E 'vako sad...
(wratch - ti momEk da po...)
Kao sto mangia reche - nije tu stvar u napucavanju auta - jednostavno planiram da ga vozim bar josh dve godine (ako Bog da sreche i zdravlja - a, na moju zhalost, ili pak srechu nisam burzhuj) i zhelim da ga sredim po svom ukusu. Dakle, to ne ukljucuje "turbo charger, coilovers-e, izbacivanje sjedishta, roll cage, ICE, spustanje na ''17 + body kit" i sta sve ne - nechu avion, hochu auto. Nije mi ni do trkanja, ni brondanja mashine k'o da je kombajn, samo zbog zvuka. Sve shto zhelim od mashine jeste da vozi, da je ispravna, udobna, kulturna, i naravno, prakticna. U svakom slucaju, vecina nekih sitnih gluposti koje volim da radim i jeste obavljena na parkingu, uz prilican gust. Ipak, volim da znam da kad neshto odradim, znam da je dobro odradjeno, jer znam shta sam i kako radio. Nedavno mi je neki "servisdzhija" punio amortizer - polomio mi masu plastike u gepeku i josh se zhali da se umalo posjekao. Pa je*em ga ja, ne radi se to tako, dovezesh auto na jedan popravak, a on mi napravi dodatne shtete. Podizachi su samo luksuz koji bi volio da imam, ali nisu imperativ. Iskljucivo se raspitujem, da prosudim jeli isplativo ili ne. Cijenim sve komentare, ali ipak je moj problem hochu li ja drmnuti lovu na neku glupost poput podizacha. Volio bih da ih imam, ali to je sve. Plus, srechom, motor prede k'o maca, ima odlichnu kompresiju, i jedino me shupa malo potroshnja, ali u principu je k'o bombona.
Eto, nadam se da sam makar malo pojasnio situaciju.
P.S. Ne, ne znojim se dok spustam prozore kurblajuci, i nemam kompleks od istog, samo da ne bude zabune.
Poz!