banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 05:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Avg 2012, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Ravnogorac je napisao:
Bice to sve ok za kvalifikacije. Mislim neke tecne igre nece biti zadugo,

Ma nema igraca koji vjeruje da ce biti ok u kvalifikacijama!

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 14:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Зашто није звао Душка Тошића, да ли је повријеђен? Зове Максимовића киксера, а Тошић је једини добио похвале од Михе за добре игре у прошлим пријатељским утакмицама. Ако и он продаје играче Звезди и Партизану и само због тога зове онда свака част, иако се ја надам да није такав али ко ће га знати.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Maksimovic je dobar igrac, nije imao nekih kikseva na utakmici, odlicno je odradio svoj zadatak i buducnost je nase reprezentacije, u cemu je problem?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 15:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

За дивно чудо није имао киксеве али зато на свакој утакмици за Звезду има по неколико али није то проблем. Већ Тошић који је отишао у Турску и сад га не зове у чему је ту проблем, а он га сам дизао у небеса?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Rikas je napisao:
За дивно чудо није имао киксеве али зато на свакој утакмици за Звезду има по неколико али није то проблем. Већ Тошић који је отишао у Турску и сад га не зове у чему је ту проблем, а он га сам дизао у небеса?

"Problem" može biti u tome što se Tošić "uhljebio" :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rikas je napisao:

Posto je vidio da mu ona formacija sa tri stopera ne pije vodu, Mihajlovic se okrenuo klasicnom sistemu sa dva stopera i dva beka, sto i jest dobro jer tako smo najjaci u odbrani. Za tu formaciju Tosic nije potreban jer imamo bolje stopere za ovakvu formaciju, visoke i jake, Subotica, Nastasica, Maksimovica, Rajkovica, plus Bisevac kao pametan i skolovan stoper. Mogao bi upasti na lijevog beka ali kontam da i tu ima boljih. Sto se mene tice trebao bi biti pozvan ali ne znam, mozda je povrijedjen.
Sto se tice Maksimovica, nije on kikser, bar ne kad pored sebe ima kvalitetnog stopera. Nesto gledam onaj tamdem Maksimovic-Nastasic mogu za reprezentaciju igrati najmanje 15 godina :D

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 21:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
musakica je napisao:
Ravnogorac je napisao:
Bice to sve ok za kvalifikacije. Mislim neke tecne igre nece biti zadugo,

Ma nema igraca koji vjeruje da ce biti ok u kvalifikacijama!

bice sve kako treba i treba postaviti kao cilj 1 mjesto a ne prepustiti Hrvatskoj ulogu favorita, nasa sansa je Stimac, a ako ga
smjene prije utakmice sa nama, onda smo nagrabusili

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 21:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije ni stimac toliko kriv. Hrvatska je u padu forme sto nije ni cudo, igrali su preko svojih mogucnosti. Sad slijedi pad koji cemo morati iskoristiti, pogotovo posle ovog poraza uvuci ce se sumnja u Stimca, mozda ce doci i do nekog kurcenja u reprezentaciji sto ce nama ici u prilog :D

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 22:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Rikas je napisao:

Posto je vidio da mu ona formacija sa tri stopera ne pije vodu, Mihajlovic se okrenuo klasicnom sistemu sa dva stopera i dva beka, sto i jest dobro jer tako smo najjaci u odbrani. Za tu formaciju Tosic nije potreban jer imamo bolje stopere za ovakvu formaciju, visoke i jake, Subotica, Nastasica, Maksimovica, Rajkovica, plus Bisevac kao pametan i skolovan stoper. Mogao bi upasti na lijevog beka ali kontam da i tu ima boljih. Sto se mene tice trebao bi biti pozvan ali ne znam, mozda je povrijedjen.
Sto se tice Maksimovica, nije on kikser, bar ne kad pored sebe ima kvalitetnog stopera. Nesto gledam onaj tamdem Maksimovic-Nastasic mogu za reprezentaciju igrati najmanje 15 godina :D

Ако је крив за бар трећину голова што је Звезда примила онда је киксер, има катастрофалан тајминг за скок игру, спор, лош техничар далеко је он од доброг штопера, а кад га Звезда прода неће га се нико ни сјетити. Чуј није киксер кад има поред себе квалитетног штопера па не би ни ја био поред Видића киксер и то говори да није стабилан и није способан да преузме одговорност на себе.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
Nije ni stimac toliko kriv. Hrvatska je u padu forme sto nije ni cudo, igrali su preko svojih mogucnosti. Sad slijedi pad koji cemo morati iskoristiti, pogotovo posle ovog poraza uvuci ce se sumnja u Stimca, mozda ce doci i do nekog kurcenja u reprezentaciji sto ce nama ici u prilog :D

bilo bi dobro a gotovo sam siguran da ce belgija u prvom susretu tako ispeglati hrvate,nesto kontam i nas ce a opet se nadam mi uvijek protiv njih dobro igramo.valjda im ne pase nasa tike taka :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Pobijte se Srbi,pobijte se govna.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 22:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kad ovaj spomenu vnago

najjaci klip u istoriji naseg fudbala je:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aUfyPi3u7XY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Naseg, a i sire...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:

Evo ja ću prvi prestati i izvinuću mu se za sve ružno što sam mu napisao ali neka se više ne kači za svaki moj post i neka me više ne vrijeđa.Može da ignoriše,može da preskoči,može da ne odgovori...a on non stop pojaše te "sobarica idiot,te sobarica kompleksaš,te,,,"
Mandrak,javno ti se izvinjavam za sve ružno što sam ti napisao i obećavam da neću više

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Cuj izvinjava se. Nisi ti Srbin.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

soba 39 je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

Evo ja ću prvi prestati i izvinuću mu se za sve ružno što sam mu napisao ali neka se više ne kači za svaki moj post i neka me više ne vrijeđa.Može da ignoriše,može da preskoči,može da ne odgovori...a on non stop pojaše te "sobarica idiot,te sobarica kompleksaš,te,,,"
Mandrak,javno ti se izvinjavam za sve ružno što sam ti napisao i obećavam da neću više

evo i ja se tebi izvinjavam i moram priznati da sam budala kad se kacim na tvoje postove i odgovaram ti.
a posebno izvinjenje sto sam te vrijedjao

ziv bio

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Cuj izvinjava se. Nisi ti Srbin.

Eto ti si 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
soba 39 je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

evo i ja se tebi izvinjavam i moram priznati da sam budala kad se kacim na tvoje postove i odgovaram ti.
a posebno izvinjenje sto sam te vrijedjao

ziv bio

Živ i ti meni bio moj Mandrak.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 22:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Naseg, a i sire...

zamisli u to vrijeme u zagrebu u trenerci jugoslavije jebati purgeru usta skrbava :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad se rukujte i poljubite u obraz. :D

Rikas, Maksimovic nije kriv ni za deseti dio Zvezdinih golova, sigurno si ga pomijesao sa mladim Krnetom, e on je kikser. :) Uostalom vidjece se ko je bio u pravu, sacekacemo malo pa cemo vidjeti sta ce biti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]