тема је дебилна, у најмању руку као и овај клип. стога, и ја подржавам форумаша који је предложио брисање.
kompleksaska tema...imamo svoju reprezentaciju za koju navijamo a na ovaj nacin mozemo samo iskazivat opterecenost...sto se mene tice,zelim im svu srecu,ali ne kad igraju sa srbijom,a kad igraju u isto vrijeme kad i srbija,onda ih i ne gledam.
i malo previse mi mislimo da i njih boli q za to sto mi navijamo za srbiju a ne za bosnu.
navijajmo za svoje,ne budimo kompleksasi.
могу рећи да сам сагласан са овим постом.
дакле то је то.
значи, сада смо дошли до тога да ћемо дискутовати и правдати се зашто не волимо, не навијамо итд. да, поново ми.
немојте људи да се никоме правдате, будите паметни и здрави у глави. ми знамо своје, ко смо и шта смо и куда идемо.
за разлику од нас босански мислимани о себи очито не знају ништа; ни ко су, ни шта су, ни одакле су, ни од када су, ни шта је њихово, шта хоће, куда хоће...
на крају крајева, сам меша их је описао поприлично тачно
@1946
нећу сада да се препирем о тој републици босни и херцеговини, о химни, навијачима, љиљанима, армији бих... само ћу ти рећи да си видио, управо на маракани, шта тај град са фотографије мисли о протекторату назван бих, нажалост тако назван.
босне одавно нема.
п.с. и ја се поносим што сам босанац