banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Avg 2012, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Filip je ok, Jakov je nešto posebno.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 08:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
zLo_krme je napisao:
lollipop je napisao:
Meni nije jasno kako neko može porediti Hrvatsku i CG.

Па и не може се то двоје поредити. :)
Иначе, нек прича к'о шта хоће, ако ћу већ да плаћам скупље онда одох негдје ван џебеног Балкана, а не да се мислим да ли ћу се наћи на погрешном мјесту у погрешно вријеме у 'рватској ђе сви знају одакле сам чим проговорим, а некима се то можда и не свиди. Тако да ако ја морам да размишљам о томе за своје паре, макар и "малим мозгом" онда џебеш такво љетовање.
А сви ви који ћете сад евентуално да кажете да параноишем, да сам националиста да сам ово, да сам оно, наставите и даље да идете у 'рватску, мени ни у џеп ни из џепа. И онако одох у регион Црног мора ускоро. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 08:41 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Avg 2012, 12:21
no name je napisao:
pozdrav svima. zanima me da li neko ima iskustva odlaska na more vikendom-ide se u omis ili okolinu automobilom pa mi treba informacija da li je moguce naci smjestaj na licu mjesta ili ako je neko isao da mi posalje na pp neki broj telefona ili tako nesto,problem je sto treba smjestaj samo na jednu noc i to subota/nedelja.

Ako idu do dve osobe najbolje je u decije selo, to je izmedju Baskog Polja i Promajne, parkiras auto i spavas u njemu lagano, 30 m od plaze, kupas se dva dana i ne platis nista za prenociste.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
blaf77 je napisao:
To u Crnoj Gori ne bi uradio ni onaj koji ima slobodnu sobu da mi izda, a tek za nekog drugog...

To u .me ne bi uradio ni bliži rođak. :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
tensSa je napisao:
Ides sa busom Banjaluka-Zadar, on staje u Vodicama, a krece iz BL u pola 6 ili pola 5...

E hvala. A ove godine je mnogo isplativije ići busom, zbog visokih cijena goriva, zar ne?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja sam išla tim busom, u pola 6 ujutro kreće. Košta 78km čini mi se...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Povratna, nadam se? :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
points je napisao:
tensSa je napisao:
Ides sa busom Banjaluka-Zadar, on staje u Vodicama, a krece iz BL u pola 6 ili pola 5...

E hvala. A ove godine je mnogo isplativije ići busom, zbog visokih cijena goriva, zar ne?

Zavisi, ako ides sam, u sta sumnjam, onda jeste... Ali u svakom slucaju je bolje kolima, mozes menjati plaze i nisi ogranicen na one u blizini smestaja, a ako se ne vozas puno onda moze izdrzati bez punjenje u HR... Ja sam ovo leto presako 1100Km i nisam sipao gorivo u HR... Napunio u BL, dopunio u Livnu i vozao se tamo svaki dan, dosao u BL i ostalo jos corbe, tako da sam zadovoljan

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Išao sam prošle godine autom, a ove bih išao samo na 3-4 dana (ako uopšte odem) pa i nemam nešto vremena za vozikanje. U svakom slučaju, izračunaću pa ćemo vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2012, 14:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Sinoć dođoh sa Pašmana pa evo referata:
Priroda je predivna, kristalno čisto more, nema gužve na kraju sezone, dobra ekipa i provod i odmor ko u priči :) Trajekt je preskup, za auto i tri osobe iz Biograda do Tkona skoro 120 Kuna :confused3: preskupo al baš :angry4: cijene su pojake, smještaj je prosječno oko 30 Eura po glavi pa naviše, hljeb oko 10 kuna a pivo Karlovačko povratna flaša 7 kuna...'nači svrbi džep :-? Ko tamo ide preporuka je da se natovari namirnicama u Plodinama u Biogradu i lagano preko. Za noćni život treba ići u Zadar i Biograd :evil3:
Obišao sam Biograd, Pašman, Tkon, Barotul, Mrljane, Neviđane i ostale džepove ostrva :wink: bio u Benkovcu, Kninu i Grahovu sve u svemu odličan odmor i putovanje :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2012, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisi bio u Šibeniku?

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2012, 17:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jok nije mi bio usput [-X

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2012, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
blaf77 je napisao:
^Zlo Krme
bas tako.
Mene su odusevili ljudi u Filip Jakovu prije 15ak dana, a i pretprosle godine isto tako. Isao sam "na nevidjeno" i nisam mogao vjerovati koliko se ljudi trude da mi nadju smjestaj jer kod njih nema, zovu sve za koje misle da bi mogli imati, trce kod komsije da pitaju, zena iskljuci rucak da joj ne zagori i uze telefon da mi ganja apartman, a sve ih prvi put u zivotu vidim. To u Crnoj Gori ne bi uradio ni onaj koji ima slobodnu sobu da mi izda, a tek za nekog drugog... Ne pada mi na pamet ici u Crnu Goru, nema te ustede koja bi me tamo natjerala.

heheh super mjestasce....vratila se prije par dana...doduse bila sam u jednom od Ilirijinih hotela, Vila Donat....usluga, smjestaj, klopa aj zdra`o ...lokalno stanovnistvo sjajni....plaze mozes da biras, os betonski mol, os pijesak, os sljunak....sto se cijena tice, nista nije za kukati ....a sto mirisi more to je drugi par opanaka, nece se taj miris borovine i mora naci nigjde u CG..

