banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jun 2025, 19:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 195 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Avg 2012, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Evo pokušat ću na bušmanskom da me bolje razumiješ ( gledao juče Gods must be crazy pa naučio par riječi) : klo klo klo klo klo klo klo ..... :lol:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2012, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ima kod mene tetka u topoli kokosinjac pa kad sletis u BL javi se da te odvedem na randes da se ispricas sa trebama

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2012, 19:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:23
consigliere je napisao:
Не пребацуј себи ништа. Вероватно ту има мало и случаја, а можда и мало твоје несигурности, али то и није толико важно.
Важно је да схватиш да у МЖО (мушко женским односима) даме бирају нас, а не ми њих, ма како то појавно изгледало можда и другачије. У ово сам потпуно сигуран. Дакле, у тој филигранској игри међусобног завођења људи у многоме суштински подсећају на бројне животињске врсте у којима на крају (увек) бира женка. Њено да је увек одлучујуће. Када ово апсолвираш, схватићеш да чак ни дамин статус заузете не мора бити никаква препрека за остваривање везе.
Па како онда да се понашаш? Било би пожељно да на тржишту МЖО оставиш траг понешто другачији од других мушкараца, жене воле посебност, можда и више него ми. Да ли ће то бити спорт, наука, хоби, изглед.... одабери сам, већ шта је најпримереније твом укупном хабитусу. Најбољи је неки лагани микс од свега по мало са тим да нешто од тога (бар) мало преовлађује.
Али, ту није крај. Када те нека и примети, почиње друга (још сложенија) фаза у којој мораш водити рачуна да и поред неког међусобног допадања никада у потпуности не паднеш под утицај девојке која ти се допада, јер си онда код ње завршио, јер оне воле да нас ломе, а да нас при томе никада не сломе. Запамти ово добро...
Свако добро и недај се. :)

Poštujem tvoje mišljenje,mada mi ovo djeluje kao generalizovanje to kako dame biraju! ;)
Ustvari možda i nemam pravo dat mišljenje po tom pitanju jer sam bez iskustva. Ma nikada meni priča nije bila problem,imam drugarica,koleginica znači nisam toliko zatupio u tim nekim odnosima al sve je to drugarski.... NISAM DERPE! :)

A sad kontam što mi baba govori da će mene neka žena baš slomit i dotuć......

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2012, 22:03 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
mandrak je napisao:
jesi probao sa: ti se meni doimas,bil se cerala :love4: :love4:

meni je nekako bolja ona "Daj pi..., znam da imaš!" ... nekako je direktnija... jbg dvijr stvqri su moguce... samar il da dadne jbg...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
blackrose je napisao:
giometar je napisao:
Nemoj te sa Lausa, vjeruj bratu :wink:

Bil se ti tuko?
Saću dumrem.
Hvala.
:lol:

consigliere je napisao:
Не пребацуј себи ништа. Вероватно ту има мало и случаја, а можда и мало твоје несигурности, али то и није толико важно.

Важно је да схватиш да у МЖО (мушко женским односима) даме бирају нас, а не ми њих, ма како то појавно изгледало можда и другачије.
Šta ovaj reče?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Paz E. sto se razbaco :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Iz nekog, vjerovatno glupog, razloga, stvarno sam umro na tvoj post, podsjetio me na nekoga.
Eh, taj Lauš... :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 08:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
south_family je napisao:
...A i eto neke slučajno uglavnom cure koje su mi se na prvu dopale i kada bih skontao da ih pitam da krenemo,dobio bih info da su već zauzete..... Bilo je par slučajeva gdje su me neke pitale da krenemo u vezu,ali jednostavno spadam u grupu onih koji (vjerovatno pogrešno) smatraju da po svaku cijenu se ništa ne mora...

....
Kažem, jednostavno nešto uvijek nedostaje,neko će reći damu da proste dame,al nedostaje..... Doduše jednoj sam prišao i pitao je da krenemo i ponovo je to bila cura koja ima momka,a to poštujem i zaobilazim....

Da li je moguće da 95% cura koje bi mi se dopale i nakon nekog vremena bi skupio hrabrosti da ih pitam,shvatio bih odnosno saznao bih da su u vezama?!

Gdje griješim?

