banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 05:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 08 Avg 2012, 11:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
to jest sad malo jebeno zbog HR kanala

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 14:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:23
CopyLeft je napisao:
Ma eto ja vam javim sutra realno iskustva kao novi korisnik bez laganja. Istina nisam razmaženko kojemu svaka dlaka smeta ali da se primjetiti šta je do televizija koje emituju program a šta je do provajdera.
south_family ako nije problem iz kojeg grada ti nosiš takva iskustva možda je do osoblja koje su vam štimali?
Istina ni meni neće trebat titlovi s obzirom da dobro baratam stranim jezicima. Meni bi bilo čudno da su titlovali sportski kanal :) možda si baš mislio na teletekst. Na kraju ako je to teletekst sve se to da rješiti tim što dovedeš tehničare i prijaviš kvar. Ja sam npr uporan neću kukati dok ne rješim stvar a ako nebude bilo razumjevanja da se ugovor raskinuti čujem lakše nego sa Totalom koji to uslove na 12 mjeseci. Mada mislim da nema potrebe, Elta bi samo trebala malo više paziti koji ljudi rade posao za njih jer to daje reklamu. Ako nešto sjebu i to daje odraza.

Nije do osoblja....
Analogni sistem ;)
Kad sam potpisao ugovor na oba ES su bili srpski komentatori,imao sam 49 kanala,danas 47. Danas i u protekla dva mjeseca isključivo engleski komentatori.... Neki kanali imaju tako loš signal u odnosu na početak. Neki su i nestali a umjesto njih došli neki šaban kanali ID i IQS life. Nema RTL,nema TMAX,nema Prosieben,a bili su!

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

south_family je napisao:
CopyLeft je napisao:
Ma eto ja vam javim sutra realno iskustva kao novi korisnik bez laganja. Istina nisam razmaženko kojemu svaka dlaka smeta ali da se primjetiti šta je do televizija koje emituju program a šta je do provajdera.
south_family ako nije problem iz kojeg grada ti nosiš takva iskustva možda je do osoblja koje su vam štimali?
Istina ni meni neće trebat titlovi s obzirom da dobro baratam stranim jezicima. Meni bi bilo čudno da su titlovali sportski kanal :) možda si baš mislio na teletekst. Na kraju ako je to teletekst sve se to da rješiti tim što dovedeš tehničare i prijaviš kvar. Ja sam npr uporan neću kukati dok ne rješim stvar a ako nebude bilo razumjevanja da se ugovor raskinuti čujem lakše nego sa Totalom koji to uslove na 12 mjeseci. Mada mislim da nema potrebe, Elta bi samo trebala malo više paziti koji ljudi rade posao za njih jer to daje reklamu. Ako nešto sjebu i to daje odraza.

Nije do osoblja....
Analogni sistem ;)
Kad sam potpisao ugovor na oba ES su bili srpski komentatori,imao sam 49 kanala,danas 47. Danas i u protekla dva mjeseca isključivo engleski komentatori.... Neki kanali imaju tako loš signal u odnosu na početak. Neki su i nestali a umjesto njih došli neki šaban kanali ID i IQS life. Nema RTL,nema TMAX,nema Prosieben,a bili su!

Odakle si south sve zavisi od grada!

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 23:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
filozof sa vrbasa je napisao:
moze li se negdje vidjeti svjezi spisak kanala koje je elta ubacila

To se kod njih svaki dan mijenja, evo sad nadjoh Slon tv Tuzla. Ponovo ovi iz Elta kabela vrijedjaju nasu inteligenciju ubacujuci kanale tipa Hema, Slon, OTV Valentino i slicne nebuloze i povecavajuci cijenu pretplate. Jos malo pa ce uvesti kanal iz Gornjih Zivinica ili iz opstine Doboj-Jug, ko da zivimo u ZE-DO kantonu a ne u Banjaluci. Pravo se covjek upita da li je moguce da ti ovakvo nesto prodaju i naplacuju. Stvarno imaju bar pola kanala na digitali koji ne vrijede ni 10 pf. Da nisam jos neko vrijeme prinudjen biti njihov korisnik davno bi zavrsili pricu.

south_family je napisao:
Neki su i nestali a umjesto njih došli neki šaban kanali ID i IQS life. Nema RTL,nema TMAX,nema Prosieben,a bili su!

Pobogu kako su ID i IQS life saban kanali?

http://investigation.discovery.com/
http://www.iqslife.tv/

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je si iz bl i ako imas daj mi frekfenciju slon tv

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 10:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
drug je napisao:
Jos malo pa ce uvesti kanal iz Gornjih Zivinica ili iz opstine Doboj-Jug, ko da zivimo u ZE-DO kantonu a ne u Banjaluci.

