banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 17:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 96 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 09:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Feb 2004, 11:06
neo77 je napisao:
Citiraj:
Neo77 i Wratch ovaj prvi link nema nike veze sa golfom,to ti je Honda civic

Ma vidim ja na sve lici samo na golfa ne lici ali opet sta znam ja kakvih genija ima pa natovare tonu plastiike i sta-ti-ja-znam-cega-jos, nem'res ti to vise razlikovati sinko moj, jok, jok. :lol: :lol: :lol:

PS:Ima znak od honde na zadnoj havbi,a možda ja to više zapažam ,zato što se mi honde sviđaju :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 11:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Ma ovde u BL se Nonda Civic i ne vidja bas cesto pa onda ti nije ni na kraj pameti pogotovo ovako zamaskirana.

Enivej, evo link gdje lijepo pise da Civic u pitanju.
http://www.wingswest.com/project.asp

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 12:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
elixir
Citiraj:
I sad bi kao trebali nekome da zavidimo? Na tjuniranom Narodnom autu kojeg ima i zadnji seljak s Manjače?
Uzgred, jesu li stavljene plave led-diode na brisačima? Kažu da s tim dobiješ još barem 15-ak KS...

elixir pa buraz jel ti imas oci :roll: ??????
kao prvo ovakve G4 se nemogu vidjeti ni u sloveniji a kod nas kako ti kazes molim te samo mi reci gdje si to ti vidio u BL ovakvu cetvorku pa hajd nek je i obicni gti 2.0/mislim da nije vr6/?????
led diode + 15 ks hmm :-? jel se ti to zajebavas il ozbiljno ???????

i da i treba da im zavidis!!!te francuske kantice nisu golfu ni do branika!
Wanja
Citiraj:
Ima znak od honde na zadnoj havbi,a možda ja to više zapažam ,zato što se mi honde sviđaju

Wanja potpisujeeeeeeem,ma japanci su zakon buraz!!!!Honda civic r-type ide ko zmaj a cova ju je sredio samo tako svaka mu dala!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 03:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
eh kolege drag moje.....znao sam da ce da dodje do zabune sto se tiche linkova...to sto sam napisao za VR6 to ugradjuem sebi.....a linkove sam postavio cisto da [nebrazovana] raja vidi o chemu se radi i kakvom tuningu .... pricha da se samo klinci od 17 godina pale na to je stvarno lamerska i moze se zakljuciti da nisi upucen ni sekunde
druga stvar...to sto se vidja po bl i sto spomenu te led diode i selotejp na farovima i takve stvari to samo govori o chemu se radi, znachi da ljudi nesto pokushavaju ali nemaju para i nemaju gdje nabaviti....ali entuzijazam postoji to je bitno u svemu tome....
treca stvar....
narodni auto koji ima svaki seljak sa manjace hahahah mozda jeste seljak [vrlo diskutabilno] ali nije glup i zna sta je kvalitet....ti si mozda obrnuto :roll:
cetvrta stvar...
ta honda koju mozes vidjeti na linku kostala je 250.000 da se uradi i truda i znoja..... a ti sad sjedi u svoj resho 4 I ODVEZI SE SA OVE TEME...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 06:51 
Majstor
Majstor

Sta je to po tebi kvalitet? Pojasni malo to nama neobrazovanima i neupucenima....
Da li je to auto sa kojim ces ti samo par sekundi prije mene stici do sledeceg semafora a kad budes trebao otici do mora pitaces me da te povezem u svom reshou?

Btw. Ja se slazem da se na takva auta ne loze samo napaljeni sedamenstogodisnjaci, ima i drugih...

Citiraj:
druga stvar...to sto se vidja po bl i sto spomenu te led diode i selotejp na farovima i takve stvari to samo govori o chemu se radi, znachi da ljudi nesto pokushavaju ali nemaju para i nemaju gdje nabaviti....ali entuzijazam postoji to je bitno u svemu tome....

Eto bar jedna pozitivna stvar u tome sto narod nema para...
Salim se, mislim da bi ljudi u tom slucaju manje lijepili bilo sta po autu vec gledali da voze bas ona kola koja najvise odgovaraju njihovim potrebama.

Koji crni entuzijazam? Koliko pricas da ima entuzijasta i zainteresovanih zasto onda na trkama u Zaluzanima redovno ima jedva 5 000 ljudi, sto se smatra veoma uspijelim i naduvava do 15 000. A Banjaluka samo sa blizom okolinom broji min. 500 000 stanovnika?

