banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 21:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: vrli svijet
PostPoslato: 18 Avg 2012, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Rekoh ja da se ti pravis mutav. Nije ni cudo sto si ostao tamo.

I sta se koji moj nalazis pozvan da komentarises ovde i ovo, idi caskaj sa Britancima.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
A Englezi nisu protestanti...

usput, englezi su najvise ateisti, a poslije toga protestanti i katolici

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ma pusti ih Milenko, ako oni za 20 godina nisu shvatili da od nacionalizma i srbovanja nema hljeba osim za politicare, nece nikad ni shvatiti. Ja kazem narod je zasluzio i rat i sve sto mu se desilo jer jednostavno zeli to. Da se ispravim, vecina naroda. Na svim stranama. I onda samo plemenske svadje kao u Africi, da bi se skrenule stvari sa stvarnih problema. I tako vec decenijama i narod se jos nije umorio. Ko nije shvatio do sad da je nacionalizam kocnica napretka nikad nece ni shvatiti.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma Engleska je prestonica i majka svih civilizacija, oni nisu ko mi Srbi, tamo vlada zakon, red, međusobno uvažavanje, a evo i pogledajte scene iz jedne njihove mirne i ugledne ulice, komšiluk za poželjeti, čak ti pomognu sići sa motora i parkirati ga :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dAjrIvxz8SU[/youtube]

Čak ti i ruksak ponesu ako ti je pretežak, a ne ko Srbi, puste te da ga sam nosiš :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Gex_ya4-Oo[/youtube]

Poslednji put menjao old fashion men dana 18 Avg 2012, 12:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja rijetko kad opravdavam sranje kod nas, time sto ima i gorih; ili slicnih nama, nebitno.

To da Rusija nije drzava je jako glupa recenica. Rusija je na celu sa Putinom napokon krenula napred i donekle sredila sranje koje je napravio pijani Jeljcin. I ne navijam za Putina, niti za bilo kojeg politicara. To je sve isti soj.

O Rusiji i problemima iste mozes raspravljati sa forumasima, ali o britanskim problemima mozes raspravljati samo sa Britancima? Divno.

Tom svojom logikom, idi na neki ruski forum onda i njima palamudi.

Za kraj, Pistolsi nisu idioti. To je gospoda. Takvo nesto bi mogli uraditi neki maloumnici. U Britaniji i u Rusiji nije isti odnos Crkva-Drzava i odnos naroda prema Crkvi i vjeri.
Rekao sam vec da su dve godine puno; ali si to preskocio izgleda. Ja sam rusofil, pa opet ne navijam da ih zatvore i da ih salju u gulag. Trebali su im oplesti novcanu kaznu i drzati mjesec dana u pritvoru i dovidjenja.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Ma pusti ih Milenko, ako oni za 20 godina nisu shvatili da od nacionalizma i srbovanja nema hljeba osim za politicare, nece nikad ni shvatiti. Ja kazem narod je zasluzio i rat i sve sto mu se desilo jer jednostavno zeli to. Da se ispravim, vecina naroda. Na svim stranama. I onda samo plemenske svadje kao u Africi, da bi se skrenule stvari sa stvarnih problema. I tako vec decenijama i narod se jos nije umorio. Ko nije shvatio do sad da je nacionalizam kocnica napretka nikad nece ni shvatiti.

A nacionalizma nema gdje? U Britaniji, Americi, Francuskoj?

Za ovu recenicu da je narod zasluzio rat i da je to narod zelio si, brat bratu, zasluzio jednu iza usiju, od nekog svojih godina. Ja ti samo mogu reci da si napisao veliku glupost.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:

Ko je spomenuo rat i nacionalizam?

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Milanko, mislis da bi Zapad isto tako "napadao" preko medija i trazio tamo neka prava, da su ovo napravile u Rimu? Tipa, u Crkvi Svetog Petra.
Bi, ali malo sutra. Kazna bi bila tu negdje, u pet deka.

P.S. ni meni nije jasno otkud sad jelly uskace sa svojom pricom o nacionalizmu? :-?

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
je narod zasluzio rat

Pa rat je izbio tako sto su pobijedile nacionalisticke stranke na svim stranama koje su izazvale rat. A narod je na slobodnim izborima izabrao te stranke koje su napravile rat.

Citiraj:

Pa koliko mi je poznato Milenko uglavnom sa vama polemise o nacionalizmu koji vi branite. Iako sad nije to direktan slucaj, to je sve povezano sa vasim vidjenjem srpske privrzenosti Rusiji.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet pitam, odakle si i iz cijeg posta iskopao rat, stranke i nacionalizam? Niti sam to pomenuo niti se o tome uopste raspravlja.

Don't mix babs and frogs. (ovo je da i Milanko razumije)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hehe jelly pojednostavljuješ, u Srbij su pobjedili oni koji su bili i prije rata, uostalom ko je prvi izabrao i osnovao te stranke, jedni su prvi to uradili, a drugi su bili prisiljeni na to potezom ovih prvih. Tako da spominjanje Srba i vezivanje krivice za rat Srbima je niđe veze, stoga o tome raspravljaj sa mungosima i ustašama, a nas se prođi sa tom debilnom spikom.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Citiraj:
je narod zasluzio rat

Pa rat je izbio tako sto su pobijedile nacionalisticke stranke na svim stranama koje su izazvale rat. A narod je na slobodnim izborima izabrao te stranke koje su napravile rat.

