banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1031 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Novi rat u BiH?
PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
http://www.youtube.com/watch?v=0hNYnutA6v4

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Super sad sam se baš smirio, mi smo zaostali dok je Sarajevo svjetski poznat "multietnički" grad, ako ikako može da nam se oprosti naša neinformisanost.
Ja baš volim tu multietničnost, ima naroda iz svih krajeva svijeta, iz susjedne Srbije poput onih srpskih nacionalista tipa Ejup Ganić i Jovo Divljak, iz Pakistana, Iraka, Irana, Palestine, Turske, pa i poneki kosovski Albanac. Gdje bi nekome u toj blistavoj multikulturnoj sredini moglo biti loše, a vidim dođe i najmanje 500 000 turista da vidi čudo neviđeno kojeg ni u Njujorku nema.

Realno što se mene tiče radite tamo šta hoćete, al nemojte nam prodavati testise pod bubrege i pričati kako je "Sarajevo otvoreno za sve".
Ta otvorenost izgleda ovako: Prihvatljiv si dok se ponašaš u "fazonu graHdske raje" o zlim "srboćetnicima" i vjerujes u nebuloze o "bosanskom narodu".

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
U Mostaru svake godine tamo negdje krajem juna održava se mini sajam knjiga kod nekadašnjeg hotela Ruža. Na sajmu su uglavnom izdavači iz Srbije i Republike Srpske. Toliko je bilo naslova na ćirilici da se niko nije ni okrenuo a kamoli opsovao. Bilo je čak i onih ratnih knjiga i više je mene uhvatio strah da ne izbije kakav incident zbog tih izdanja i opet se ništa nije dogodilo.

Vrh

Tema posta: Novi rat u BiH?
PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2012, 21:04
Joj najbolji su ti internet ratnici, mislim da bi se svaki upiso da izme pistolj u ruke. Ne treba stvarati sliku o nekom narodu ili gradu na osnovu foruma pogotovo onog kao sto je sax. Nema tu prijatelju ni 1% sarajlija, sve su to iz okolice ili u dijaspori. Pusti to. Dodji u Sarajevo, popricaj s normalnim ljudima pa stvori sebi sliku.

Sto se tice tog odvajanja, ne znam iskreno sta bi ti rekla. Necu lagati da me ne bi boljelo, ipak ja volim svaki cosak ove zemlje, plus mi je ovakvih granica bas lijepa,trougao fazoni...:) ali volja naroda je volja naroda. Nisam ni ja sretna ako pola moje drzave mrzi grb na svom pasosu. Mislim da bi ga puno vise voljeli kad im ga ne bi nametali.

Samo bez ijednog ispaljenog metka, bez ijedne nevine zrtve kako god se ona zvala

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka

richa je napisao:
^^Potpuno si u pravu i slazem se sa tobom... Nisam upucen i stvarno ne mogu reci da li je takva vecina ljudi u SA, ali dok sam malo zalazio na sa-x forum sam stekao utisak da je puno puno vise indijanaca koji bi sutra uzeli pusku i krenuli u rat (naravno vidio sam da ih masa ima iz skandinavija, amerika, minkena i odakle sve ne, koji tako potpaljuju jadnu raju ovdje, dok oni tamo lade jaja sa dobrim platama)...

Posto vidim da slicno razmisljamo da li se ti slazes da bi bolje bilo da se razidjemo ko ljudi, pa da svako vodi svoju brigu i muku? Ili si za to da nas jos malo kajlaju ovi na vlasti sa tim pricama koje si spomenuo?

