Receiver mora biti DVB-T. Ne znam kakav je taj QAM ali ako si ga kupio u Elti pretpostavljam da je onda DVB-C (Cable) za kabelsku, a ne DVB-T (Terrestrial) za zemaljsku. Osim ako nema dva tunera.
Što se ovih novih televizija tiče (plazma, lcd-ova) oni već svi mahom imaju ugrađene digitalne tunere i tamo vam ne treba receiver. Stavite pod location postavke na "Croatia" (ili ako nema "Croatia" onda "Germany", jako bitno!), uključite vanjsku antenu u TV i odite na
automatsko pretraživanje. Za par minuta vidjet ćete da li je što uhvatio. Antena mora biti vanjska jer iz BL sumnjam da ide preko sobne antene.
Kanal se nalazi u MUX B, odnosno na ovim frekvencijama ukoliko ga budete išli tražiti
ručno:
Citiraj:
D1 REGIJA - MUX B 
BELJE 44 kanal
BORINCI 44 kanal
D2 REGIJA - MUX B
BRODSKI STUPNIK 39 kanal
BUČJE (PLETERNICA) 39 kanal
MOSLAVAČKA GORA 39 kanal
NOVA GRADIŠKA 39 kanal
PAKRAC 39 kanal
PAPUK 39 kanal
PSUNJ 39 kanal
SLATINA 39 kanal
SLAVONSKI BROD - KOŠAREVAC 39 kanal
VIROVITICA 39 kanal
D4 REGIJA - MUX B
PETROVA GORA 48 kanal
SLJEME 48 kanal
SVETA GERA 48 kanal
SVETA NEDELJA 48 kanal
ZAGREB - PRISAVLJE 3 48 kanal
Ja već dugo nisam bio u BL pa ne znam iz koje regije najviše dopire signal do BL danas, no iz Gradiške je išao D4 a posebno D2 signal bez problema prije 2 mjeseca. Tako da (ako ne ideš na automatsku pretragu) skeniraj prvo 39 kanal (D2 regija), a onda probaj i ova druga dva. Kažem opet, mora biti što jača antena i usmjerena prema jednom od ovih odašiljača koje želiš uhvatit.
Nije teško.