Не пребацуј себи ништа. Вероватно ту има мало и случаја, а можда и мало твоје несигурности, али то и није толико важно.
Важно је да схватиш да у МЖО (мушко женским односима) даме бирају нас, а не ми њих, ма како то појавно изгледало можда и другачије. У ово сам потпуно сигуран. Дакле, у тој филигранској игри међусобног завођења људи у многоме суштински подсећају на бројне животињске врсте у којима на крају (увек) бира женка. Њено
да је увек одлучујуће. Када ово апсолвираш, схватићеш да чак ни дамин статус
заузете не мора бити никаква препрека за остваривање везе.
Па како онда да се понашаш? Било би пожељно да на
тржишту МЖО оставиш траг понешто другачији од других мушкараца, жене воле посебност, можда и више него ми. Да ли ће то бити спорт, наука, хоби, изглед.... одабери сам, већ шта је најпримереније твом укупном хабитусу. Најбољи је неки лагани микс од свега по мало са тим да нешто од тога (бар) мало преовлађује.
Али, ту није крај. Када те нека и примети, почиње друга (још сложенија) фаза у којој мораш водити рачуна да и поред неког међусобног допадања никада у потпуности не паднеш под утицај девојке која ти се допада, јер си онда код ње завршио, јер оне воле да нас ломе, а да нас при томе никада не сломе. Запамти ово добро...
Свако добро и недај се.

Poštujem tvoje mišljenje,mada mi ovo djeluje kao generalizovanje to kako dame biraju!
Ustvari možda i nemam pravo dat mišljenje po tom pitanju jer sam bez iskustva. Ma nikada meni priča nije bila problem,imam drugarica,koleginica znači nisam toliko zatupio u tim nekim odnosima al sve je to drugarski.... NISAM DERPE!
A sad kontam što mi baba govori da će mene neka žena baš slomit i dotuć......