banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2012, 08:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Mene bi isto zanimao jedan pravi punokrvni filmski kanal.
Ponuda pravog filmskog programa je eltina najslabija karika.
Stvarno je previše ovih kanala tipa TV Donji Krkojevci.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
CopyLeft je napisao:
Evo danas sam konačno dobio normalan priključak kako Bog zapovjeda. Prezadovoljan sam. Sebi sam fino posložio sve kanale kako sam htio. Istina ima masu glupih kanala TKTV, ATLAS, TV Slon, Duga, Patria, Vikom, Bel, RTV KD i Slobomir. Javim vam za ostalo. Oduševljen sam HD Arenama i premalo ima filmskih kanala TV 1000, Universal i BBC Entertainment je svakako premalo. Super je što neke klasike prikazuju TCM nakon završetka programa CN-a i ima neki Film + na Minimaxu. Hrvatski DVB-T sam spojio na Quadro DVB-T Box preko SCART i tako sam dobio zemaljski digitalni HRT 1, HRT 2, RTL HR, RTL 2, NOVA, DOMA, KN, Sportska, SBTV, KN, CMC i nema da fali. Javim vam ostala iskustva nakon što stignem malo više prostudirati.

Blago ti se pa imas ove hrvatske kanale!!

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
dzoni97 je napisao:
CopyLeft je napisao:
Evo danas sam konačno dobio normalan priključak kako Bog zapovjeda. Prezadovoljan sam. Sebi sam fino posložio sve kanale kako sam htio. Istina ima masu glupih kanala TKTV, ATLAS, TV Slon, Duga, Patria, Vikom, Bel, RTV KD i Slobomir. Javim vam za ostalo. Oduševljen sam HD Arenama i premalo ima filmskih kanala TV 1000, Universal i BBC Entertainment je svakako premalo. Super je što neke klasike prikazuju TCM nakon završetka programa CN-a i ima neki Film + na Minimaxu. Hrvatski DVB-T sam spojio na Quadro DVB-T Box preko SCART i tako sam dobio zemaljski digitalni HRT 1, HRT 2, RTL HR, RTL 2, NOVA, DOMA, KN, Sportska, SBTV, KN, CMC i nema da fali. Javim vam ostala iskustva nakon što stignem malo više prostudirati.

Ma nisu ni oni nešto posebno. Da se naći koji dobar film i serija na RTL-u HRT 2 i pogledati Ligu Prvaka da neslušam ove naše uspavanke sa Prnjatovićem i Ahmetovićem a da o onom bolidu što je dodao slovo R u prezime i ne govorim. Doma tamo ima dosta sapunjara ali ponekad i koja dobra novija serija, Sportska tek nešto olimpijade, očekivao sam puno više nego što su iskoristili. SBTV sam dosad koristio isključivo za Formulu 1. Kapital Network je oslabio totalno, više nemaju dokumentaraca kao prije, također ni večernjeg filma. Makar neću zavisiti od zatamnjivanja slike.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

CopyLeft je napisao:
dzoni97 je napisao:
CopyLeft je napisao:

Ma nisu ni oni nešto posebno. Da se naći koji dobar film i serija na RTL-u HRT 2 i pogledati Ligu Prvaka da neslušam ove naše uspavanke sa Prnjatovićem i Ahmetovićem a da o onom bolidu što je dodao slovo R u prezime i ne govorim. Doma tamo ima dosta sapunjara ali ponekad i koja dobra novija serija, Sportska tek nešto olimpijade, očekivao sam puno više nego što su iskoristili. SBTV sam dosad koristio isključivo za Formulu 1. Kapital Network je oslabio totalno, više nemaju dokumentaraca kao prije, također ni večernjeg filma. Makar neću zavisiti od zatamnjivanja slike.

Ali opet ti je dobro!

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da nemas mozda KLASIK TV iz Hrvatske?

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dzoni97 je napisao:
Da nemas mozda KLASIK TV iz Hrvatske?

Nemam ali vidio sam na tvprofil.netu njihov raspored. Prikazuju ex-yu filmove. Nisu loši. Ali mislim da i Happy TV i BN i K3 dosad nije manjkalo prikazivanju klasičnih domaćih filmova. Ako se nevaram Federalna TV je jedno vrijeme malo malo pa puštala klasike.

