neo77
Citiraj:
Sta je to po tebi kvalitet? Pojasni malo to nama neobrazovanima i neupucenima....
Da li je to auto sa kojim ces ti samo par sekundi prije mene stici do sledeceg semafora a kad budes trebao otici do mora pitaces me da te povezem u svom reshou?
Neo pogresno mislis semafori nemaju nikakve veze sa racerima!/mozda si konto na ove nashe napaljene gradske idiote koji su krivi barem 90% za smrt neke osobe koja se tu zadesila sasvim sluchajno,zalosno al j... ga za to snosi odgovornost i svi mi i gradska uprava i murija!!!!!!
I po cemu ti to mislis da ja sa svojom solidnom mashinom ili bilo ko drugi nemogu fino sjesti i odvesti se do Zg ili Bg?Vjerovatno si konto da smo mi neki glupani koji chupaju dushu svom autu i prze ga do max.!E pa buraz ak jednom budes na race-u ti zavolish svoj autek i pazish ga i mazish i uvijek cim neshto ne shtima to se odmah popravlja ili mijenja

Citiraj:
Koliko pricas da ima entuzijasta i zainteresovanih zasto onda na trkama u Zaluzanima redovno ima jedva 5 000 ljudi, sto se smatra veoma uspijelim i naduvava do 15 000. A Banjaluka samo sa blizom okolinom broji min. 500 000 stanovnika?
I koliko ce ljudi iz Banja Luke ici u Sarajevo 19. i 20.06.?
Zaluzani nemaju nikakve veze sa street race jer i sam znash da se tamo voze kruzne trke?!Subotom i Nedjeljom ima entuzijasta dodji i malo se izduvaj na pisti,super je vjeruj mi i nema murije
Iz BL u SA ne idem jer me to ne zanima,a ici ce par likova sa svojim ekipama, a mi drugi cemo zna se pravac V.Gorica 29.05. internacionalni 402 street race i street style!
Wratch super ti mashina ajd ak imash neke svoje fotke prebaci mi na mail i bash me interesuje kako ces ga unutra srediti i kontash li neku mjuzu ubaciti?