banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 11:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Avg 2012, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
valjda mi igramo prvu 23. na mari, a tada komsije igraju norveškoj

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Platini gura Francuze u grupe preko nasih ledja :) Gledam im sastav, od zvucnijih imena tu su Plasil, Bellion, Gouffran, Sertic, al imaju sepet nekih crnaca koji ce nas, kao i Ren, ubiti tempom.
Imaju dva kola do meca sa nama, pa cemo ih moci snimiti, al sanse su nam kao prosle godine Celziju da uzme LS, znaci postoje :D

Partizan gostuje prvu tako da nece biti mjenjanja.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Malo faililo da bude po mom, al ne da Platini.
Bolji je ovaj Bordo od Rena prosle godine.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa jeste sto je najgore.
Stvarno nemamo srece i to je to..

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Schlageru ako se nesjecas koliko je Ren bio jaci od Zvezde, valjda ti utakmica protiv Omonije govori koliko gresaka/prilika ce biti servirano na tanjiru daleko iskusnijoj ekipi.

Djeca su dala svoj maksimum!

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
giometar je napisao:
Bolji je ovaj Bordo od Rena prosle godine.

Nije ali je i Zvezda daleko gori tim nego prosle godine pa mu dodje na isto!

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ovako stoje stvari. Bordo se dovukao do Evrope zahvaljujući strašnoj seriji od 6 pobjeda u 6 zadnjih kola i tako uzeli 6.mjesto u prvenstvu, posljednje koje je iz lige vodilo u Evropu.
Ekipu su u prelaznom roku napustili Modest (bio ključni igrač pretprošle sezone, prošle uglavnom ulazio sa klupe), te trojica totalno nebitnih igrača koji nisu imali nikakav doprijnos prošle sezone. Doveli nisu nikoga. Znači ekipa koja nije pretrpila nikakve izmjene, dobro se poznaju i to naravno za nas nije dobro.
Najskuplji igrač im je golman Karaso, a zatim slijedi Tremulin koji igra po lijevoj strani, ofanzivni bek koji se prečesto ubacuje i tu će Vešović morati da krpi samo tako, ako spadnemo na Mikića, prebiće ga ovaj indijanac. Od ostalih tu su Plašil, Gufran, Obranijak, Sane, Marijano, Sijani , Nguemo itd...Jednom riječju prejebena i preozbiljna ekipa za nas.
U pripremnom periodu dobili Šaterua, Tuluza i Sosijedada, igrali egal sa Nicom i Lorijenom, te izduvali od Napolija i Ažaksioa. Na ruku nam ide njihov raspored u prvenstvu (koje počinje za vikend), oni naime u 2.kolu igraju kući protiv Rena, pa dolaze nama, pa idu PSŽ-u i onda čekaju nas...
Ne vidim neku preveliku šansu za nas, nažalost. Francuzi po tradiciji ne kalkulišu u Evropa Ligi. Nadam se da imaju nekih slabosti i da će ih naš stručni štab prepoznati. Dobro je i što imamo te dve utakmice sa Renom pa znamo šta ne treba pokušavati protiv francuza. Prednost je i prva utakmica kući, tu se mora ići disciplinovano, jer se ovi sigurno neće braniti kao Omonija. Možda to i nije loše jer će biti malo prostora i za nas. Snažniji su i brži od nas, ali ne toliko kao Ren...Vidjećemo , moja procjena je da imamo nekih 15-20 % šanse...
Kakva su vaša mišljenja?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Manje vise ista, jbg sad je red da se mi branimo i da cekamo neku sansu. Kao sto Schlager rece prvu igrati da ne primimo gol, a ako uvaljamo neki extra, a tamo sta bude.. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Usporedba

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Bilo je i jacih pa se nismo saginjali.Da se revans igra na mari,bilo bi dobre nade.Ovako ova ekipa je na gostovanju u stanju primiti i 10 komada,ako domacinu zatreba.Ekipa je mnogo labilna nema je ko podici ni neki vodja i fajter na terenu niti trener koji nije ni autoritet ni galamdzija.Nemamo velikog igraca kao sto je koroman bio protiv bajerna.Treba nam neko odvozan,agresivan,bezkompromisan.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Страшна екипа бордоа.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
musakica je napisao:
Schlageru ako se nesjecas koliko je Ren bio jaci od Zvezde, valjda ti utakmica protiv Omonije govori koliko gresaka/prilika ce biti servirano na tanjiru daleko iskusnijoj ekipi.

