banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jun 2025, 20:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2012, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Шајин je napisao:
ја поштујем ајмо рећи те урбане ликове, јер веома често су то у питању интелигентне учене особе које су на неком вишем интелектуалном нивоу од мене

E usra ga ti, ali ono baš dozavrat :lol:
Ma jebi im kevu gdje ih god vidiš i kraj priče... :)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
нећу им јебати кеву нити било шта. као што сам рекао у једном од претходних постова за који је маниту написао да није тачан и да сам ја у заблуди, ја поштујем све људе. имам доста пријатеља и познаника. са многима од њих се у потпуности разликујем, али то не значи да ја не могу функционисати са њима, нити они са мном, или да их мрзим.

и морам мал ода се исправим. ипак бих тукао један дио омладине на улици :) ако икад налетим на оне што ломе саднице по граду, ако ништа друго споменућу им сву женску родбину :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Шајин je napisao:
ја сам још данас одустао од расправе. иначе скоро па увијек избјегавам расправе на форуму, јер свако чита само оно што хоће и тумачи на начин који му одговара. или извлачи из контекста па опет тумачи погрешно. чак и када ја кажем да није тако.

Nista nije tumaceno mimo onog sto je napisano

Citiraj:
Ако ја напишем да сам толерантан, и лик који ме не познаје дође и каже да нисам и да сам ксенофоб и да само мислим да сам толерантан, шта се ја ту имам расправљати са неким таквим. нема вајде од тога :)

Citiraj:
Мене то ужасно нервира, а колико видим и доста мојих познаника. Најбоље да носим мајицу са заставом државе која је један од највећих покретача ратова у данашње вријеме. Исти су ко конквистадори, само што ови одвратни Амери све то раде под плаштом "мира у региону", а у ствари само желе доминацију и нафту. Па да није било тих смрадова пола ружних ствари које су се десиле за вријеме рата вјероватно никад не би ни осјетили, ко зна да ли би уопште било рата. И ја да носим мајицу једне такве државе која је одговорна за смрт хиљада невиних живота овдје и у свијету. ма море марш тамо
Швабе су нас поклале, и многе су нас државе сјебале. Да не причам Турци прије тога.
али преко свега тога некако пређем, али ови амери што су ми одвратни то не могу описати. ваљда што својом политиком директно и индиректно утичу и на мене. а у свему томе нервира ме и ова покондирена глупа омладина која види да неко нешто ради па онда сви навале :angry4: јоооој не ударају то родитељи довољно куд куће!

дефинитивно их треба испребијати(генералну сву омладину) јер их код куће нико ни туче нити васпитава.
али ја бих више волио када би се код њих малo развила свијест и када би сконтали неке ствари у својим лудим главама

Evo siris ljubav. Evo dalje:
Citiraj:
нисам баш неки љубитељ нпр. педера, секташа и још неких мањих скупина људи, али све док мене не дирају, апсолутно ми не сметају нити имам ишта против њих. већ сам о овоме писао, али морам да поновим. живот и разне животне ситуације научиле су ме да не дијелим људе према вјери и нацији него према томе ко је добар, а ко лош човјек.

Ali ih dijelis po tome sta su obukli? I unaprijed znas da su losi ljudi i oni i njihovi roditelji?
Citiraj:
Сматрам себе Србином, одгојеним у духу православне вјероисповјести, али опет никад се не бусам са тиме нити србујем около. на муци се познају јунаци. дакле дјела, а не празне ријечи.

Ova tema ti nije bas neko djelo, otpocetka ti govorim. I nije u duhu pravoslavlja

Citiraj:
Исто тако јако ме љути безобразлук и када се неко прави мутав. Филби 2 пута написао и ја 2 пута поновио и то веома кратко и конкретно у чему је срж проблема и поента све ове приче, али нееее, сви се праве мутави и прескачу то као да нико није написао и фатају се ко пијан плота нечега што искрену и погрешно протумаче.

Imas sve citirano a ono o cemu Philby govori je u sustini sasvim drugi problem ili si ti npr mozda provjerio da su ova djeca odgovorna za to? Ono sto si sam rekao protumaceno je bez imalo greske i u tvoju korist, da razmislis.

Citiraj:
Такође, већина форумаша нису неки дебили него паметне младе особе, када ја напишем да данашњу омладину не туку довољно код куће, наравно да не мислим ја да идем да их тучем по граду, него мислим на то да им недостаје кућног одгоја! није нико овдје глуп, зна се на шта сам мислио. а и да сте чак толико мутави да не можете сконтати, написао сам у једном посту да не планирам ја тући ту дјецу и све фино образложио, али опет се враћамо на оно са почетка поста а то је да људи читају само оно што желе да прочитају.