Isto tako u Tuzli ide Slobomir, BEL, VIKOM, K3 i sl... Sasvim normalna razmjena kanala, jer je tim tv kucama u interesu da pokrivaju sto veci dio teritorije.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma to te televizije ponude im malo vise para samo da ih emituju eto to je to

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
moze li se negdje vidjeti svjezi spisak kanala koje je elta ubacila

To se kod njih svaki dan mijenja, evo sad nadjoh Slon tv Tuzla. Ponovo ovi iz Elta kabela vrijedjaju nasu inteligenciju ubacujuci kanale tipa Hema, Slon, OTV Valentino i slicne nebuloze i povecavajuci cijenu pretplate. Jos malo pa ce uvesti kanal iz Gornjih Zivinica ili iz opstine Doboj-Jug, ko da zivimo u ZE-DO kantonu a ne u Banjaluci. Pravo se covjek upita da li je moguce da ti ovakvo nesto prodaju i naplacuju. Stvarno imaju bar pola kanala na digitali koji ne vrijede ni 10 pf. Da nisam jos neko vrijeme prinudjen biti njihov korisnik davno bi zavrsili pricu.

south_family je napisao:
Neki su i nestali a umjesto njih došli neki šaban kanali ID i IQS life. Nema RTL,nema TMAX,nema Prosieben,a bili su!

Pobogu kako su ID i IQS life saban kanali?

http://investigation.discovery.com/
http://www.iqslife.tv/

ID odlican kanal kriminalisticki a taj IQS ja nemam u digitali jel ima neko frekfenciju

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo sad sam dobio potvrdu od Elte na ovoj frekfenciji
506000
6900 SR
QAM 128
Ima i Slobomir i nek TK televizija umesto da umetnu SK+ koji bio imao vecu gledanost od pola ovih glupih kanala

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 12:53 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
drug je napisao:
, i naravno najvazniji su Liga sampiona i Liga UEFA. Ali je valjda jasno da kad na kablovskoj umre Sport klub, Total ima da ode ko alva. :lol:

Sport klub je ipak Sport klub.

ja sam rezervisao svoj total vec... :angry4: :angry4:

inace, vidjeh sinoc da je ubacen tuzlanski kanton i tv slon, a da slobomir fercera vec danima.....nemam neke narocite koristi od tih kanala, ali nemam nista protiv ni da ih ubacuju, naravno, pod uslovom da sa njima ne pravdaju povecanje pretplate

inace, sto se tice dizanja pretplate na 14, ja tu zaista nemam zamjerki, jer ipak, ne znam da li ima ijedan operater da ne naplacuje arene posebno....sigurno nema nijedan koji ima osnovni paket i arene za 7 eura..u regiji cijeloj...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nidjeveze je napisao:
drug je napisao:
, i naravno najvazniji su Liga sampiona i Liga UEFA. Ali je valjda jasno da kad na kablovskoj umre Sport klub, Total ima da ode ko alva. :lol:

Sport klub je ipak Sport klub.

ja sam rezervisao svoj total vec... :angry4: :angry4:

inace, vidjeh sinoc da je ubacen tuzlanski kanton i tv slon, a da slobomir fercera vec danima.....nemam neke narocite koristi od tih kanala, ali nemam nista protiv ni da ih ubacuju, naravno, pod uslovom da sa njima ne pravdaju povecanje pretplate

inace, sto se tice dizanja pretplate na 14, ja tu zaista nemam zamjerki, jer ipak, ne znam da li ima ijedan operater da ne naplacuje arene posebno....sigurno nema nijedan koji ima osnovni paket i arene za 7 eura..u regiji cijeloj...

Elta je jedina koja ne naplacuje Arene

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 13:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 13 Maj 2007, 20:17
A kad uskoro izbace arene iz osnovnog paketa, sigurno nece smanjivati pretplatu..

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
mic je napisao:
A kad uskoro izbace arene iz osnovnog paketa, sigurno nece smanjivati pretplatu..

Koliko ja znam nema paketa, kod nas dobiješ sve programe i analogne i digitalne. U razgovoru sa nadležnima iz Elta-kabela obaviješten sam da neće ukidati programe nego će ih dodavati i proširivati ponudu. Ovo nisam izmislio nego sam kontaktirao ljude putem maila a i sami tehničari su mi potvrdili.
mic odakle ti ta informacija o ukidanju Arena kad i sama Arena Sport reklamira na svom sajtu da se možeš pretplatiti preko Elta-kabela.

