banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 17:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Avg 2012, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Pa koja je svrha da smanji brzinu na 10-ak sekundi, a vozi 2-3 sata preko ograničenja? o.O Valjda treba da vozi pod ograničenjem sve vrijeme. Ako ne zna gdje je kamera naletiće par puta na nju, oderaće ga za to sve i kasnije će poštovati ograničenja.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 20:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Forty Two je napisao:
Vjerovatno bi te obavijestili da si dobio i kazneni bod.

Danas pričam sa nekim sudijom i kaže čova da ćitap koji sam dobio služi samo za to da se utvrdi ko je vozio i da mi negine oduzimanje vozačke i stodžan maraka ali ko ga jebe kad ima za sve biće i za to, samo hoću da kažem da su ti radari zlo jer sa policijom u većini slučajeva se dogovoriš dok ti ovdje odsjeku kaznu i možeš se jebati.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A da kazes da imas puno kolega i da im pozajmljujes kola a da ni izbliza nemas pojma kada si i kome posudio?!?
Ili nadjes gastosa sa stranjskim papirima?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
The_new_Statesman je napisao:
A da kazes da imas puno kolega i da im pozajmljujes kola a da ni izbliza nemas pojma kada si i kome posudio?!?

izlizani fazoni, nepikaju se vise

kamere su ok stvar, ako budu spasile samo 1 zivot znaci da su imale smisla biti postavljene
ko je voli brzu voznju a nema pameti neka placa kazne
jedina zamjerka je sto npr "kod audija" slika na 51 a na sred je raskrsnice i ako pocne da blinka zeleno ne znas da li bi kocio ili dodao gas jer mozes da se ustavis na po raskrsnice ili da predjes 51 pa zajeb i ovako i onako
glupo je i na zapadnom tranzitu, trebalo bi dici za po 10 km/h slikanje , ipak je ono tranzitni put gdje nema pjesackih prelaza i postoje pasarele

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
insider je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

izlizani fazoni, nepikaju se vise

kamere su ok stvar, ako budu spasile samo 1 zivot znaci da su imale smisla biti postavljene
ko je voli brzu voznju a nema pameti neka placa kazne
jedina zamjerka je sto npr "kod audija" slika na 51 a na sred je raskrsnice i ako pocne da blinka zeleno ne znas da li bi kocio ili dodao gas jer mozes da se ustavis na po raskrsnice ili da predjes 51 pa zajeb i ovako i onako
glupo je i na zapadnom tranzitu, trebalo bi dici za po 10 km/h slikanje , ipak je ono tranzitni put gdje nema pjesackih prelaza i postoje pasarele

Ja kod te prolazim na 60kmh, nikad cestitka nije stigla.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 13:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Znak ionako nebi ni pogledao, samo treba klepati po džepu. Jer da obraća pažnju na znakove poštovao bi znak ograničenja brzine. Zato dizati kazne da idu eksponencijalo sa prekoračenjem, udarac po džepu najviše boli.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
Znak ionako nebi ni pogledao, samo treba klepati po džepu. Jer da obraća pažnju na znakove poštovao bi znak ograničenja brzine. Zato dizati kazne da idu eksponencijalo sa prekoračenjem, udarac po džepu najviše boli.

Upravo. Ne razumijem kako možete da se zadovoljite da svrha kamere bude da se brzina smanji samo na jako kratkoj dionici...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 14:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

samo po dzepu , tako je, to je jedino nase osjetljivo mjesto

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 22:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Mene su isto uslikali vozio sam 92 kmh na otvorenoj cesti, nikada do sada nisam vidio da se mjeri brzina usred šume. Saobraćajna milicija je u očiglednoj ofanzivi protiv naših novčanika, zar ne mogu na neki drugi način da obezbjede sebi regres, topli obrok, odvojeni život i ostale "prinadležnosti koje nemaju karakter plate". Mogli bi npr sebi da naštampaju pare.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 22:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nuvolari je napisao:
Mene su isto uslikali vozio sam 92 kmh na otvorenoj cesti, nikada do sada nisam vidio da se mjeri brzina usred šume. Saobraćajna milicija je u očiglednoj ofanzivi protiv naših novčanika, zar ne mogu na neki drugi način da obezbjede sebi regres, topli obrok, odvojeni život i ostale "prinadležnosti koje nemaju karakter plate". Mogli bi npr sebi da naštampaju pare.

