizvod neke akcije sa zapada.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Da ih puste na miru za 50 godina ih ne bi bilo, pocrkali bi i poubijali se međusobno.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Aham....al' u panjevima. Dok zapad nije došao tamo oni su bili pojam tolerancije, a Boga mi i naučnih i umjetničkih dostignuća.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Od čega bi oni živili da nije zapada, ukoliko zapad uvede nove tehnologije, a koje su već spremne i istisne naftu, oni će pocrkati ko pacovi, nači totalno su nesposobni, sve im rade stranci, a oni ih plaćaju novcem od nafte, politički sistemi glavnih arapskih zemalja su prilično krhki i zaostali, a održavaju se samo zahvaljujući zapadu, bez zapada oni nemaju nikakve šanse za opstanak.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Ti misliš da je tako, ja mislim da je drugačije...Uostalom, nisam mislio da ih se izoluje od svijeta, samo da ih se pusti da žive svoje....

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jbg, ti si prije par sati mislio da je najbolje da ubiju (ili da su ubili!?) autora filma. Ovamo mene citiraš, a stav ti šupalj k'o sito.
U najmanju ruku, smiješan rezon.
Niko Bengazijane nije dirao. Čovjek radio u svojoj državi.
Zamisli da neko od njih zbog ove naše večerašnje rasprave aktivira prsluk na trgu ili u nekoj radnji. Pasivna borba? Pusti?
Pa ovo treba osuditi i staviti ih pod embargo dok se ne nauče vrijednostima koje ti tako rado uživaš. Ili dok im se ne isrče sva nafta.
Ne mislimo svi isto, sa tim se slažem.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Tpojka je napisao:
Jbg, ti si prije par sati mislio da je najbolje da ubiju (ili da su ubili!?) autora filma. Ovamo mene citiraš, a stav ti šupalj k'o sito.

Da, ubiju ga. Onda će sledeći seronja razmisliti da li će snimiti film pun uvreda za nečiju religiju.

I kakve ovo veze ima sa mojim malopređašnim postom? Kako se kosi moja večerašnja priča da je ovo što su uradili u Bengaziju sve posljedica namjerne provokacija sa postom u kojem kažem da ih treba pustiti na miru?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Seronja je taj što ga je ubio, ne trebamo novog seronju. Ne preskači priču. To ti je greška.

Svaka vama čast što podržavate pasivno ili aktivno ove divljake što se muče dok razmišljaju, al' zato rade bez da razmišljaju
te imaju vrlo problematičan mentalni sklop kada je u pitanju razlika između dobra i zla, malo ću odmoriti od priče.

Seen enough. Over&Out

Poslednji put menjao Tpojka dana 13 Sep 2012, 22:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Da rezimiramo.....Nisi pogledao film ali kontriraš mojoj teoriji da je snimljen kao namjerna provokacija muslimanske reakcije i onda meni kažeš da nešto preskačem? Rasprava sa tobom je kao solenje mora. Besmislena.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Je li ti zoka stvarno misliš da ova Bagra što protestira i linčuje je gledala film i da to rade zbog sadržaja koji su vidjeli u filmu?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne pratiš ti postove, rekao sam da sam pogledao onoliko da zaključim da je sa producentske strane njesra. I to nema nikakve veze da li sam ili nisam pogledao film sa dešavanjima u Bengaziju. Uvijek se hvataš pogrešne teze, odnosno tuđih teza...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
_зока je napisao:
Aham....al' u panjevima. Dok zapad nije došao tamo oni su bili pojam tolerancije, a Boga mi i naučnih i umjetničkih dostignuća.

Kako su bili pojam tolerancije kad je Muhamed pomirio zaracena plemena jednom religijom. Ali kasnije ta ista religija koja ih je pomirila postade kamen spoticanja.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:45 
Administrator
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Je li ti zoka stvarno misliš da ova Bagra što protestira i linčuje je gledala film i da to rade zbog sadržaja koji su vidjeli u filmu?

