banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 22:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Avg 2012, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
skeva je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Aj dobro je. Žao mi Luke, jer su mi on i Mićko na sredini pravi bedem.

Doci ce drugi Luka, ne brini 8)

:P

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slovenska Olimpija pominje Prosineckog kao moguceg trenera

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 12:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Kakav sad crni pantic :roll: stojicev pulen tek sezonu odigrao standardno i odma ga nam utrpao.Jos desni bek a imamo ih vec cetvoricu.Bice isto kao i sa milivojevicem barsa,leverkuzen i sahtjor se otimali ali mu je srce reklo Zvezda :lol: :lol: Daj bolan u vezi je najveca skripa,pa najbolje da oslonci budu cava i milivojevic nisu zajedno postenu tekmu odigrali.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ravnogorac je napisao:
Kakav sad crni pantic :roll: stojicev pulen tek sezonu odigrao standardno i odma ga nam utrpao.Jos desni bek a imamo ih vec cetvoricu.

Ne brini se, tek je počelo tj. tek je otišao Robi. Opet će menadžeri kolo da vode.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Rivaldinho je napisao:
Ravnogorac je napisao:
Kakav sad crni pantic :roll: stojicev pulen tek sezonu odigrao standardno i odma ga nam utrpao.Jos desni bek a imamo ih vec cetvoricu.

Ne brini se, tek je počelo tj. tek je otišao Robi. Opet će menadžeri kolo da vode.

А досад нису, ма ни случајно! Просинечки ко Чавез, само по свом :roll:.

Што се утакмице тиче, као и остали, пријатно сам изненађен. За било какав реалан коментар још је прерано. Остаје ми да момцима пожелим што више успјеха у домаћем првенству док о ЛЕ не треба пуно размишљати.

И да, управа напоље!

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 13:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jbg sad, pa tako bi se moglo reci i za mirica,cavu,milivojevica.Njih je robi doveo, iako je povrsni pratilac prilika u srpskom fudbalu znao da nisu za Zvezdu.Pa krneta,isto bi se mogli reci da su ga menadzeri drzali u ekipi.Od 8 golova on je kriv za 7 i opet je tvrdjeno za njega da je talenat i on je igrao.Jankovic je fino poceo,vidjecemo sta ce biti.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ravnogorac je napisao:
Jbg sad, pa tako bi se moglo reci i za mirica,cavu,milivojevica.Njih je robi doveo, iako je povrsni pratilac prilika u srpskom fudbalu znao da nisu za Zvezdu.Pa krneta,isto bi se mogli reci da su ga menadzeri drzali u ekipi.Od 8 golova on je kriv za 7 i opet je tvrdjeno za njega da je talenat i on je igrao.Jankovic je fino poceo,vidjecemo sta ce biti.

Milivojevic je pokidao defanzivno i derbije i protiv Bordoa. Čava je bio najbolji veznjak lige prije odlaska u Italiju, gdje je bio na klupi pola godine pa je izgubio formu. Mirića sumnjam da je Prosinečki tražio jer ga skoro uopšte nije stavljao u igru, a Krneta je rezervni štoper jer drugog jednostavno nema.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 13:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Milivojevica je cak i robi kinjio u medijima da je odigrao losu polusezonu.Cavu je forsirao iako je iz utakmice u utakmicu bio sve ocajniji.Imamo mi spajica i mihajlovica,ne mogu biti ocajniji od krnete,nema sanse.Realno da nas je robi vodio u cetvrtak makar bi tricu popili.Kod jankovica je cak i mikic izgledao dobro.Lopte u prostor kao od sale,motivacija,taktika,bez suludih pasova u nazad,pa i taj posjed lopte.Odlicno je to izgledalo,ali to je to je samo jedna utakmica,vidjecemo da li je ovo bila samo sarena laza ili uvod u jos bolje igre.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mihajlovic zadnji put igrao fudbal na skolskom dok je bio u osnovnoj