I koliko ce ljudi iz Banja Luke ici u Sarajevo 19. i 20.06.?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 07:50 
Pripravnik
Pripravnik

Tuning avtomobila za street race je skupa stvar i na zapadu a kamoli ovdje, zato nema toliko te raje oko toga,jer kad se počneš sa tim baviti tu ti nema stvari skoro ispod 700evra pa ti onda vidi. :o

Ko voli nek izvoli :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
s tripy je napisao:
V@nja je napisao:
Nista to ne moze bez one teniske loptice na kuki :PpP

Salu na stranu .. ja sam josh "zelen" vozac ali .. Sike i jos 2 lika (koliko sam ih ja zapazio, nickovi su im meni se cini nck i passanger) se fantasticno razumiju u automobile i tuning ... znaci stvarno ljudi naglasak bacaju na izvlacenje sto boljih preformansi iz svojih auta, a ne cobanluke na koje nas narod pomislja kad se pomene "napucavanje" auta ...

U BL "napucan" je svaki Golf, Eskort ili Kadet koji ima alu-felne i spojler .. a to sto mu masina ima max 1300 cm? a karoserija i unutrasnjost auta urlicu upomoc .. to je druga stvar :)

Ne kontam šta imaš protiv toga da ljudi srede auto čak i da ima 1300ccm... nemaju svi love da kupe snažnije mašine, pa skrpe nešto jeftinije i srede malo... ovo se ne odnosi na ljobere koji ne znaju kako kulturno srediti/uljepšati automobil...

Izvini, pogresno si me shvatio .. ja sam govorio o tim ljoberima. Normalno da sam ZA fino estetsko sredjivanje auta ... Naveo sam to kao primjer zato sto vecina tih ljobera upravo voze taj tip automobila (da me opet ne shvatis pogersno, nisu sve ljoberi koji voze te automobile ;) i pocinju po gradu da glume neke face .. a ustvari su kao sto i sam kazes pravi ljoberi i nista drugo. Opet ponavljam, bez uvrede svima koji su na neki nacin "sredili" .. ali treba povuci granicu izmedju lijepog i ruznog.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 14:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

neo77
Citiraj:
Sta je to po tebi kvalitet? Pojasni malo to nama neobrazovanima i neupucenima....
Da li je to auto sa kojim ces ti samo par sekundi prije mene stici do sledeceg semafora a kad budes trebao otici do mora pitaces me da te povezem u svom reshou?

Neo pogresno mislis semafori nemaju nikakve veze sa racerima!/mozda si konto na ove nashe napaljene gradske idiote koji su krivi barem 90% za smrt neke osobe koja se tu zadesila sasvim sluchajno,zalosno al j... ga za to snosi odgovornost i svi mi i gradska uprava i murija!!!!!! :cry: :mad:
I po cemu ti to mislis da ja sa svojom solidnom mashinom ili bilo ko drugi nemogu fino sjesti i odvesti se do Zg ili Bg?Vjerovatno si konto da smo mi neki glupani koji chupaju dushu svom autu i prze ga do max.!E pa buraz ak jednom budes na race-u ti zavolish svoj autek i pazish ga i mazish i uvijek cim neshto ne shtima to se odmah popravlja ili mijenja :)
Citiraj:
Koliko pricas da ima entuzijasta i zainteresovanih zasto onda na trkama u Zaluzanima redovno ima jedva 5 000 ljudi, sto se smatra veoma uspijelim i naduvava do 15 000. A Banjaluka samo sa blizom okolinom broji min. 500 000 stanovnika?

Zaluzani nemaju nikakve veze sa street race jer i sam znash da se tamo voze kruzne trke?!Subotom i Nedjeljom ima entuzijasta dodji i malo se izduvaj na pisti,super je vjeruj mi i nema murije :D
Iz BL u SA ne idem jer me to ne zanima,a ici ce par likova sa svojim ekipama, a mi drugi cemo zna se pravac V.Gorica 29.05. internacionalni 402 street race i street style! :D
Wratch super ti mashina ajd ak imash neke svoje fotke prebaci mi na mail i bash me interesuje kako ces ga unutra srediti i kontash li neku mjuzu ubaciti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 15:22 
Pripravnik
Pripravnik

Bludnik kažeš da češ u V. Goricu,sa kojim kolima, da znam ,kad se sretnemo :D

PS:Evo http://www.402meanslife.com/2004.htm ovde ima lista uradnih trka street race kod slovenaca ako koga interesira :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 17:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Wanja javicu ti se veceras na private m.
ajd :drinking:
fin je site imal kakve sanse da me uclanish u Honda club :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

neo77 je napisao:

Btw. Ja se slazem da se na takva auta ne loze samo napaljeni sedamenstogodisnjaci, ima i drugih...

