banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 16:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1031 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Novi rat u BiH?
PostPoslato: 27 Avg 2012, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
_зока je napisao:
Tamo više ne bi otišao svojom voljom makar nikad ne mrdnuo iz Banjaluke.

Tebi su se bas zamjerili onda. Ja kao i sakal cesto sam isao autom tamo i nikad me niko nije zajebavao. Vise me je zajebavala policija po Banjaluci zbog gluposti (npr.kao neupaljeno svjetlo po danu itd.) nego tamo. Ali vjerovatno zavisi na kog naletis, nije bitno ovdje ili tamo :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 16:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jbg, mene policija ovde nikada nije zajebavala, a da ja prvo nisam napravio kakav prekršaj...a i tada me u pola slučajeva puste uz opomenu...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 16:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
jellyfish je napisao:
Vise me je zajebavala policija po Banjaluci zbog gluposti (npr.kao neupaljeno svjetlo po danu itd.) nego tamo. Ali vjerovatno zavisi na kog naletis, nije bitno ovdje ili tamo :)
[/quote]
Moraš se složiti da nije isto kad te "jebe" tvoj ili njihov.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 17:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Sarajevski mediji i političari svjesno šire mržnju prema Srbima, iako djelimično u manjem inenzitetu nego prijašnjih godina.
Glavna tema im je Dodik, "srpsko-ćetnićka" agresija, ponekad se zapitam dal gledam TV Sarajevo iz 1992 kad pogledam FTV dnevnik, a kao krivac za sve se navode Srbi, jedino me čudi da nas i za vremenske nepogode nisu okrivili.
Nisu ni naši mediji svetinja, al opet više se bave unutarpolitičkim obračunima u RS, ponekad i o realnim problemima, širenje mržnje kao u slučaju FTVa skoro pa i ne postoji.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
filozof sa vrbasa je napisao:
e nije tako

nama su hrvati ukrali djubrovnik a vracaju nam dva kamena skolja

a i smrdogorci treba da nam vrati herceg novi

Kako se to grad krade?

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 17:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dado_n je napisao:
Sarajevski mediji i političari svjesno šire mržnju prema Srbima, iako djelimično u manjem inenzitetu nego prijašnjih godina.
Glavna tema im je Dodik, "srpsko-ćetnićka" agresija, ponekad se zapitam dal gledam TV Sarajevo iz 1992 kad pogledam FTV dnevnik, a kao krivac za sve se navode Srbi, jedino me čudi da nas i za vremenske nepogode nisu okrivili.
Nisu ni naši mediji svetinja, al opet više se bave unutarpolitičkim obračunima u RS, ponekad i o realnim problemima, širenje mržnje kao u slučaju FTVa skoro pa i ne postoji.

nije vise los ni ftv,otkad su dusevnog bolesnika smijenili sa mjesta glavnog urednika informativnog programa...

ima jedno mjesec-dva otkad se ta televizija moze i gledat....vidjecemo u kom pravcu ce dalje ici stvari,ali steta je vec nacinjena,jer bolesnik hadziomerovic je godinama sirio nesnosljivu mrznju i njome zarazio vec generacije,a rijec fasizam (kad se o radi o rs), je usadio tamo kao dobar dan...

nisam mogao vjerovati sta se godinama desava i to pred ocima RRA,OHR i svih ostalih :( :(

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 17:09 
Veteran
Veteran

Narod je prilično glup i kod nas i kod njih, stalno nas drže u strahu pričom da druga strana hoće da te zatuče, mislim kad bi sad Dodo (iako većina osuđuje njegovu unutrašnju politiku) izašao i rekao "evo idu turci iz SA na nas" velika većina bi uzela oružije baš zbog straha od druge strane jer svi dobro znamo kako smo prolazili kad se nismo laćali oružija u takvim situacijama.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
_зока je napisao:
Jbg, mene policija ovde nikada nije zajebavala, a da ja prvo nisam napravio kakav prekršaj...a i tada me u pola slučajeva puste uz opomenu...

Mozda ljudi jednostavno ne mogu vjerovati da ti znas voziti pa te zato klepaju :P

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 18:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager, kompletan kadar RRA je iz SzaBiH Harisa S. Usput je taj kadar skoro nesmjenljiv zahvaljujuci vazecim propisima oko RRA. Iskreno, ni ovi ovamo ne zele tu smjenu jer na koga bi pokazivali prstom :D
Bakir je Dodiku obezbijedio drugi mandat u vecoj mjeri nego sav novac koji Snsd spiskao u plakate i tv reklame ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
The_new_Statesman je napisao:
Bakir je Dodiku obezbijedio drugi mandat u vecoj mjeri nego sav novac koji Snsd spiskao u plakate i tv reklame ;)

Kad se bolje razmisli, ovo ima smisla itekako.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 18:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa ja odavno govorim da su njih dvojica dva najbolja jarana....

