Volim Borac je napisao:
krila racunam rijesena, jer tu smo najjaci, malci ce gristi, dobro ce to izgledati na krilima.
Vidim da volis neku "djecu" pickama zvati, pa me zanima kako to da jednog Obrada ne zoves "pickom", porediti Obradovica, Mandica sa Karacicem i Panom je prepotetno...prva dvojica su dobri igraci, a evo sada ce imati priliku da se dokazu kada oni moraju da vuku ekipu...
treba spustiti loptu i shvatiti da ova ekipa nema domete kao proslogodisnja, da ne bi nakon "neocekivanih" poraza pali jos nize...
Lijevo krilo nije rijeseno, Vranjes nema blage veze. Proslu sezonu u Prijedoru je imao prosjek 55 minuta po utakmici i ucinak od 15%. Obrad je sjedio Panicu cjelu sezonu samo da bi se ovaj mogao sto bolje prodati. A i vidjecemo ove sezone sta ce biti. Manda je taraba, sirova snaga i malo razuma.
Mladje igrace zovem pickama jer to i jesu. Odnos prema starijim igracima, prema treneru, prema sebi samima, pokazuje nekulturu. Vjerujem da ni ti ne bi volio da ti npr. na poslu mladji kolega nesto serenda i psuje. A trebao bi da nauci nesto od tebe.
Andiamo a Combattere je napisao:
Па ево зашто, на позицији голмана смо ту негдје можда и исти са Љубишићем и Мирзом. Гдје заврши Марио на крају, знам да је тражио неки ангажман...
На средњаку остао Триво једини, нема више Карачића па да тренер као прошле сезоне ротира кад једном не иде...
На десном беку остао Обрадовић отишао Пана, а тачно је то што кажеш да је играо преко оне ствари кад је потписао за Французе. Обрадовић прошле сезоне промјенљиво играо доста и често је пресједио и по пола утакмице на клупи због тога, има одличан шут ал некад га исфорсира максимално. Нема праве замјене. Црногаћа и Грујић су само у ростеру љеваци ако се не варам, а обојица су јако млади, поготово Црногаћа 96 годиште.
Лијево дошао Рађеновић, остао Мандић који засад може бити само бекап и ништа више. Обојица су вукли неке повреде до скоро.
На лијевом крилу имали смо Стојановића који није показао Бог зна шта, а и слабо смо користило лијеву страну у цијелој сезони, Микић је по мени ту негдје са њим.
На десном смо имали Ђукића који је био наш најбољи играч прошле сезоне. Момак зна рукомет и у игри користи мозак. Јако често улазио у средину и отварао пут бековима до црте. Тешко да млађарија може тако одиграти. Ту сад имамо Делића, има сличну конституцију као Ђука ал тек треба да покаже шта зна. Тешић је замјена с тим да он више неможе да се зове талентом, момку је 22 год.
На црти смо имали Сабљића, уз Ђуку најбољи играч и његов одлазак ми је некако најтеже пао. Довели Грађана од којег би могао бити добар играч, још је млад. Као бекап ту је Ћелић као и прошле године. Не смијем ни помислити шта би било да нам је мали Петровић остао други пивот, 95 годиште и 85 кг.
У одбрани је Врањеш био тата и сигурно најбољи у овој квази лиги, ту сад немамо правог разбијача.
Све у свему, ако би се десила нека повреда недај Боже, а нажалост знамо да их увијек буде, још ако је бек у питању, а ту имамо 3 најискуснија играча, онда смо у проблему.
Већ сам рекао, још један десни бек и јак играч у одбрани нам требају.
А не знам што неки толико прецјењују Слогу, отишла су им 3 кључна играча Вражалић-Халилбеговић-Међић, ово што су нешто довели ништа посебно.
Mario je zavrsio u Njemackoj drugoj ligi, ako ne grijesim u Aalen-u, ne sjecam se tacno.
Ivo je ima puno bonusa kod Marke, u dosta utakmica je hjteo da ispadne heroj, ali je samo sjebao svaki put. Obrad i Triva su profesionalci, ljudi su 10 godina igrali u Evropi. Igra se po sistemu: Primis platu - igras, ne primis platu - povrijedjen si. Tako je kod svih koji su igraju vani. Grujic je imao opasnu povredu prije pola godine, a i udebljao se 10 kila, dok Crnogaca jos nema kila za seniore. Kao sto kazes Mika je u rangu sa Kaletom. Kad god je igrao, imao je sta da pokaze. Djuka je dobar igrac, ali je previse nahvaljen, za platu koju je dobijao, trebao je davati barem 8-10 golova, svaku utakmicu. U Srbiji je bio najbolji strijelac, jer niko u Kragujevcu nije bio previse dobar suter. Sto se tice Delica i on je imao povredu prosle sezone, pa cemo vidjeti sve kako ce ici. 99% su sanse da ce on i Tesic imati po poluvrijeme svaku utakmicu, pa ce se i kod njih vidjeti njihov kvalitet. Ne znam sto bi Celic bio zamjena Gradjanu, Gradjan ne igra odbranu, a uz dobre bekove svakakav pivot u napadu dobro dodje.
Vranjes je bio cisti mesar, bilo mu je bolje u Sloveniji kad je igrao beka.
Treba nam lijevo krilo, srednji i desni bek. Ne znam sto niko ne komentarise Hercegovca.
Sloga je pukla, dosao im je Biljaka i Anter Kukrika. Ali Ante sa svojih 34 godine nece daleko.