Uz OFM ov post tvoj se sasvim konkretno uklopio. To da su svi dovoljno inteligentni objesi macku o rep jer neverbalna komunikacija nije ni da je svako pise ni da je svako tumaci. Ima puno praznog prostora koje popunjava lose iskustvo i lose socijalno stanje u drustvu.

Citiraj:
и за крај, да се мало дотакнем и ових убер урбаних ликова из БЛ који боље него ја лично, знају какав сам ја, иако ме додуше не познају. ја поштујем ајмо рећи те урбане ликове, јер веома често су то у питању интелигентне учене особе које су на неком вишем интелектуалном нивоу од мене(мада није правило). да, тачно је да су културно пуно образованији и боље упућени од мене. не слушају шабанску музику као ја, отворенији су за неке ствари и много боље упућени, али мајку му пољубим зашто сви ти урбани ликови у исто вријеме увијек морају да буду другачији од свих и да веома често немају тај неки понос и осјећај припадности. њих не занима политика, они су на неком другом нивоу социјалног живота, они су изнад нас задртих националиста. у ствари они су веома поносни, само ми то не контамо, јер све гледамо кроз једну погрешну призму и не можем ода сагледамо ситуацију како треба.

Nema potrebe za jeftinim sarkazmom. Razliciti pogledi na drustvo su normalni i nuzni, zanimaju me politika, savremena politicka istorija, sociologija, socijalna i politicka psihologija, politicka filozofija, politicka teorija itd. Svoju prizmu mozes braniti argumentima, uopste mi ne smeta drugacije tumacenje drustvene realnosti i diskursa koji nam je nametnut.

Citiraj:
да, знам контрадикторан сам, и говорим једну а у ставри је тотално друга прича у питању и из мене осим мржње према странцима и припадницима свих субкултура тренутно избија и мржња према свим урбаним паметним људима који су успјел ида се ослободе из окова овог учмалог друштва и сада су изнад нас обичних смртника који још живимо у неком другом и погрешном времену. јебала вас Тања Шљивар...

Patetika me ne tangira, pogotovo sto ti je mnogo jednostavnije bilo napisati poslije prvog mog posta precizno sta si ti to u stvari mislio (jer jos uvjek se u stvari ne zna) Valjda je roba siroke potrosnje kriva za manjak patriotizma? Ili su nam trziste i multinacionalne kompanije podmetnule kukavicije jaje koje neimastinom pritisnuta srpska porodica ne prepoznaje? Ili djecu u pubertetu treba otkinuti od Buletta ili Avreage Sevenfolda i objasnjavati im da ne slusaju muziku iz drzave cija nas je vlada bombardovala, valjda im nije dosta Srba, Bosnjaka i Hrvata pa da im jos malo zakomplikujemo buducnost? Da ih ucimo mrziti vise, jace i bolje? E moj decko.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Da ih ucimo mrziti vise, jace i bolje?

Uvjek može i treba u olimpijskom i sportskom duhu, više, jače i bolje.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja znam ali ti ne znas jer tvojom logikom se ponos gubi nosenjem americke zastave ali ne i slusanjem americke muzike ili zaposljavanjem 80 jebenih radnika u americkom Mcdonaldsu

Bombardovala nas je americka drzava. Nije nas bombardovao Jim Morrison.
Meni je ogavno kad vidim americku zastavu. Najveci fasisti na svijetu. To ne znaci da ne volim Amerikanca nekog; covjek ko covjek. Ali drzava i njena politika, fuj!

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
I ja osjetim gađenje kad vidim kako se kroji američka spoljna politika, kako svi bivši generali i ministri spoljnih poslova odlaze u velike firme i onda kupuju rudnike i Telekome zemalja koje su svojevremeno bombardovali, ili u Savjet bezbjednosti, kad vidim da Savjet bezbjednosti sačinjavaju jednim dobrim dijelom bankari i industrijalci a skoro sve odluke o potezima u vanjskoj bezbjednosnoj politici se donose u SB (kakve veze bankar ima sa bezbjednošću zemlje?). Jednom je jedan čovjek rekao da u stranu zemlju prvo dolaze misionari, pa konzul, pa vojska. Danas se može dodati da poslije vojske dolaze industrijalci i bankari.

Ja krivce vidim u tom relativno malom broju beskrupuloznog establišmenta koji obmanjuje i svoj narod i čitav svijet (pre neki dan čitam, u predizbornoj kampanji u USA navodno svaka deseta izjava Republikanaca je laž). Ameriku vidim kao industrijsku zemlju koja uspješno sebe prodaje, ne vidim je kao neki ideal demokratije i slobode, nema šanse poslije 10 mil. robova, rasizma maltene do juče, istrebljenja Indijanaca. Znači nemilosrdna ekonomska mašinerija koja po potrebi guta narode. U tome svemu ne vidim njih kao lošije niti bolje od ostalih naroda.