Gdje griješiš? Griješiš jer nesvjesno biraš zauzete cure. Tako imaš pred sobom opravdanje da i dalje ostaješ na stendbaj stanju.
One koje tebe hoće ti nećeš, jer nešto nedostaje...??? Nedostaje im dečko da bi to bilo to? :)

Zapitaćeš se odakle ti znaš da su zauzete, e pa znaš, jer mozak obrađuje mnoštvo infomacija na podsvjesnom nivou, daleko jače, brže i obimnije nego bilo koji softver na svijetu.

S jedne strane to solo stanje ti predstavlja problem, a s druge strane one cure koje bi tebe htjele ti ne trebaju, tj. "pod svaku cijenu se ništa ne mora"?

Moj savjet: Razbij začarani krug i probaj da izađeš sa nekom od "nepodobnih".
(ne brini, uklopiće se u tvoj podsvjesni šablon, jer samim tim kad počne s tobom izlaziti i ona će "imati dečka") :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Hristov je napisao:
Što se tiče ekspertize, cure očigledno vole da slušaju kad momci pričaju o nečemu (znamo ono "ajd mi pričaj nešto" :lol: ). Ona čak ni ne želi da razumije šta pričaš, bitno je da zvučiš lijepo. Znam recimo koji nevjerovatan uticaj vrše na cure tipovi koji se bave ezoterijom, nekim tako opskurnim stvarima, čitanje dlana i slični fazoni. Gledao sam svojim očima kako cura maltene biva hipnotisana momkovom pričom :oops:

Ijaoooo :(, pa momak ima 20 godina, znaci vjerovatno juri cure razdoblja 17-23 godine, ne bih rekla da redom padaju na pricu o ezoteriji ili temama gdje im manjka upucenosti. Sada, izgleda da je tvoje iskustvo drugacije pokazalo od mog, ali samo djevojka kojoj si se puno puno svidio (vjerovatno na prvu - fizicki) ce istrpiti takvo baljezganje i potajno se nadati da ces u skorijoj buducnosti zacutati, a svo vrijeme ce se smjeskati i treptati okicama :D.

@ south_family
Slazem se sa stavom nekolicine forumasa da trebas biti uporan i prilaziti na prvu ako ti se djevojka ucini simpaticna. Bez puno razmisljanja, bice vremena za to ako ti se posreci. Sto se vise udubljujes u analize to ce ti biti teze prici djevojci.
I kao sto Talija rece, daj priliku nekoj od tih nepodobnih, mozda se pozitivno iznenadis :).

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dođe momak, uzme joj ruku i mazi je, gleda linije dlana, govori sve o njoj, pa joj kao tumači horoskop, "čita je", to cure vole. Nisam rekao da on to treba, samo sam naveo primjer, cure su auditivni tipovi, više nego muški.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ne bih ja rekao. Mislim da muškarci mnogo više slušaju zvocanje nego žene. Just sayin'...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znaš kako kažu, cure se zaljubljuju slušajući.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 10:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Ja sam bio nevinašce do 18/19-te(ne sjećam se više) i mislio da se globalno zagrijavanje dešava iz tog razloga, a ovaj kralj ima 20 i :confused4: :confused4: :confused4: nije imao curu :confused4: :confused4: :confused4: . Jebote.
Ja vam govorim stalno a vi nećete da čujete - eto zašto klinci MORAJU početi da slušaju pank :D .

Ej, al interesantno je kako je taktički zamaskirao pitanje "dal' sam normalan?" u naslov "neko ti se sviđa...". Pravi lou rajda. Ima nade za tebe momak, ima...
Spoiler:
...samo počni vatati za sisu!

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ljudi, opet se lozite na teme drininog vuka.

Kolege forumasi, razocaran sam.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Taško, de ti reci nešto na tu temu :lol:

:*

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 11:02 
Veteran
Veteran

nači, drin'ć?..

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 11:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kasnis mala, kasnis :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 11:03 
Veteran
Veteran

MonaLisa je napisao:
Taško, de ti reci nešto na tu temu :lol:

:*

Ne sjme, jer sve su se poudale sve koje mu se sviđaju... :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znamo li se mi? :lol: (tj. znam da ne znamo, samo lupetas tu. Visis tu ko, dzigerica)

Noup. Nijedna se nije udala :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 11:09 
Veteran
Veteran

ccc taško taško don žuane stari, šta radiš od ženskoga svijeta...eno ih već kupuju parcele na rebrovačkom a ni udavale se nisu ccc :) .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 195 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]