Situacija nije kao na forumu. Na sa-x forumu možeš primjetiti da dobar dio njih živi vani, mahom na sjeveru Evrope. Znači u pitanju su Internet ratnici. Sam forum uređuju moderatori iz Skandinavije(znam jednog koji je upravo zadužen za djeljenje neosnovanih banova). Mada možda ja nisam dovoljno upoznao Sarajevo jer ovdje živim tek nešto više od mjesec i po dana. Što se mene tiče zasad nemam nikakvih problema. Govorim identično kao što pišem ovdje i kako sam govorio prije rata.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:02 
Veteran
Veteran

hercegovac27 je napisao:
U Mostaru svake godine tamo negdje krajem juna održava se mini sajam knjiga kod nekadašnjeg hotela Ruža. Na sajmu su uglavnom izdavači iz Srbije i Republike Srpske. Toliko je bilo naslova na ćirilici da se niko nije ni okrenuo a kamoli opsovao. Bilo je čak i onih ratnih knjiga i više je mene uhvatio strah da ne izbije kakav incident zbog tih izdanja i opet se ništa nije dogodilo.

P.S. Nevidim razlog zbog čega bi nekom smetala ćirilica, pa to je jedan od službenih pisama u BiH.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uQzXZLA2rYM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g34sFXCSOWA[/youtube]

Seks 2 puta dnevno! Kome je puno - dva puta sedmično onda.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Shvatam ja da ima ljudi u SA koji su normalni, isto tako vjerujem da ima i budala raznoraznih kakvih uostalom ima u svakom gradu na svijetu, pa tako i kod nas...

Zar nije ljepse da zivimo u komsiluku kao dobre komsije, gdje ne mozemo kriviti jedni druge za nase probleme vec ih moramo sami rjesavati. Bili smo zajedno, nismo mogli, poklali se i sad opet hocemo da budemo na silu zajedno i da se mozda nekad u buducnosti koljemo. Mislim da nikakve logike i smisla nema. Za grb mislim da nije u pitanju mrznja, nego jednostavno nemogucnost identifikacije sa istim, mi se identifikujemo sa jednim, vi sa drugim, treci sa necim trecim. To ni Bog dragi ne moze ispraviti.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

dado_n je napisao:
Ja baš volim tu multietničnost, ima naroda iz svih krajeva svijeta, iz susjedne Srbije poput onih srpskih nacionalista tipa Ejup Ganić i Jovo Divljak, iz Pakistana, Iraka, Irana, Palestine, Turske, pa i poneki kosovski Albanac.

Vidis, imamo i mi takvih kao sto si ti. Oni isto misle da Banjalukom hodaju samo rusi, grci, bugari, svi sa kokardama i cekaju da cuju da se neko zove adnan ili lejla da izvade kalasnjikov i riknu ga nasred ulice. I iz tog razloga nikad ni bi otisli u BL ili Trebinje ili Prijedor.

I onda dodju na forum, i iznesu svoje "iskustvo" npr na saxu, gdje djeca koja su otkrila tek internet upijaju kao spuzva

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka

Wrangler je napisao:
hercegovac27 je napisao:

P.S. Nevidim razlog zbog čega bi nekom smetala ćirilica, pa to je jedan od službenih pisama u BiH.

Zoka kaže da su mu jebavali mater kada su vidjeli knjigu na ćirilici u Sarajevu.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
MinjonKocka je napisao:

Vidis, imamo i mi takvih kao sto si ti. Oni isto misle da Banjalukom hodaju samo rusi, grci, bugari, svi sa kokardama i cekaju da cuju da se neko zove adnan ili lejla da izvade kalasnjikov i riknu ga nasred ulice. I iz tog razloga nikad ni bi otisli u BL ili Trebinje ili Prijedor.

I onda dodju na forum, i iznesu svoje "iskustvo" npr na saxu, gdje djeca koja su otkrila tek internet upijaju kao spuzva

Mi se ne preseravamo sa tim niti lažemo nekoga kako smo "multietnička" sredina kako je to slučaj sa vama iz Sarajeva.
Činjenica je da su teritorije na području RS i FBiH manje više etnički čiste, ništa Sarajevo nije bolje od bilo koga drugog grada.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:15 
Veteran
Veteran

Hercegovac e baš zbog tih stvari je bolje ovako...
richa je napisao:
Zar nije ljepse da zivimo u komsiluku kao dobre komsije, gdje ne mozemo kriviti jedni druge za nase probleme vec ih moramo sami rjesavati. Bili smo zajedno, nismo mogli, poklali se i sad opet hocemo da budemo na silu zajedno i da se mozda nekad u buducnosti koljemo. Mislim da nikakve logike i smisla nema. Za grb mislim da nije u pitanju mrznja, nego jednostavno nemogucnost identifikacije sa istim, mi se identifikujemo sa jednim, vi sa drugim, treci sa necim trecim. To ni Bog dragi ne moze ispraviti.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
hercegovac27 je napisao:

Istina, i radio sam tu.