Djeca su dala svoj maksimum!

bas obrnuto,sjecam se te utakmice kao da je juce bila 8)

zvezda krenula kao ovaj nadrogirani phelps,tj kao da utakmica traje 35 minuta a ne 90....ren nije mogao centra preci,pogubili se,zvezda vodila 1-0 i satrala ih igrom,dominacijom i sansama u prvih pola sata......ja vicem "sudija sviraj kraj!!!",a ovi oko mene u kafani "ti nisi normalan,vidis da ih ubismo,malo je 1-0"

i kao sto obicno biva kad se preforsiras,jedna pocetnicka greska,1-1,izduva sve i na terenu i na tribinama,igraci rena se oslobodili pocetne imresioniranosti,i do kraja je moglo biti i 1-5 a ne 1-2...

zato sam i napisao ovo,u cetvrtak ostro,muski i na 0-0!! 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Da je sto pichki u vreći a jedan qrac,mi bi za njega ufatili :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

miki je napisao:
Ovako stoje stvari. Bordo se dovukao do Evrope zahvaljujući strašnoj seriji od 6 pobjeda u 6 zadnjih kola i tako uzeli 6.mjesto u prvenstvu, posljednje koje je iz lige vodilo u Evropu.
Ekipu su u prelaznom roku napustili Modest (bio ključni igrač pretprošle sezone, prošle uglavnom ulazio sa klupe), te trojica totalno nebitnih igrača koji nisu imali nikakav doprijnos prošle sezone. Doveli nisu nikoga. Znači ekipa koja nije pretrpila nikakve izmjene, dobro se poznaju i to naravno za nas nije dobro.
Najskuplji igrač im je golman Karaso, a zatim slijedi Tremulin koji igra po lijevoj strani, ofanzivni bek koji se prečesto ubacuje i tu će Vešović morati da krpi samo tako, ako spadnemo na Mikića, prebiće ga ovaj indijanac. Od ostalih tu su Plašil, Gufran, Obranijak, Sane, Marijano, Sijani , Nguemo itd...Jednom riječju prejebena i preozbiljna ekipa za nas.
U pripremnom periodu dobili Šaterua, Tuluza i Sosijedada, igrali egal sa Nicom i Lorijenom, te izduvali od Napolija i Ažaksioa. Na ruku nam ide njihov raspored u prvenstvu (koje počinje za vikend), oni naime u 2.kolu igraju kući protiv Rena, pa dolaze nama, pa idu PSŽ-u i onda čekaju nas...
Ne vidim neku preveliku šansu za nas, nažalost. Francuzi po tradiciji ne kalkulišu u Evropa Ligi. Nadam se da imaju nekih slabosti i da će ih naš stručni štab prepoznati. Dobro je i što imamo te dve utakmice sa Renom pa znamo šta ne treba pokušavati protiv francuza. Prednost je i prva utakmica kući, tu se mora ići disciplinovano, jer se ovi sigurno neće braniti kao Omonija. Možda to i nije loše jer će biti malo prostora i za nas. Snažniji su i brži od nas, ali ne toliko kao Ren...Vidjećemo , moja procjena je da imamo nekih 15-20 % šanse...
Kakva su vaša mišljenja?

Bravo za post,niti šta dodati niti oduzeti

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Da imamo sanse....bas i nemamo....bunker igrati i tamo i vamo pa ako neka uleti dobro uletjela....skratiti prostor na minimum ovim silnim garonjama kojima sigurno ne mozemo fizicki parirati pa sta bog da......

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zna li ko kakve su nam šanse da dogodine budemo nosioci u ovom kolu u kom smo sad izbacili kiprane ? :D

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jos manje nego ove.. Ove godine se brisu oni bodovi kad smo bili u EL i tad smo osvojili nesto vise od 4 boda, a za sad ove sezone imamo 1.8750 pa vidi u kakvom smo sranju. Morali bi uci u grupe i tamo napraviti cudo (proci grupe) da bi sledece godine bili nosioci.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Jos manje nego ove.. Ove godine se brisu oni bodovi kad smo bili u EL i tad smo osvojili nesto vise od 4 boda, a za sad ove sezone imamo 1.8750 pa vidi u kakvom smo sranju. Morali bi uci u grupe i tamo napraviti cudo (proci grupe) da bi sledece godine bili nosioci.

To znači da bi sledeće godine bili na nivou recimo ovogodišnjeg hajduka,koji je igrao sa interom ?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 14:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Zasad imamo 8.200 bodova i ono što još zaradimo tokom ove sezone (Naftan i Omonija su uključeni u ovih 8.200)...To je prilično mizerno jer kao što zero reče izlazi nam sezona kad smo igrali grupu Uefa kupa.
Da ti ilustrujem koliko je to loše reći ću ti da sa tim brojem bodova ne bismo bili nosilac ni u 3.pretkolu ove sezone

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I gori, evo Hajduk trenutno (kad se racunaju bodovi od ove sezone isto) ima 8.566 bodova a Zvezda 8.200.. Znaci od sledece godine nismo nosioci ni u trecem kolu najvjerovatnije (osim ako ne prodjemo Bordo). To je najvise zbog sezone 08/09 kad smo uzeli samo 0.600 bodova, ne sjecam se od koga smo tad ispali ali vjerovatno od nekoga u trecem kolu posto drugo tad nismo igrali?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]