banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 19:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 58  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Демофест
PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
MuskoBre je napisao:

Dragi Gorane, kada tvoj ili vas performans ostane u sjeni nekog tamo groova , govori li ti to ista? Ne znam ko je mogao biti odusevljen onim sinoc, osim par djevojcica koje su te do sad slusale samo na YT, i kojima su tvoje preteske boje vrhunac muzickog izraza, i koje ce danima prepricavati kako je bas kul sto si onu neku deku, zastavu, stagod, obmotao oko sebe, ko kakva nana.

:lol: :lol: :lol:
ja sam pretpostavljala da će doći na tu svirku raspadnut, ali sam bar mislila da će biti dobra svirka... kad ono, međutoa... :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Bas, medjutoa :lol: ..Barem to izgovara najjace na svijetu, kad je vec rahmetli kao rok performer.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
MuskoBre je napisao:
Ne racunajuci kad sam onomad sat vremena drezdio na suncu, jer me neki idiot zagradio na parkingu, sinocnja svirka Majki mi je najlosije utrosenih +1h u poslednjih par godina. Toliko mlako, posebno prve 2/3 koncerta, da sam imao osjecaj da prisustvujem svirci Nouvelle Vague. Na to sve kad se doda da je bilo izmedju 18 i 160 miliona ljudi, jer je bilo za DZ, da se pivo nije moglo uzimati za pare, nego za neke idiotske kupone kao onomad na Exitu, sjajan recept za dizaster. Sreca pa sam ostao da cujem Zemlju Groova, koji su u najmanju ruku iscupali stvar.

Dragi Gorane, kada tvoj ili vas performans ostane u sjeni nekog tamo groova , govori li ti to ista? Ne znam ko je mogao biti odusevljen onim sinoc, osim par djevojcica koje su te do sad slusale samo na YT, i kojima su tvoje preteske boje vrhunac muzickog izraza, i koje ce danima prepricavati kako je bas kul sto si onu neku deku, zastavu, stagod, obmotao oko sebe, ko kakva nana.
Znamo da svrsavas na Merl Haggarda, znamo da Majke odavno ne postoje, ali ako ne ide, ne ide. Prije nepar mjeseci su bili penzioneri Brejkersi, i otprasili su kao u najboljim danima. Ni to ti nista ne govori?

Toliko sam se sad opet iznervirao, da cu morati dunuti jos jednog ladnog zelenka :D

Prije par godina je bio na EXIT-u ista priča, i onda nakon toga održao u Krupi na Vrbasu koncert ispred 200 blatnjavih kao krmače likova i kažu da nije bilo boljeg koncerta. Pričali oni koji su se sjećali naredni dan :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:15 
Citiraj:
i onda nakon toga održao u Krupi na Vrbasu koncert ispred 200 blatnjavih kao krmače likova i kažu da nije bilo boljeg koncerta

Bio sam u krupi i bilo je oko milju, milju i po dusa...

I taj koncert je bio ekstra, atmosfera odlicna bila...sjecam se da je neki lik spavao svo vrijeme na travi u publici blizu bine...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ovi što su pričali čudno da su se sjećali i da su bili, a tek tačnog broja ljudi :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:22 
Nije ni meni bas najbistrije sjecanje na to...znam da sam se probudio u autu u dvoristu ujutru... :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Citiraj:
Nakon moje "reakcije" jedan ili dvojica majmuna se nešto naložila kao hoće se tući. Dobro po obojicu, trojicu... što su ostali likovi bili ok, pa nas držali na rastojanju. 95% da bih onakav mrljav dobio dobrih batina, ali 96% da bi jedan od njih završio sa mnom u hitnoj...

Jel to bilo dole skoro pred binom, kad su Majke počele da sviraju. Bio sam tada tamo kad je počeo neki fajt odmah ispred mene, čak sam upao da rastavim likove. A bio je i fajt kasnije kod šankova lijevo od bine, mislim da je i murija dolazila...

Što se stubova tiče, nije samo do šutki i naguravanja. Zamisli recimo, kupiš pivo i kreneš do mjesta gdje ti je ekipa, kroz onu gužvu i mrak, ne vidiš stubić, zapneš za njega i prostreš se sa pivom po ljudima... To mi se zamalo desilo nekoliko puta. A sinoć je komšo na*ebao (a i ja na sličan način prije nekoliko godina) ni kriv ni dužan, jer je šutka proključala ispred nas i neko ga slučajno gurno na stubić. Zato stubiće treba maknuti, a nabaviti klupe koje se nakon programa sa sjedećim mjestima mogu u potpunosti demontirati i skloniti na sigurno.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
uuu, gole vooodee :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2012, 09:07
danijell je napisao:
Warrior of the Light je napisao:
grickobl je napisao:
alaaa rabio sam nogu od jedan onaj blok sto stoji u sred publike xD prolazis kroz masu pa ne vidis to sranje xD

To se i mom komšiji desilo, a i meni prije par godina, vjerujem da se redovno dešava. Ti kretenski stubovi su baš problem, ili neka ostave klupe ili neka maknu stubove... ja sam prije par godina ponudio organizatorima da dođe nas par s macolama i skršimo to za par sati, ali su mi odgovorili da se prokleti stubovi "ne smiju dirati".