Sto se mene tice imam potpuno pozitivna iskustva iz Sarajeva, a vi pricajte sta hocete.

I nema potrebe da se poziva odmah na 90-e, tad je bilo jako malo ljudi bistre glave u ovoj nesretnoj drzavi.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
e ovako stoje stvari..od mirnog otcijepljenja nema nista,jer je po ustavu BiH Republika Srpska entitet koji jednako pripada svim trima narodima,i ja vas uvjeravam da nam nezavisnost na tacni nece dat niko...

e sad kad smo to rascistili,da vidim ko je spreman da ovdje javno kaze "volio bih da izbije rat i da idem sa puskom u borbu za nezavisnost RS"?

Samo to...

ja sam vise sit ovih filozofa sto bi se yebali a da im ne udje,i onih tetkastih prica o "razlazu mirnim putem",nema od toga nista....

iskreno,meni nije tijesno ni ovako,nikad vece nacionalne slobode ovdje nismo ni imali.....e,ali ako bi neko pokusao na silu da mi uzme RS,i ovu slobodu i komociju koju osjecam,i da mi namece neke svoje arsine,onda bi morao biti jaci od mene...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
shakal je napisao:
I nema potrebe da se poziva odmah na 90-e, tad je bilo jako malo ljudi bistre glave u ovoj nesretnoj drzavi.

А сад их као има више? Ја оптимисте... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
e ovako stoje stvari..od mirnog otcijepljenja nema nista,jer je po ustavu BiH Republika Srpska entitet koji jednako pripada svim trima narodima,i ja vas uvjeravam da nam nezavisnost na tacni nece dat niko...

Јел се сјећаш како је почео распад СФРЈ? Да ти помогнем. Тако што су Словенци престали да уплаћују паре у заједничку касу.
Чим нестане пара за "државне потрене" усарај'ву, ово све се руши као кула од карата. Е сад, нормални људи се разиђу на нормалан начин. "Стока уме да нервира..." и са њом се на крају разиђеш... овако или онако. Или, ако мислиш да је за рат потребно двоје - грдно се вараш. Или - пустио бих ја њега, али неће он мене. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sve je to teoretisanje,nastavi i dalje zivjeti u oblacima,ali ja te uvjeravam da nema tog Muslimana koji ce se zadovoljiti da se "razidjemo" i da njemu ostane 24% BiH koliko sada kontrolise,a meni pola BiH...ako nadjes JEDNOG koji ce ti priznat da je Banjaluka vise moja nego njegova,onda ce te price o mirnom razlazu imat smisla...

a posto ga neces naci,ponavljam pitanje,je li ti tijesno ovako,ili si za borbu?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
jesam li ti ikad rekao da te volim? 8)

vidite li kako se osobe iz rs i fbih mogu voljeti/voleti?

Ugledajte se na svog moderatora :)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma nisam ja na ovoj temi moderator,da jesam,davno bih je izbrisao vec 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ја ти фино рекох, пустили би ми њих, али неће они нас.
Што ће рећи: ок, БиХ, није нам право али ето таква - каква је, нека је, имамо РС, они имају Федерацију, и свако нек уређује своју кућу. Али неће да може, мене и већину боли уво за Федерацију и шта се тамо дешава, али они итекако раде о глави РС. Значи, не морамо ми прстом да мрднемо, ако они буду мислили да могу да узму 100% ето ти срања.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1031 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]