Nastaviće se.... :D

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ja znam ali ti ne znas jer tvojom logikom se ponos gubi nosenjem americke zastave ali ne i slusanjem americke muzike ili zaposljavanjem 80 jebenih radnika u americkom Mcdonaldsu

Meni je ogavno kad vidim americku zastavu. Najveci fasisti na svijetu. To ne znaci da ne volim Amerikanca nekog; covjek ko covjek. Ali drzava i njena politika, fuj!

A taj neki Amerikanac voli svoju drzavu i dodje na poziv prijatelja Srbina u BL da ga posjeti ali se zbuni i dodje u majici sa americkom zastavom? Trebalo bi ga iznabadati nozem u nekom haustoru ili makar pogoditi kamenom u glavu?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ташко je napisao:

A taj neki Amerikanac voli svoju drzavu i dodje na poziv prijatelja Srbina u BL da ga posjeti ali se zbuni i dodje u majici sa americkom zastavom? Trebalo bi ga iznabadati nozem u nekom haustoru ili makar pogoditi kamenom u glavu?

Tema se odnosi na ovdasnju omladinu, nisi nepismen valjda.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:

Tema se odnosi na ovdasnju omladinu, nisi nepismen valjda.

Ti ocito jesi, k tomu si tesko frustriran prethodnom diskusijom :D Bezveze se nerviras :D
Naime, on sam sebe moze a ne mora iznabadati ili pogoditi kamenom, moguce je da ces to uraditi i ti. Kontas? :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko lud moras biti pa da juris, udaras Amerikanca sa americkom zastavom na majici?

P.S. Prethodna "rasprava" mnogo vise govori o tebi nego o meni.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Koliko lud moras biti pa da juris, udaras Amerikanca sa americkom zastavom na majici?

Gledajuci balkance nije uopste biti potrebno lud. Samo te ponese emocija

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa nećeš valjda udarat amerikanca sa ruskom zastavom na majci :-?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tema nije o Amerima koji nose svoju zastavu. Neka nosi, pa necu je ja nositi. Naravno da ga ne treba iznabadati nozOm ili pogoditi kamenom.
Tema je o nasoj omladini koja nosi istu. Ne treba ni nju tuci i maltretirati, naravno. Ali da imaju malo mozga ne bi to nosili.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:

Tema nije o Amerima koji nose svoju zastavu. Neka nosi, pa necu je ja nositi. Naravno da ga ne treba iznabadati nozOm ili pogoditi kamenom.
Tema je o nasoj omladini koja nosi istu. Ne treba ni nju tuci i maltretirati, naravno. Ali da imaju malo mozga ne bi to nosili.

Ovo je novi momenat pa bih molio da mi objasnis kao razlikujes bijelog tinejdzera amerikanca od bijelog tinejdzera srbina na ulici? Ver is d centr? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Manitu, iako si iz velikog grada bas sporo kontas. Nije poenta u tome da ih nadjes i premlatis, nego se govori uopsteno o tom trendu kod nase omladine...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:

P.S. Prethodna "rasprava" mnogo vise govori o tebi nego o meni.

Naravno, stojim iza svake napisane rijeci mog shvatanja i tumacenja teme. Stidio bih se kada bi je razumio drugacije no naravno ne uskracujem tebi pravo da mislis kako si ti u pravu. Kontas? Tolerancija bre :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo je novi momenat pa bih molio da mi objasnis kao razlikujes bijelog tinejdzera amerikanca od bijelog tinejdzera srbina na ulici? Ver is d centr? :lol: :lol: :lol:

Ajd ne zajebavaj. Ne trebam ja razlikovati, jer ja necu nikog ganjati. Kontas?
Oni trebaju razlikovati, da li su Amerikanci ili nisu. Sve i da jesu; ne bi se trebali pretjerano ponositi svojom zastavom. Meni bi najveca kazna bila da sam, "pri ovoj svijesti", rodjen kao Amer.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Manitu, iako si iz velikog grada bas sporo kontas. Nije poenta u tome da ih nadjes i premlatis, nego se govori uopsteno o tom trendu kod nase omladine...

Da Sajin je vidio tri, cetri majice a Boska je sigurno zajedno sa pijacom prodala makar jos 50. Jeben trend, masovan bre :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije rijec o tri-cetiri majice... "Ima ih"...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:

Ajd ne zajebavaj. Ne trebam ja razlikovati, jer ja necu nikog ganjati. Kontas?

Ti si cojek kulturan, postujes razlicitosti :D
Citiraj:
Oni trebaju razlikovati, da li su Amerikanci ili nisu. Sve i da jesu; ne bi se trebali pretjerano ponositi svojom zastavom. Meni bi najveca kazna bila da sam, "pri ovoj svijesti", rodjen kao Amer.

Hertzog je objasnio 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]