Stubborn je napisao:
ne znam koliko je šapić u klubu , ni da li je
dulić je došao i svakako da ima udjela u parama
a ne smeta ti odakle vk partizanu monopol sve ove godine na igrače?
ne smeta ti otkud i šta radi sps sa ružićem i dačićem u kk i fk klubu?
nije ti smetalo zadnjih 10 godina što su 90% državnih firmi bile u sd partizan? i sd zvezda je naravno kriva, ja to ne sporim. ali kada npr. sponzor iz rk zvezda kaže da mu je naređeno da podrži ženski kk partizan to ti naravno ne smeta?
ВК Партизан је само првак Европе био 7 пута,да не набрајам друге трофеје и успјехе.
Као таква институција,био је приморан да једну цијелу генерацију фантастичних младих талената предвођених Вањом Удовичићем распусти прије 7-8 година и да од јуниора прави нови тим (генерација Филиповића и осталих).Једноставно се никада није имало пара,није било буџета који припада једном клубу какав је ВК Партизан.
Ни један клуб не треба да буде на грбачи државе-то је глупо размишљање из времена комунизма,али мислим да клубови који имају фантастичне резултате требају да буду подржани од државе као неки вид награде.
Сад ако је то интерес српског ватерпола да се један угашени клуб форсира...Мада се ја не бринем пуно,сваког чуда три дана доста (највише две сезоне)...Праве вриједности увјек су константне чак и у трулом друштву попут српског...
Што се тиче ових државних фирми-јел логичније да буду спонзори успјешних колектива или распалих клубова који су пред гашењем? Режим вас враћа у живот у пуно спортова,враћају се дугови државним парама,држава вам проналази спонзоре (гаспром) и поред свега тога крив вам је неко други због сопствене неспособности.
Наравно да ми смета Дачић и Ружић у ФК,као и сваком навијачу Партизана,то можеш да видиш на сваком мјесту и на свим форумима ,нико није за њих.Што се мене тиче,потписао бих одмах да идемо у трећу лигу само да се ријешимо тог зла у клубу-политичара.