Kad je narod gladan i siromasan, a ti kontrolises medije i imas dosta novca; mozes izazvati rat gdje god hoces. U Svedskoj ako treba.
Prvo uzmes pet godina i sjebes im privredu; pa udaris sankcije. Narod gladan i nervozan. Onda kazes "Ovi Turci, Muslimani, Crnci... nam prave problem. Trosili su nasu socijalu, a mi nemamo za hljeb... )
Pa platis najlabilnije sa svih strana (pogledati klip Nadrealista: http://www.youtube.com/watch?v=rl26VueF42U) da podgriju atmosferu. Podijelis oruzje onima koji nemaju; jeftino, ko bratu. Obecas im kule i gradove kad rat zavrsi...
I bum, izbije rat.
A ti poslije pokupujes sve sto valja, za sitne pare.
Biznis Jelly, biznis. Kakav crn rat i volja naroda.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Hehe jelly pojednostavljuješ, u Srbij su pobjedili oni koji su bili i prije rata, uostalom ko je prvi izabrao i osnovao te stranke, jedni su prvi to uradili, a drugi su bili prisiljeni na to potezom ovih prvih. Tako da spominjanje Srba i vezivanje krivice za rat Srbima je niđe veze, stoga o tome raspravljaj sa mungosima i ustašama, a nas se prođi sa tom debilnom spikom.

Ne govorim o strankama i izborima u Srbiji nego u BiH gdje su kod sva tri naroda pobijedili nacionalisti. Sad svi svaljuju teret na drugu stranu, ali cinjenica je da su sve strane glasale za nacionalizam. Ko je kriv ne ulazim u to, samo hocu reci da je narod zapaljiv na svim stranama.
@shakal odgovoreno ti je u prethodnom postu

@tasko Ako je biznis u pitanju imali su oni bogatijih zemalja da otimaju. Sto onda nisu napravili u 'sveckoj' rat, vise bi im se isplatilo?

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 18 Avg 2012, 13:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto se tice ovih pank pi*ki:
(tj. jedne picoke i dva gabora)

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=635598

Epilog ce biti neko smanjenje kazne, uslovna i slicno.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
...

Sta znaci taj potpis Tasko? :confused1:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:

@tasko Ako je biznis u pitanju imali su oni bogatijih zemalja da otimaju. Sto onda nisu napravili u 'sveckoj' rat, vise bi im se isplatilo?

Zato sto je 100 puta teze napraviti Svedsku siromasnom i njihov narod.
Lakse je otici u Kongo, Jugoslaviju, Liban, Vijetnam... Sigurna para.

Evo gdje su sve Biznismeni intervenisali i donosili demokratiju. Naravno, nisu tu Ameri sami. Ali oni su kapiten ekipe.

Slika

Potpis znaci da smo mi budale. Mozda i nismo tolike budale, koliko se ponasamo kao da jesmo; ali to ti opet dodje na isto.
Da vjerujemo polticarima i da nas oni jebu zato sto mogu. A mi ne cinimo nista. Uostalom, to nije moja genijalna misao (a volio bih da jeste) nego gospodina sa avatara.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MpA8tlNA_-M[/youtube]
Od izbora do izbora se gradi i "napreduje", a izmedju toga... ravna linijia.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Ne govorim o strankama i izborima u Srbiji nego u BiH gdje su kod sva tri naroda pobijedili nacionalisti.

A šta sam ja rekao

old fashion men je napisao:
uostalom ko je prvi izabrao i osnovao te stranke, jedni su prvi to uradili, a drugi su bili prisiljeni na to potezom ovih prvih.

Znači u BiH su prvo muslimani i Hrvati osnovali svoje stranke i svezali zastave (svezali ih protiv koga?), a onda Srbi nisu imali izbora nego da osnuju svoju stranku kako bi zaštitili svoje interese, tako da ni na koji način Srbe ne možeš stavljati u istu ravan sa ovim drugim. ustvari desilo se isto ono ko u ww2 u NDH, kada su se Hrvati i muslimani udružili da istrijebe Srbe, tako da Srbi jednostavno nisu imali ni izbora ni opcija, osim da se brane kako znaju i umiju.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
shakal je napisao:

nije niko ali Milanko koristi priliku da uvuče Srbiju u priču i tako turi prst u oko forumskim nacionalistima, inače si ne mogu objasniti svrhu njegove opaske. Znači čista provokacija na koju su neki nasjeli.
Milanko, ako može oladi od Srbije pošto ona nije tema ovdje, a svoje lične probleme sa Srbijom i nacionalistima riješavaj na za to predviđenim temama.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Вау, шта рећи сви сте против Миланка, чак и Христов :P
Сетих се једне песме Бранка Ћопића у неравноправној борби десет на једнога па ме то сад подсети на овај однос снага националиста према ненационалистима, а некад је било обрнуто.

Ево пар извода из те песме:

a njih je bilo ... a njih je bilo --
deset na jednoga.
Deset na jednog u kišnoj noći, a mi smo umorni bili,
bili smo gladni i mokri, na jednog -- deset zvijeri.
Jedan na deset, jedan na deset! O, zar se i to može?!

Тако и ово. Али ево те песме мало да се подсетимо на времена братства и јединства и антинационализма, а не сад кад нам религија и попови воде главну реч, то никад није било добро:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P06TKuaDui4[/youtube]

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 18 Avg 2012, 14:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet on po svom... Otkud ti to da je svako ko je protiv Milanka nacionalista i zasto uopste potenciras tu pricu kad je niko nije spomenuo osim tebe?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]