nije zbog regresa, tolpog obroka, odvojenog zivota itd vec zbog betbjednosti u saobracaju -postuj ogranicenje i neces imati problem

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2012, 02:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nuvolari je napisao:

A šta da ti je izletio srndać u sred šume? Možda bi odletio u pi*ku materinu i ubio sebe i nekog ko je bio u autu, a ako bi preživio plaćao bi popravak svog auta i ubijenog srndaća. Sad bi ti možda rekao kako tu treba da bude znak da može srna da ti izleti i kako bi ti gledao ali kod mene ta priča ne pije vode, ti bi vozio i dalje istom brzinom misleći da se baš tebi ništa ne može desiti. Istina je da naša policija voli da puni budžet i svoje džepove ali sve ima svoje zašto i svoje zato pa tako i mjerenje brzine u šumi...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2012, 08:43 
Veteran
Veteran

Kakav srndać, kakva bezbjednost, te stvari koštaju koliko i ćevapi i pivo... x2. Čak i da nisam vozio preko 80 zaustavili bi me i tražili sijalicu i trokut, rove po gepeku i pitaju šta nosim u torbama, čime se bavim, troše mi dragocjeno vrijeme. Iako su polupismeni imaju bogatu praksu iz psihologije tako da znaju na koga smiju udariti a koga da se klone.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2012, 10:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Mene su prošli mjesec zaustavili četri puta, pogledali dokumente i nastavio sam dalje. Samo jedan je pitao imam li svu obaveznu opremu, ja krenuo nabrajati i to je bilo to. :)

Inače uglavnom poštujem ograničenje, eventualno dodam tih desetak tolerancije. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2012, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
nuvolari je napisao:
Kakav srndać, kakva bezbjednost, te stvari koštaju koliko i ćevapi i pivo... x2. Čak i da nisam vozio preko 80 zaustavili bi me i tražili sijalicu i trokut, rove po gepeku i pitaju šta nosim u torbama, čime se bavim, troše mi dragocjeno vrijeme. Iako su polupismeni imaju bogatu praksu iz psihologije tako da znaju na koga smiju udariti a koga da se klone.

sta kosta kao cevap i pivo?
srndac?
kazna?
bezbjednost?
:roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2012, 12:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nuvolari je napisao:

cevapi i pivo su opet tebi iz dzepa izletjeli , da si isao u ogranicenju bio bi bezbjedniji u saobracaju a pare bi bile u dzepu
ja sam da se radar stavi svakih 50m

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2012, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Meni je i dalje simpatično što vi mislite da kazne mogu spriječiti Balkance da ne poštuju znakove.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2012, 13:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ja bih uveo da je kazna procenat godišnjih primanja kao u nekim državama Evrope, s tim da postoji minimalna kazna za načinjeni prekršaj, pa kad ti odreže 1000 maraka da vidim kad ćeš sledeći put ići 50 preko ograničenja... kolega je platio 7000 kuna za pretjerivanje na autoputu, pa da vidite kako sad ne prelazi 120 km/h...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2012, 13:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jeste, što neko reče kad platiš dva tri puta kaznu za upotrebu mobilnog nabaviš bluetooth slušalicu. Ili kad zbog brze vožnje oročiš vozačku na par mjeseci, a posao ti zavisi od toga itekako ćeš paziti.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2012, 16:12 
Veteran
Veteran

Radar mi je ok sve dok ne moram gledati zadrigle, masne face. Mada moram da priznam da naši hajduci nisu najgori, veće fukare su srbijanski policajci koji padaju za 500 din, što je manje od 10KM.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
mrkvica je napisao:
Meni je i dalje simpatično što vi mislite da kazne mogu spriječiti Balkance da ne poštuju znakove.
Da.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]