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2012, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo vam jedan kiss iz Šibenika :* Ja ponovo otišla, jebiga, vuče me miris mora i borovine. :love7:

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2012, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Sto se tice Istre i provoda i za one avanturistckog duha, preporucujem Pulu na izmaku sezone, kraj avgusta/pocetak septembra..
Prosle godine bio sa frendom na okupljanju bajkera i sjajno se proveo! :) Upad je bio negdje izmedju 5-10€ i vazilo je za petak i subotu, u nedjelju smo vec bili na povratku.

http://www.croatiabikeweek.com/index.php/hr/

uz to, paralelno isti vikend, odrzava se i festival elek. muzike:

http://www.outlookfestival.com/

Festival se odrzava u zatvorenom kampu jednog omladin. hostela

Ulaznice za ovaj drugi su strahota skupe, siguran sam da su bile preko 50€ prosle god. Ove mislim da je cijena otisla jos vise, ali karte vrijede za cijelih tih 3-5 dana. Nismo isli tamo, ali ko moze i vole-izvole.. Poenta je da su im glavni gosti pijani Englezi, kojih je svake god. sve vise i vise. Tih dana potpuno preplave Pulu i domacini ih ne mirisu nimalo.. Festival se odrzava u zatvorenom kampu jednog omladin. hostela nekih 15km izvan Pule. Organiz. prevoza do grada nema, pa taksisti deru nemilice, ako nisi "nas".. Mada ovi prvi naravno, i ne haju mnogo za cijene! Inace, kapaciteti svih hostela tih dana, u i oko Pule, budu popunjeni vec skoro pocetkom same sezone.

Ali povoljan smjestaj ipak je relativno lako naci. Ja i frend smo krenuli na blef, bez rezerv. unaprijed, busom od Beca sa presjedanjem u ZG-u i tamo u lokalnom internet-kafeu i iz lok. dnevnih novina pokupili br. telefona slobod. soba i apartmana. Na kraju pronasli jedan za 20€/krevet, 15min od centra i vise ka unutrasnjosti Istre. Do plaza smo putovali gradskim busom, a do bajkera sa Taxi boat-om, cini mi se da nas je plovidba kostala negdje do 2€/osobi u jednom smjeru. Inace oba fest. se odrzavaju jako blizu jedan drugog i na drugoj strani obale, tj. preko puta od pulske rive.

More fenomenalno! Sto se tice plaza, sve je skoro stjenovito, ali izvanredno za one koji vole da skacu, a ne da se plazu. ;) Preporucujem uvale oko Stoje i Fizele odmah do samog grada, a izvan grada na samom jugu Promenturu i rt Kamenjak, do ovih i nema bas regularnog/redovnog prevoza iz Pule, tako da smo visili najvise na Stoji.

Sto se tice grada, u Areni se takodje svaki vikend desava nesto, projekcije filmova, manji-veci koncerti.., preporucujem jos "Hard Rock Cafe" i diskoteku "Uljanik". Sve je u blizini starog grada. Jedno prijepodne skoristite da obidjete kastel sa kojeg puca fenomenalan pogled na okolinu, grad i obliznje Brijune. Za vedrog (bez magle) vremena kazu da se vidi i Italija. Uvece se i tu odrzavaju neke predstave, proj. filmova ili manji koncerti.. Ispod same tvrdjave juzno je promenada, soping ulica sa nekoliko malih, ali sjajnih cafea sa zivom mjuzom (recimo jazz), koja vodi od centra do Avgustovog Hrama i Foruma sa galerijama. Moze i direktno sa tvrdjave da se sidje dole niz nekoliko uskih ulicica.

Grad je preko dana bio prepun od Engleza, preko Svaba, Talijana, Slovenaca, na kraju i Srba.. Nocu je ipak bilo vise poluprazno. Sem u tih nekoliko lokala gore sto nabrojah, dalje na rivi i u samom turist. kompleksu na obali juzno. Glavna dva partija su bila gore sjevernije.
Jos nesto nista manje vazno:-Domace trebe su daaaleko prijemcivije od dalmatinki..! :P Upoznali smo sjajnu ekipicu na brodici kad smo krenuli na parti.. 8)
Na kraju sam ipak jos odlijepio za ovom frotmenkom: :drunken:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LAXuF0jyX1s[/youtube]

Dakle, preporuka za ekipu (3-/4-ca) s kolima (jos bolje bajkovima!) koja tu i tamo vole recimo rock-mjuzu, u Puli iz BL-a autoputem ste za 5 sati + putarina + ako jos namjeravate kampovati. :wink:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CNElq7YIzew[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 11:26 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Sep 2012, 11:21
Definitivno preporučujem Makarsku rivijeru ako volite sve što vole mladi a ako volite mir i tišinu onda jedan od otoka Korčula ili Mljet. Otoci su predivni

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 17:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Je li ko bio na Rabu? Dobio sam ponudu da se dogodine brčkam tamo pa ako neko ima iskustava nek piše.... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 16:14
Jednom bio, isturili mi sahovnicu ispred nosa, na kojoj pise Knin, i to namjerno, radi provokacije, i ni dan danas mi nije jasno kako sam uspio ostati miran.

Od tad, a ima vec 8 godina, moja noga ne kroci po lijepoj njihovoj. Niti ce. Narod ni ne zna kakve su to ustase!!!

Srecno vam sa njima bilo!

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 18:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
Da li je neko ljetovao na Orebicu, Peljesac poluostrvo? Moze neki savjet ili preporuka za privatni smjestaj, kao i za samo mjesto? Planiram ovo ljeto otici tamo..

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
U Hrvatsku opet samo vikendima u junu kao priprema pred odlazak u Grčku vjerovatno početkom jula.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]