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 14:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rvi prve kategorije,bi manje stete nanijeo od krnete...al mlad je treba ga istrpiti :lol: Onaj je adzic je Bog otac bio,sta je on nama sve natovario :lol: Mugosa,krneta,binic,reljic,brigel,cvetkovic,vasiljevic,psiholjub itd,itd.Pa da je otisao na veseli brijeg traziti igrace makar bi jednog potrefio.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto jes' jes' :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ravnogorac je napisao:
Rvi prve kategorije,bi manje stete nanijeo od krnete...al mlad je treba ga istrpiti :lol: Onaj je adzic je Bog otac bio,sta je on nama sve natovario :lol: Mugosa,krneta,binic,reljic,brigel,cvetkovic,vasiljevic,psiholjub itd,itd.Pa da je otisao na veseli brijeg traziti igrace makar bi jednog potrefio.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kontam da je kod mnogih sad prisutna teza da je bilo eto potrebno da dođe stručnjak tipa Jankovića i da za dva dana, uskladi ekipu taktički da "proigra fudbal", dok su se kod neznalice Robija samo bjesomučno dodavali pasovima unazad i rasipali ugled i bodove. Lično više neću pokušavati da ubijedim nekoga da je Prosinečki pokušao da stvari napravi malo dugoročnijim, s obzirom da sam o tome govorio već neko vrijeme, ali stvarno ne vjerujem u čudotvorne trenerske moći Jankovića iako protiv čovjeka nemam ništa protiv. Daj Bože da sam u pravu, ali Janković je u prvom mandatu pokazao da može da ostvaja bodove sa vrhunskom ekipom za ondašnje uslove, da je pajtaš sa Koromanom i Jestrovićem, pa je gafove i šabanisanje dotičnog dvojca tolerisao i da je pristojan, neutralan što bi mnogi protumačili kao - poslušan u primanju mandžerskih cedulja...

Ne znam koliko ima istine u priči da je Janković dan prije nego što je objavljeno da je kandidat za Robijevog nasljednika, već bio praktično postaljvne za trenera, tj. da je već znao da će biti trener, ali mi ovo njegov traženje pojačanja, nekako govori u prilog toj tezi. Prosinečki je štopera tražio godinu dana, a kad ga je konačno dobio, nakon pola sezone prodali su mu drugog. On se povukao i ćutio, a Janković već nakon tri dana konstatuje da timu trebaju pojačanja. Nije nego...

Inače, daj Bože da griješim i da je Janković neotkriveni trenerski mag, ali nešto ne vjerujem u to...

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Koliko ja znam niko ovdje nije kinjio Robija, niti je Jankovica dizao u nebesa.
Cinjenica je da je MIlivojevic odigrao najbolje svaki put kad su treneri postavljali defanzivniju taktiku, cinjenica je da je Dimitrijevic odigrao skoro najbolju utakmicu od kad je u Zvezdi iako je po strani igrao, kao i da su Vesovic i Mikic drugi igraci. Sad da li je to zbog Jankovica, 99% nije, ali da su odigrali dobro, to je 100%.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da li ce danas Spajic dobiti priliku? Momak je zasluzuje, kao i Vukan Savicevic...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sto igramo :lol:
Ne mogu sastaviti jedan krsten napad

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jako losa igra... Odbrana je komedija. Pa svaki ubacaj sa strane ja frka.
Kasalica ako ne da gol Bordou, nece niko.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ipak nije slucajnost onaj ulazak Mirica na prosloj utakmici... Strucnjak je odlucio da mu Miric bude igrac na kojeg racuna, a da ne pricam o ovom haoticnom igranju, kao da su ovi igraci prvi put na okupu, niko nema pojma kako ko igra... Uzas kako losa igra, 13 faula Zvezde, a 7 NP-a... Kakva igra

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012, 17:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Živim za dan kad neću, kod svakog prekida za protivnika, misliti da je go...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Živim za dan kad neću, kod svakog prekida za protivnika, misliti da je go...

Istina, sto je najgore i ova izbijanja sa njihove polovine su bila rizicna po nasu odbranu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]