hercegovac27 je napisao:
Hoću da vjerujem da možemo dobiti i Izrael u Tel Avivu i Crnu Goru u Podgorici. Čini mi se da je reprezentacija slabija nego 2009. kada smo osvojili srebro.
Напкон си нешто добро рекао
Слабија него шта, тад је Урош био у форми и то финале најбоље одиграо, имали смо Теа и Крлета у одличној форми током цјелог првенства, цјела екипа је играла у својим клубовима констатно добро.
Ако нек знам нек ми одговори гдје сад игра Трипковић његове трице из блокова би нам дошле ко будали шамар, ако уђе опет у стару форму.
Раније сам написао негдје да би ја Недовића умјесто Паунића, Штимац умјесто Косте. Ако би били сви здрави за ЕП у Словнији отприлике би овакав тим водио.
4.Тео
5.Тепке
6.Рашић
7.Недовић
8.Бјелица
9.Стефо Марковић
10.Саван
11.Кешељ
12.Крле
13.Штимац
14.Новица
15.Мачван
Једноставно нама треба шутер у репрезентацији да то рашири, Рашић зна испогађати међутим он нема висину за позицију два, и он не може из блокова пуно тога урадити, једино може истрчати на 7 метара па да остане "сам", ако се то тако може и рећи. Елем, већиан бекова су већи од њега и његов скок шут врло лако затварају, да не кажем да би му већину блокирали. Немојте мислити да ја њега омаловажавам, добар је играч, и јест за репрезентације, али да буде резервни бек.
С друге стране Тепић има висину али шут очајан, тако да нам остаје само нада да то могу Бејлице и Кешље закрпити, али онда се ту јављају неке друге аномалије, ако се ова двојица завлаче у ћошак на шут, онда бекови требају ићи по офназивне скокове, и тако даље...
Да не ширим причу пуно, један шутер, по могућности Урош, у правој форми би у Словенији могао превагу по питању медаље узети, било којег сјаја.
Само то недостаје овој репрезентацији.
Добра је ствар што смо уз Теа добили Недовића исто продорног плеја, који може исти ритам држати, а има бољи шут од Марковића.
Позиција четри уз САвана и Новицу па и Мачвана једна од најбољих у европи. На петици Крле ћаћа игрице, и Штимац да то мало покрпи неких 10 минута по мечу. Бјелица и Кешељ на трици исто јако квалитетни.
По ростеру смо ту негдје око 4-5 мјеста.
Вјероватно сам неинформисан што се тиче осталих репрезентација, али послије Шпнаца, Францзуа и Литванаца ми смо ту уз Грке 4-5.
Видио сам да су Словнија и Хрватска неке крње тимове послали на онај "адеко куп", сумњањам да ће они тимови играти за њих на еп.
Словнеци са Лорбеком, Нахбаром, Удрихом, Брезецом, Слокаром, Смодишом су сјајна екипа, ни хрвати са Поповићем,Томасом, Укићем, Дрејпером, Богдановићем, Андрићем нису слаби. Да се оградим можда су неки од ових горе наведених рекли да више неће играти, али не знам за то, па сам навео те њихове најјаче играче.