banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jednostavno nismo mi igrali dobro, podbacili smo u napadu, trojke su forsirane a nisu isle, gubili smo dosta lopti i to je to.

Na ovog sto kenja kako se necemo plasirati i jos vise na ovog kojeg nije sramota reci da je Duda izlapio - ne treba uopste obracati paznju.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
shakal je napisao:
Jednostavno nismo mi igrali dobro, podbacili smo u napadu, trojke su forsirane a nisu isle, gubili smo dosta lopti i to je to.

Na ovog sto kenja kako se necemo plasirati i jos vise na ovog kojeg nije sramota reci da je Duda izlapio - ne treba uopste obracati paznju.

Sa ovakvom igrom teško ćemo proći kvalifikacije. Dovoljno će biti da izgubimo od Crne Gore i da nas Izrael ponovo iznenadi(mada mislim da neće) i možemo se pozdraviti sa plasmanom na EP.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Са оваквом игром тешко ћемо бити европски прваци поред солидних репрезентација Шпаније, Литваније, Грчке и Русије. Поправили смо слободна бацања, али трица нам је и даље ужас, Паунић солидан у одбрани али потпуно бескористан у нападу (ако није нека контра, онда буквално имамо играча мање на терену), Рашић тотална труба... Не знам што није игро Мусли, он ми се чини као врло добар играч.
треба под хитно вратити Весу Петровића, Огњена Ашкрабића и Златка Болића!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa gdje si do sada?

I ja kontam da cemo tesko do zlata, ali medalja nam ne gine.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
shakal je napisao:

Sa ovakvom igrom teško ćemo proći kvalifikacije. Dovoljno će biti da izgubimo od Crne Gore i da nas Izrael ponovo iznenadi(mada mislim da neće) i možemo se pozdraviti sa plasmanom na EP.

Ајде не лупај. Црногорци немају шансе против нас. Оно како су нас побиједили у Београду дешава се једном у педесет година. За класу смо бољи од њих. Наши играчи су мало опуштени, али чим се уозбиље има да их накантају 20 разлике.
А онда на ЕП враћају се Коста, Новица, Стефан Марковић, Радуљица и Војкан Бенчић и има све да их понабијамо!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Pa gdje si do sada?

I ja kontam da cemo tesko do zlata, ali medalja nam ne gine.

Сигурно, али не бих се ја тако лако ни злата одрекао. Садашња ситуација можда не изгледа ружичасто, али не треба заборавити да ће на ЕП да игра значајно другачији тим, а наши најбољи играчи ће бити богатији за још једну сезону у најбољим европским клубовима.
Јел зна неко ђе сада игра Тадија Драгићевић?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
shakal je napisao:

Sta uraditi da se s tobom pozdravimo?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Harvester je napisao:

Јел зна неко ђе сада игра Тадија Драгићевић?

Лотмоматика Рома, Нема за њега мјеста, Саван, ЕРцег, Мачва, Новица...
Фали Стефо и да једном крене Урошта Трпиковића.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka

Harvester je napisao:
hercegovac27 je napisao:
shakal je napisao:

Ајде не лупај. Црногорци немају шансе против нас. Оно како су нас побиједили у Београду дешава се једном у педесет година. За класу смо бољи од њих. Наши играчи су мало опуштени, али чим се уозбиље има да их накантају 20 разлике.
А онда на ЕП враћају се Коста, Новица, Стефан Марковић, Радуљица и Војкан Бенчић и има све да их понабијамо!

Ti Crnogorci su zasad bez poraza a mi ih imamo 2. Ne znam zaista na čemu zasnivaš toliki optimizam a da ne pominjem nerealne procjene oko zlatne medalje. :lol: :lol: Ne zna se ko je "optimističniji"! Zlato ćemo i dalje samo sanjati!
@Taško

Uozbilji se malo! Kakvo zlato? Šta lupaš?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka

shakal je napisao:
hercegovac27 je napisao:
shakal je napisao:

Sta uraditi da se s tobom pozdravimo?

Već sam o tome pisao. Pročitaj ranije postove ako ti nije mrsko. Meni je mrsko ponavljati.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Mir, braćo 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Malo smo pustili braću Jevreje i CrnceGorce da se ponadaju, pa će u drugom dijelu kvalifikacija uslijediti trežnjenje. Srpski igrači su poznati kao lijenštine koje malo kaskaju sa formom. Kažu da je Divac bio tolika ljenčuga, koja se za vrijeme odmora udeblja, ništa ne radi pod milim bogom, da je tek u novoj godini ulazio u formu. Vjerovatno je slično i sa ovom mlađom bagrom, ako, ako, kad nisu pokupili talenat prethodnih generacija u tolikoj mjeri, nek su bar manire i mentalitet :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka

Ne znam zaista na osnovu čega bazirate toliki optimizam! Veoma, veoma loše igraju! Da je meni vaša glava da se malo odmorim!

Ja bih volio da se oni plasiraju ALI ako ne pobijede u 4 od naredih 5 utakmica mogu se pozdraviti sa učešćem na EP jer plasman sa trećeg mjesta nije siguran. Trebaju igrati da obezbijede barem 2. mjesto. Zbog igre koje prikazuju prvo je nedostižno osim ako nekim čudom ne pobijede Crnu Goru u Morači.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Na tome da je jasna računica - treba biti vrhunski debil pa upasti među ona dva trećeplasirana koji neće dalje. A to je neka krajnja opcija, ako se baš zajebavamo, jer ćemo biti prvi u grupi. Onda će na EP da započne rapsodija.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
hercegovac27 je napisao:
Ne znam zaista na osnovu čega bazirate toliki optimizam! Veoma, veoma loše igraju! Da je meni vaša glava da se malo odmorim!

Takodje.

Naravno da niko ne sumnjao u prolaz. Pa to je valjda bar svima jasno?!
Samo amateri mogu posumnjati u ove momke koji ce osvojiti medalju na sljedecem EP; 1/1.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka

Popokatepetl je napisao:
Na tome da je jasna računica - treba biti vrhunski debil pa upasti među ona dva trećeplasirana koji neće dalje. A to je neka krajnja opcija, ako se baš zajebavamo, jer ćemo biti prvi u grupi. Onda će na EP da započne rapsodija.

Jedno je zajebavati se a sasvim drugo ne biti u formi. Na trenutke djeluju potpuno nezainteresovano za kvalifikacije. Jebote izgubili od Izraela 13 razlike!
Prvi u grupi! Mora da se šališ! Baš ćemo vidjeti! Volio bih i ja ali kada vidim kako igraju ne bih tako olako davao optimistične izjave.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 29 Avg 2012, 10:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka

Ташко je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Takodje.

Naravno da niko ne sumnjao u prolaz. Pa to je valjda bar svima jasno?!
Samo amateri mogu posumnjati u ove momke koji ce osvojiti medalju na sljedecem EP; 1/1.

Tako si govorio i za vrijeme održavanja EP u Litvaniji! Sjećaš se? Ja se sjećam tih prognoza i tvojih i Harvesterovih.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 10:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan
kako si naporan

lakše je gledati košakru sinoć nego čitati tebe dan poslije

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo Daljac, ubaci ovo

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka

Ima par vas forumaša koji meni odavno idu na ganglije pa ne pišem o tome!

Vezano za temu, samo sam realan!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]