Jedino što sam nestrpljiv eto kod mene (Derventa) su sve spojili prekujčer još a nisu pustili signal jer im moraju doći kolege iz Banja Luke da oni odrade još neki dio posla, nisu stavili ormarić u funkciju koji je spojen na optičku mrežu jer kablovi još uvijek strše. Neznam zašto im treba toliko. Obećali su prekjučer da će doći ekipa ujutro i prođe evo danas drugi dan i opet nema nikog.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

CopyLeft je napisao:
mic je napisao:

Koliko ja znam nema paketa, kod nas dobiješ sve programe i analogne i digitalne. U razgovoru sa nadležnima iz Elta-kabela obaviješten sam da neće ukidati programe nego će ih dodavati i proširivati ponudu. Ovo nisam izmislio nego sam kontaktirao ljude putem maila a i sami tehničari su mi potvrdili.
mic odakle ti ta informacija o ukidanju Arena kad i sama Arena Sport reklamira na svom sajtu da se možeš pretplatiti preko Elta-kabela.

Jedino što sam nestrpljiv eto kod mene (Derventa) su sve spojili prekujčer još a nisu pustili signal jer im moraju doći kolege iz Banja Luke da oni odrade još neki dio posla, nisu stavili ormarić u funkciju koji je spojen na optičku mrežu jer kablovi još uvijek strše. Neznam zašto im treba toliko. Obećali su prekjučer da će doći ekipa ujutro i prođe evo danas drugi dan i opet nema nikog.

Nema ukidanaja

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 06:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
amadeus je napisao:
drug je napisao:
Jos malo pa ce uvesti kanal iz Gornjih Zivinica ili iz opstine Doboj-Jug, ko da zivimo u ZE-DO kantonu a ne u Banjaluci.

Isto tako u Tuzli ide Slobomir, BEL, VIKOM, K3 i sl... Sasvim normalna razmjena kanala, jer je tim tv kucama u interesu da pokrivaju sto veci dio teritorije.

Ali sta ce nam to pobogu? Ok, ako oni tamo hoce VIKOM, K3 i lokalne kanale, neka im, ali ja nemam nikakvu zelju da gledam Hemu, Slon, OTV Valentino, Tv Gornjih Zivinica i ostale gluposti i da to placam. Imate na digitali bar 25-30 kanala koji su tu - radi reda. Eto da se nadje. U Elti se trebaju pod hitno uozbiljiti, jer ovo je Banjaluka a ne Doboj-Jug.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 08:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
amadeus je napisao:
drug je napisao:

Ali sta ce nam to pobogu? Ok, ako oni tamo hoce VIKOM, K3 i lokalne kanale, neka im, ali ja nemam nikakvu zelju da gledam Hemu, Slon, OTV Valentino, Tv Gornjih Zivinica i ostale gluposti i da to placam. Imate na digitali bar 25-30 kanala koji su tu - radi reda. Eto da se nadje. U Elti se trebaju pod hitno uozbiljiti, jer ovo je Banjaluka a ne Doboj-Jug.

Slazem se

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 10:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Trenutno kapaciteti digitalne ponude kanala nisu popunjeni i prema tome ne smetaju lokalni kanali iz pojedinih regija BiH. S obzirom da ti programi ne uticu na cijenu pretplate, a postoji mogucnost da se pojedini programi izbrisu iz lliste ili da se napravi omiljena lista koja ce izostaviti navedene kanale, smatram da onda nema potrebe se nesto pretjerano nervirati.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

amadeus je napisao:
Trenutno kapaciteti digitalne ponude kanala nisu popunjeni i prema tome ne smetaju lokalni kanali iz pojedinih regija BiH. S obzirom da ti programi ne uticu na cijenu pretplate, a postoji mogucnost da se pojedini programi izbrisu iz lliste ili da se napravi omiljena lista koja ce izostaviti navedene kanale, smatram da onda nema potrebe se nesto pretjerano nervirati.

Meni su rekli da ce se digitala samo siriti

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
И свемир се стално шири, али ми то не примјећујемо... :D :D :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Tako je i meni su rekli da će samo širiti. Nek se prošire na SciFi i niko sretniji od mene. Evo danas su me zvali i izvinuli se i rekli kako će mi doći tek u utorak ili srijedu jer im je crk'o nekakav agregat. Ajd baš da vidim koliko će biti od riječi. Osjedih dok se oni sjete navratiti. Samo da ne doguraju do vašera e onda sam tek najeb'o, ko će čekat dok se svi otrijezne. :) A i lige samo što nisu počele, neke već jesu tako da sam ko na iglama - dosta mi je streamova - hoću uslugu na nivou. To je čudo kad se moraš boriti ko lav da ti dođu uraditi nešto što plaćaš a ne poklanjaju ti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]