Pa dobro, nisi oni gledali, nije gledao Tpojka al' ni jedne ne druge to ne spriječava da daju svoj sud....Naravno da nisu gledali ali kada je masi trebao dobar razlog da napravi belaj? Dovoljno da je neko gledao i digao dževu....Ko je od Srba gledao šou one komičarke kada su se popišali na Srbe i Srbiju ali pola internet korisnika u Srba je nakon toga naskočilo na nju...
jellyfish je napisao:
_зока je napisao:

Kako su bili pojam tolerancije kad je Muhamed pomirio zaracena plemena jednom religijom. Ali kasnije ta ista religija koja ih je pomirila postade kamen spoticanja.
Tako što su u vrijeme kada su Evropljani spaljivali djela grčkih filozofa i matematičara jer se kose sa njihovom predstavom Boga oni su ta djela prepisivali. Tako što su dok su krstaši čitave gradove koje osvoje klali i pekli oni zarobljene hrišćane puštali. Tako što je Španija pod Maurima bila oaza umjetnosti, mira i suživota religija, a po istjerivanju Maura postala mjesto protjerivanja svega što nije katoličko....

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
old fashion men je napisao:

Pa dobro, nisi oni gledali, nije gledao Tpojka al' ni jedne ne druge to ne spriječava da daju svoj sud....

Izvini, ali ti imaš problem ako si uspio da uporediš to dvoje, na stranu što sam dvaput rekao da sam gled'o?
Ja se stvarno odjavljujem sa polemike, ako može bez mog imena.
Dovoljno sam rekao, još više pročitao.

lp

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
_зока je napisao:
Onda će sledeći seronja razmisliti da li će snimiti film pun uvreda za nečiju religiju.

Pa tesko da hoce. Uvijek ce se neko naci da provocira. Jer sto se oni vise ljute to je vise provokatora. Evo recimo poslije onih karikatura se pojavio onaj sto je htio javno spaljivati Kuran, pa sad ovaj s filmom i sto se vise budu ljutili vise ce se provokatora pojavljivati (ako je ovome s filmom bila cilj provokacija, ne znam).
Ranije dok nisu vidjeli da se ljute do onih karikatura, niko nije ni provocirao. Sto vise budu protestovali i ubijali to ce vise provokatora biti. Dokaz tome je da iako prijete i ovom reziseru, i onom karikaturisti, i onom sto je htio spaliti Kuran, niko od njih se nije pokajao nego je jos zesci u svojim nastojanjima. Kad bi ignorisali i jedni i drugi one suprotne bilo bi najbolje. Sto se vise bune i vise vrse nasilje ili prkose i jedni idrugi onima suprotnima, to se vise nalazi onih kojima to odgovara, pa cak i sa suprotnih strana, s ciljem samo da povecaju mrznju prema suprotnoj religiji.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 22:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa jesam fino rekao da ih treba pustiti na miru? Al' neće govna da ih se okanu....

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 23:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
jellyfish je napisao:
_зока je napisao:
Onda će sledeći seronja razmisliti da li će snimiti film pun uvreda za nečiju religiju.

Pa tesko da hoce. Uvijek ce se neko naci da provocira. Jer sto se oni vise ljute to je vise provokatora. Evo recimo poslije onih karikatura se pojavio onaj sto je htio javno spaljivati Kuran, pa sad ovaj s filmom i sto se vise budu ljutili vise ce se provokatora pojavljivati (ako je ovome s filmom bila cilj provokacija, ne znam).
Ranije dok nisu vidjeli da se ljute do onih karikatura, niko nije ni provocirao. Sto vise budu protestovali i ubijali to ce vise provokatora biti. Dokaz tome je da iako prijete i ovom reziseru, i onom karikaturisti, i onom sto je htio spaliti Kuran, niko od njih se nije pokajao nego je jos zesci u svojim nastojanjima. Kad bi ignorisali i jedni i drugi one suprotne bilo bi najbolje. Sto se vise bune i vise vrse nasilje ili prkose i jedni idrugi onima suprotnima, to se vise nalazi onih kojima to odgovara, pa cak i sa suprotnih strana, s ciljem samo da povecaju mrznju prema suprotnoj religiji.

Super si ovo rekao, samo je problem sto izgleda ne shvatas bit te svoje izjave.
U toj izjavi je ocito ko koga tu jebe.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 134  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]