banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2012, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Jooj ljudi komedije :lol: :lol: :lol:
Nači glupi lojavci se upalilili ima dva tri dana i samo pišu o tome kako će Bugarima porazbijati pičke zbog nekih transparenata na utakmici sa levskim, ono "nož, žica i to". Uglavnom fašistički portal Kljix dodatno potpali vatru nekim člankom kako donose taj transparent u Sarajevo http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-sarajevo-dolaze-sa-parolom-noz-zica-srebrenica/120721064 i glupi lojavci se još više upale i počnu srati po forumima kako će ih ovo ono.
Elem sinoć čitam kako su kao prebili dvojicu bugara euforovaca (http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/tuca-izmedju-pripadnika-eufor-a-iz-bugarske-i-sarajlija/120722125,http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/trojica-sarajlija-napala-pripadnike-eufor-a-iz-bugarske/120723035), a komentari na članak i po forumima kao to, tako treba, bravo, sarajevska raja i ta sranja, a sve pod plaštom njihove neupitne pravednost... znate već kako to kod tih pičkica ide i to...
Da bi na kraju balade tj. maloprije pročitao članak kako to nisu Bugari, već Mađari :lol: :lol: :lol: http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/sarajevo-lakse-povrijedjeni-madjarski-pripadnici-eufor-a/120723119

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Mađari dobili na baščaršiji, bugari na nekom drugom mjestu. Nisu isti ljudi

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma isti ljudi isti slučaj, isti inicijali uhapšenih i kad je riječ o Bugarima i kad je riječ o Mađarima.
Misliš da su džamahirci obzirom na sve u stanju razlikovati Bugare i Mađare, misliš da je njihovo obrazovanje dostiglo taj nivo :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
old fashion men je napisao:
Ma isti ljudi isti slučaj, isti inicijali uhapšenih i kad je riječ o Bugarima i kad je riječ o Mađarima.
Misliš da su džamahirci obzirom na sve u stanju razlikovati Bugare i Mađare, misliš da je njihovo obrazovanje dostiglo taj nivo :lol:

:lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ofm, a kako bi se ti osjećao da recimo Hungarocigani izvrjeđaju fudbalere Slavije ili rukometaše Borca sa Jasenovcem i sličnim stvarima.

Mislim da bi i mi ovde planuli, ali to je u redu ovo je ipak Balkan.

Gledao sam prilog na OBN, neki tvrde da je to iscenirano iz Srpske i Srbije, što dovoljno govori o nepoznavanju odnosa Srba i Bugara.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 07:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
ofm, a kako bi se ti osjećao da recimo Hungarocigani izvrjeđaju fudbalere Slavije ili rukometaše Borca sa Jasenovcem i sličnim stvarima.

Išao bih okolo i tražio nekog Mađara da ga prebijem, a ako ne bih našao Mađara, prebio bih nekog Bugara ili Rumuna :lol:
Msm filozofe komentar ti je :roll:

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 08:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 09:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47

Išao bih okolo i tražio nekog Mađara da ga prebijem, a ako ne bih našao Mađara, prebio bih nekog Bugara ili Rumuna :lol:
Msm filozofe komentar ti je :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
OFM dominira :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 10:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Ne vidim šta je čudno u tome da su huligani, osim što su retardirani, takođe i neobrazovani i neinformisani..

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18

Mislim da bi i mi ovde planuli, ali to je u redu ovo je ipak Balkan.

Gledao sam prilog na OBN, neki tvrde da je to iscenirano iz Srpske i Srbije, što dovoljno govori o nepoznavanju odnosa Srba i Bugara.

Poznaju oni odnose Srba i Bugara dobro ali imati neki problem a da za to nisu krivi Srbi,e u to nebi povjerovala federalna javnost. Pranje mozgova je u zavrsnom cinu...........

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
V@nja je napisao:
OFM dominira :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZaH6MnrHjTE&[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 10:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03

OFM, od tebe nisam ovakvu generalizaciju ocekivao...hajd za neke druge bolide inekako...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E izvini NFL nije mi bila namjera, ali iznervirao sam se čitajući komentare na "njihovim "gradckim" portalima i forumima.
Još jednom, jbg sori, naglost :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 10:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
E izvini NFL nije mi bila namjera, ali iznervirao sam se čitajući komentare na "njihovim "gradckim" portalima i forumima.

Sve ok, desi se.

A sto se tice komentara na Sa-X - to sam odavno prestao citati...tu niko pametan ne komentarise niti vrijedi da se polemise sa svakakvim idiotima...i prema tim komentarima ne treba formirati nikakvu sliku stanja svijesti komsija muslimana.

Ako malo obratis paznju prepoznat ces da ustvari imas grupicu ljudi (vjerovatno nezaposlenih, neobrazovanih balavaca) koji konstantno useru SVAKI clanak...besposlenost je cudo. A i sam portal iskreno postaje smece.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 11:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
da su došli marsovci sa tim porukama opet se zna ko bi bio kriv

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
NFL fanatik je napisao:

Sve ok, desi se.

A sto se tice komentara na Sa-X - to sam odavno prestao citati...tu niko pametan ne komentarise niti vrijedi da se polemise sa svakakvim idiotima...i prema tim komentarima ne treba formirati nikakvu sliku stanja svijesti komsija muslimana.

Ako malo obratis paznju prepoznat ces da ustvari imas grupicu ljudi (vjerovatno nezaposlenih, neobrazovanih balavaca) koji konstantno useru SVAKI clanak...besposlenost je cudo. A i sam portal iskreno postaje smece.

Mozes pisati sta hoces ali sa-x je najposjeceniji portal u BiH. I kao takav sigurno odrazava misljenje komsija prema nama.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eno i među navijače Maribora se infiltrirali Srbi pa uzvikuju ime Slobodana Miloševića i izgovaraju ime Srebrenica u negativnom kontekstu :lol: e ali obratite pažnju "njih 30"...
msm, ispade da su jebeni janezi ili najhrabrij ili najluđi na svjetu :lol:

Citiraj:
Očevici tvrde da su navijači Maribora sjedili u bašti te da su napali grupu mladića koja je prolazila pored. Prethodno su uzvikivali ime Slobodana Miloševića, a u negativnom kontekstu su spominjali i Srebrenicu.
Kako saznajemo, iz Maribora je stigla grupa od 30-ak navijača.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
ovo je samo znak da su muslimani prekrdasili sa svojim medijskim ratom protiv Srba, citavom svijetu namecu tu Srebrenicu, da sad ispadaju jadni kad ih svaki klosar krene pod*ebavati zbog toga.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Koji je fazon sa ovim klixom? Komentari i to..?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]