Kada su klupe ostavljali, brzo se vidi da je većini hobi lomljenje istih. Osim nekima koji su tolika sila da ih slome kada sjednu :)

Nisu stubovi kretenski koliko su ljudi kreteni. Sinoć neka grupica od 6,7,8, ... likova pod pivom u provod uključila i guranje. Na kraju srušili djevojku i njenu prijateljicu. Malo falilo da glavom u stubić udare.
Prvo, idioti ako hoće šutku imaju prostor ispred bine, a ne da neko pogine ako udari glavom u onaj ćoškasti stub.
Drugo, ja idiot prije par dan u hitnoj završio zbog stomaka, pa sinoć stao ispred zvučnika koji dupe pomeraju. Koji q sam uopšte i išao u gužvu...

Nakon moje "reakcije" jedan ili dvojica majmuna se nešto naložila kao hoće se tući. Dobro po obojicu, trojicu... što su ostali likovi bili ok, pa nas držali na rastojanju. 95% da bih onakav mrljav dobio dobrih batina, ali 96% da bi jedan od njih završio sa mnom u hitnoj...

Još je mlatio nekom majicom pa isprskao ljude pivom, pa mi tek opranu kosu uprljao. Moja šauma :(

Eto, nadam se da će pročitati dotični pa neka se javi...

Ili ako će forumaši ići zajedno večeras da vam se pridružim. Osim ako to niste bili vi :lol:

I mene je takodje isprskao pivom po glavi, a iskreno gurao sam ja njih kad god su mi prisli. jedan mi je drugaricu oborio na zemlju, dok su ju neki ostali par puta udarili u nos. Jedna je cura isto pala zbog kretena, pa su ju dvojica podigli dok sam ja odgurnuo neke divljake.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:31 
Bogami citajuci ovo izgleda nije lose na DF... :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Hahha sad čitam da su oni Ljubičice prošli dalje, pa fuj jbt. kakav je to žiri kad pusti one lakrdijaše dalje :vomit:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Warrior of the Light je napisao:
Jel to bilo dole skoro pred binom, kad su Majke počele da sviraju. Bio sam tada tamo kad je počeo neki fajt odmah ispred mene, čak sam upao da rastavim likove. A bio je i fajt kasnije kod šankova lijevo od bine, mislim da je i murija dolazila...

Pa ti si onda bio tu negdje pored mene, ta 2 lika sto su se nesto pokacila se inace po tim svirkama znaju poudarati tako da nista cudno za njih :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
ajoj ljudi sta vi komentarisete... Pa Goran Bare je takav, i to je to... Ko hoce da slusa njegovu muziku savrseno isproduciranu i gdje se njegove rijeci savrseno razumiju, imate CD-ove (i kasete :) ) pa slusajte.
Ono su Majke i ne treba nista mijenjati. Meni je jedino cudno kako je taj covjek jos ziv. Ali nadam se da ce pozivjet dovoljno da se u BL bar jos jednom pojavi... Za 10 god. cete moci da se hvalite mladjim generacijama kako nisu bili u mogucnosti da gledaju majke u zivo :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a zemlja gruva.... mh... nako, tekstovi SMOR, vokali tu i tamo prosjecni za taj kalibar na koji su nafurani,
muzicari OK, ali nista WOW!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

PS
Zna li se zasto je lik, uhvacen negdje dole u prvim redovima, pred kraj koncerta Zemlje Gruva sproveden od strane 3-4 policajca, pa u maricu?

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
danijell je napisao:

Kada su klupe ostavljali, brzo se vidi da je većini hobi lomljenje istih. Osim nekima koji su tolika sila da ih slome kada sjednu :)

Nisu stubovi kretenski koliko su ljudi kreteni. Sinoć neka grupica od 6,7,8, ... likova pod pivom u provod uključila i guranje. Na kraju srušili djevojku i njenu prijateljicu. Malo falilo da glavom u stubić udare.
Prvo, idioti ako hoće šutku imaju prostor ispred bine, a ne da neko pogine ako udari glavom u onaj ćoškasti stub.
Drugo, ja idiot prije par dan u hitnoj završio zbog stomaka, pa sinoć stao ispred zvučnika koji dupe pomeraju. Koji q sam uopšte i išao u gužvu...

Još je mlatio nekom majicom pa isprskao ljude pivom, pa mi tek opranu kosu uprljao. Moja šauma :(

Eto, nadam se da će pročitati dotični pa neka se javi...

Ili ako će forumaši ići zajedno večeras da vam se pridružim. Osim ako to niste bili vi :lol:
pu majku mu, ja uvijek propustim dobre stvari :(

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pripremi štaku i idemo večeras zajedno. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ja sam vidio jednu curu sa štakom sinoć, tako da Šajine, nema više izgovora.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
има двије штаке 8) а и глава је ту :D нек само приђу ако смију 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Nisam prije bila na kocertu Majki tako da nemam sa cim da poredim, ali nemam zamjerki na ljude posebno. Odlicno su usvirani, od Bareta se nesto vise ne moze ni ocekivati, dobro da je ziv covjek. Atmosferu nisu uspjeli napraviti nesto posebno, bar ne za vrijeme do kog sam ja bila. Najaci trenutak je bio kada je onaj lik izletio na binu i krenuo smarati i ljubiti Bareta a ovaj poslije kaze: pa drzi me za ruku ali nemoj da me ljubis :)

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 58  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]