Nego što se tiče Eltine digitale glupo mi je što su uklonili signale od svih ponuđenih titlova sem SR iako su u ponudi nekih kanala a nemogu se koristiti. EPG-a nema ni na jednom kanalu. TXT fali na dosta kanala. Neki glavni ga imaju. U ovo moderno doba sramota je da nema ni EPG ni TXT barem jedno mora da postoji. Ako im treba kadra neznam što ne raspišu konkurs. I da morali bi svoje tehničare opremiti malo bolje sa opremom da ljudi mogu raditi na optici kad im pukne vod a ne da moraju čekati kolege iz Banja Luke po 15 dana.

Inače što se tiče jačine signala nemam primjedbe, vodili su računa da nebude preopterećen ulaz da nebi došlo do "proboja" i "kockanja" slike. Morali bi malo više voditi računa o vrsti televizija koje trpaju jer neke sigurno nisu zaslužile da budu u ponudi.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Знаш како је, кад неко скоро па држи монопол у кабловској у неким дијеловима РС, онда га баш брига какве кадрове запошљава. :) Битно је да су или дошли преко политичких веза или да хоће да раде за мале паре а дугачко радно вријеме, или обоје. :) Сад бих могао да кажем како морони не знају да повежу оптички кабл како треба без да гањају стручњаке, али пошто сам неки дан морао да поспремам иза двојице морона из Телекома који нису знали да изађу на крај са телефонском линијом и зидном утичницом са двије телефонске микроутичнице (уф џеботе, дошле су двије жице а сад имамо 8, који qрац сад да радимо?!?) - нећу ништа рећи. :) Могу само да кажем да док сам ја радио у Телекому (али уопште не због тога) макар су монтери знали свој посао. Оно факат, тада је постојала само једна политичка партија, па је ситуација била утолико једноставнија. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 17:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
CopyLeft je napisao:
TXT fali na dosta kanala. Neki glavni ga imaju. U ovo moderno doba sramota je da nema ni EPG ni TXT barem jedno mora da postoji.

TTX se pusta u sistem tamo gdje ga ima... Ni na jednom kanalu se ttx ne ogranicava namjerno.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 17:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

amadeus je napisao:
CopyLeft je napisao:
TXT fali na dosta kanala. Neki glavni ga imaju. U ovo moderno doba sramota je da nema ni EPG ni TXT barem jedno mora da postoji.

TTX se pusta u sistem tamo gdje ga ima... Ni na jednom kanalu se ttx ne ogranicava namjerno.

To da!

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 18:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
amadeus je napisao:
CopyLeft je napisao:

Nema TTX na novoj vec par dana

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 18:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Kod mene baš dugo na RTRS-u.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

amadeus je napisao:
CopyLeft je napisao:

Recimo na RTRS-u ima TTX na analognoj ali na digitalnoj nema iz nepoznatih razloga, isto tako ni ATV BL. Kod mene na Novoj TV ima TTX.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 19:15 
Veteran
Veteran

RTRS i ATV dolaze optikom, e sad to sto te televizije nisu sposobne kupiti posten enkoder sa podrskom za teletekst to je vec druga prica. Kada je u pitanju kvalitet slike u odnosu na teletekst radije idem u korist slike nego da se skida zemaljski analogni signal pa konvertuje u digitalu.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
kod mene txt na rtrs digitali ima. Soblem je sto rtrs, bht i ftv non stop pucaju. U prosjeku par puta u minut. Uradite nesto.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2012, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ima kod meni ima RTRS I NA NOVOJ

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 12:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
CopyLeft je napisao:
Ma nisu ni oni nešto posebno. Da se naći koji dobar film i serija na RTL-u HRT 2 i pogledati Ligu Prvaka da neslušam ove naše uspavanke sa Prnjatovićem i Ahmetovićem a da o onom bolidu što je dodao slovo R u prezime i ne govorim.

Meni vise odgovara kombinacija Nova, HRT 2. :) Ostalo sve imam ali gotovo nikad ne gledam. Volim pogledati ponekad sta se desava na Jurinoj televiziji i to je sve. A sto se tice Lige sampiona, Arenasport je tu vec nekoliko sezona kod mene - nezamjenjiva. Sjajno odradjuju posao uz sjajan kvalitet slike. Sve sto je potrebno za uzitak u utakmicama Lige sampiona. Doduse zaboravio sam na pivo i onaj ljuti cips sto ide uz njega. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma arena je za Ligu Sampiona cista 10!

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Imate li vi koji koristite digitalu titl na Nat.Geo HD?

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 14:05 
Veteran
Veteran

Nat Geo HD nije lokalizovan.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ali zato jeste History HD ili Travel HD pa ih nemamo, kao i Eurosport HD i Eurosport2 HD, pa ni njih nemamo , kao i ............

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]