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nisu. Bakir je ono sto i jest, debil. A Haris S. je jaran.

Vrh

Tema posta: Novi rat u BiH?
PostPoslato: 27 Avg 2012, 20:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2012, 21:04
Bas neki ljudi ovdje pretjeruju. Znam da nije tema, ali moram reagovati. Ja sam iz Sarajeva i znam kako ljudi ovdje razmisljaju. Bas se neki dan desila situacija da na periferiji Sarajeva(Ilidza) stoji grupa od 20tak pijanih momaka i pokusava zaustaviti taksi da ide u grad. Posto je bio bajram malo je taksija bilo slobodno. Vidim prilaze im ljudi, kontam evo ga belaj(ovi su bili bas mrtvi, kako koje auto prolazi oni skacu ispred,vriste itd). Pridjem ja da vidim sta je problem. Govori mi lik do mene da su tu sestorica iz BL i da su doveli neku ekipu na odmor tu iz austrije. Kasnije upoznam momke, skroz ok samo su se prepili, svi koji su bili tu su im pomogli su im i zivkali sarajevotaxi dok nisu svi sjeli. Cak su im i objasnili da ih taksisti ne zayebu, gdje je najbolji provod i da paze da ima lokalnih mangupa koji im mogu pravit probleme ako budu prenapadni. Bit price je da vi imate pogresnu sliku koju vam serviraju(kao ono da ne mozes kupiti novine ako si srbin u sarajevu :D), ovdje ljude boli k odakle si, u sarajevo dodje na stotine hiljada turista godisnje, iz srbije hrvatske i okolnih zemalja pogotovo. Vjerujem da je isto u Bl.

Da ostanem ontopic, nama je najmanje do rata vjerujte nam. Previse nam je i onog proslog bilo. Makar se cijela Bosna raspala.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 20:40 
Citiraj:
u sarajevo dodje na stotine hiljada turista godisnje

De sada, mislim necemo pretjerivati...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 20:48 
Veteran
Veteran

Znači Mile proglašavaj NEZAVISNU, oni se tamo zabrinuli sami o sebi. :D
Minjon tako ste se vi busali i devedesetih da ste multi-kulti pa ubiste bijednika na svadbi pa nas iskuliraste u parlamentu i proglasište nezavisnu BiH mimo volje srpskog naroda i na kraju nas odvukoste u rat, šta ste mislili da ćete nas asimilirati ? Najpoštenije i najbolje za sve nas je svako sebi, dok tako nebude ovde nema mira.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sto rece evil,vodite ljubav,a ne rat 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=umUr88Zi0Gs[/youtube]

Vrh

Tema posta: Novi rat u BiH?
PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2012, 21:04
Odvukoste u rat :) dobili smo i mi i vi od tog rata vala puno.

Ne znam samo kako vas mogu lagati o tom ocjepljenju, kad ovakva situacija svakom odgovara. Kada bi se npr vi ocjepili od nas, dodo ne bi imao nikakvu funkciju i ne bi mogao ljudima od izbora do izbora obecavati referendume i palamudit o nakoj boljoj rs od federacije jer bi ljudi tek tad vidjeli prave probleme oko sebe, isto vazi za bakire i ostale glavonje ovdje. U ovakvoj zajednickoj vladaju ko kraljevi, malo se fol svadjaju a onda zajedno na pecenje i na pivu. A narod umire od gladi. Ko da mene ili tebe iko ista pita.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jesam li ti ikad rekao da te volim? 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
^^Potpuno si u pravu i slazem se sa tobom... Nisam upucen i stvarno ne mogu reci da li je takva vecina ljudi u SA, ali dok sam malo zalazio na sa-x forum sam stekao utisak da je puno puno vise indijanaca koji bi sutra uzeli pusku i krenuli u rat (naravno vidio sam da ih masa ima iz skandinavija, amerika, minkena i odakle sve ne, koji tako potpaljuju jadnu raju ovdje, dok oni tamo lade jaja sa dobrim platama)...

Posto vidim da slicno razmisljamo da li se ti slazes da bi bolje bilo da se razidjemo ko ljudi, pa da svako vodi svoju brigu i muku? Ili si za to da nas jos malo kajlaju ovi na vlasti sa tim pricama koje si spomenuo?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
За Слободу Сарајева гину храбри момци
Из Вогошће, Илијаша, Српски добровољци

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qs8uCn6TQyY[/youtube]

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1031 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]