Citiraj:

Eto bar jedna pozitivna stvar u tome sto narod nema para...
Salim se, mislim da bi ljudi u tom slucaju manje lijepili bilo sta po autu vec gledali da voze bas ona kola koja najvise odgovaraju njihovim potrebama.

Koji crni entuzijazam? Koliko pricas da ima entuzijasta i zainteresovanih zasto onda na trkama u Zaluzanima redovno ima jedva 5 000 ljudi, sto se smatra veoma uspijelim i naduvava do 15 000. A Banjaluka samo sa blizom okolinom broji min. 500 000 stanovnika?

daj covjece ti sam sebi u stomak skacesh sa ovim izjavama no ne bitno ...
druga stvar na more ne idem autom vec avionom
aj uzivaj...

bludnik civ zavrshim poslacu ti slike

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 19:07 
Majstor
Majstor

Znam razliku izmedju Zaluzana i SR-a ali Zaluzani su samo primjer za usporedjivanje. Normalno je da su kruzne trke blize SR-u nego recimo, skijanje...

Citiraj:
Vjerovatno si konto da smo mi neki glupani koji chupaju dushu svom autu i prze ga do max.!E pa buraz ak jednom budes na race-u ti zavolish svoj autek i pazish ga i mazish i uvijek cim neshto ne shtima to se odmah popravlja ili mijenja

Nisam mislio na sve ali postoji velik broj onih koji bas bodu oci svojim ponasanjem na cesti a deklarisu se kao raceri. A svaka cast za odnos i ljubav prema autu.

Citiraj:
daj covjece ti sam sebi u stomak skacesh sa ovim izjavama no ne bitno ...
druga stvar na more ne idem autom vec avionom
aj uzivaj...

Mislim da ne uskacem....
A za avion, pa cuj super za tebe... Bar ti je auto na sigurnom, kod kuce u garazi...

Uostalom, sad se mozemo natezati do besvijesti ovde a to nikud ne vodi.
Pitanje: Postoji li u Banjaluci neki SR klub ili postoji li neki sajt. I sta se planira po tom pitanju uopste. Znam da u Gradisci nesto postoji.

Sto se mene licno tice, vise me zanimaju 4x4 takmicenja nego SC, SR, kruzne i brdske trke zajedno ali eto...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2004, 09:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Apr 2004, 08:36
smatram da vecina banjalucana zna za trke koje se odrzavaju jednom sedmicno ako vrijeme dozvoljava, samim tim postoje ljudi koji se bave tjuniranjem motora tako da nije problem ako imate para, sto se tice spojlera i sminke da se i to nabaviti. U slucaju da imate dobru masinu mozda nesto i zaradite na trkama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2004, 10:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Okt 2003, 11:19
Recite mi neshto (majstori tjuningaaaaa), jesu li vam to stabilizatori ili samo shankovi, poshto vidim da razvijate velike brzine pa su vam potrebni stabilizatori... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2004, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik

WRATCH je napisao:
eh kolege drag moje.....znao sam da ce da dodje do zabune sto se tiche linkova...to sto sam napisao za VR6 to ugradjuem sebi.....a linkove sam postavio cisto da [nebrazovana] raja vidi o chemu se radi i kakvom tuningu .... pricha da se samo klinci od 17 godina pale na to je stvarno lamerska i moze se zakljuciti da nisi upucen ni sekunde
treca stvar....
narodni auto koji ima svaki seljak sa manjace hahahah mozda jeste seljak [vrlo diskutabilno] ali nije glup i zna sta je kvalitet....ti si mozda obrnuto :roll:
cetvrta stvar...
ta honda koju mozes vidjeti na linku kostala je 250.000 da se uradi i truda i znoja..... a ti sad sjedi u svoj resho 4 I ODVEZI SE SA OVE TEME...

WRATCH zar namaš ti Toyota Supra 3.0L bi turbo ili sam pogrešno shvatijo :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2004, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

wanja to je bila provokacija :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2004, 23:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
bludnik je napisao:
...francuske kantice nisu golfu ni do branika...

griješiš sinak, debelo griješiš... ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2004, 04:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne grijeshi....covjek je u pravu...ajde nadji mi jednog francuza koji moze stati pored golfa IV R32 ...znachi radi se o fabrihckom modelu ...aj sad..?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2004, 09:45 
Pripravnik
Pripravnik

WRATCH je napisao:
wanja to je bila provokacija :)

Šta ja znam ,može se desiti svašta ,ali znam da su ti avtomobili prava eksotika pa zato pitam :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2004, 20:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Apr 2004, 08:36
SVI NESTO PRICATE O NEKIM MASINAMA A PITAM SE KOLIKO OD VAS IMA AUTO NA SVOJE IME DA NIJE MAMINO I TATINO! [/b]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 96 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]