banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jul 2012, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Uf, šta onda reći za one koji su bojkotovali Zemana i bili na dnu tabele... Ili Basta i Milovanović kad su bili nevidljivi, a bili bolji igrači od ovih sad? Ovi što se useru, ja mislim da je to više što se pogube, odavno nismo imali ekipu sa ovakvim prosjekom godina, a nema pravog vođe na terenu, ko će stati na loptu i smiriti kad krene loše.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 13:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Zeman je posebna fela za sebe.Jebao ga radivojevic u pak.Ko zna da li je on njih bojkotovao ili oni njega i to je pitanje.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Čuo sam negdje da je na njegovim pripremama kod nas bilo povraćanja :) Ja se sjećam kako je Gaj znači pustio gol, protiv Hajduka, čini mi se, mislim da je bojkot bio 100%, pa gdje ćeš Milijaša da trči. Ipak blentavi čiča još nije za baciti, evo ga u Romi, ali biće vjerovatno pukovnik ili pokojnik.

Kakogod, ako prođemo ove Kiprane računaću to u jedan od jačih uspjeha kluba u zadnje vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 13:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sranje.Prva na mari,druga tamo.Znaci 60-40 sanse u njihovu korist.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.telegraf.rs/sport/280579-dog ... liona-evra

Eh kad bi ovo bila istina, ali najvjerovatnije novinari opet pisu gluposti. ;>

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 15:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
ma pusti on prepisuju od informera....
POjavile se slike prvog dresa... Meni djeluje lijepo vidjecemo kad bude citav
Ja kad se sjetim Omonije uhvati me muka. Strijepio sam do zadnje sekunde..Ipak najjaci utisak revansa na marakani je bio Stevo Glogovac. Jedan igraca Omonije nam pravi ogromne probleme i uvodi Muslin Glogovca... Koji sekund kasnije nakon pjesme i galame trazim tog Grka na terenu i nigdje ga nema pitam kolegu do sebe da nisam previdio izmjenu kad vidim Stevo u prvom kontaktu ga poslao na atletsku stazu. on jadnik se nesto cisti i trazi da se vrati u igru...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sad ce Krneta da uradi isto (kako da ne). :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 16:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne diraj mi Krajisnika :)
nece Krneta ali Mile hoce...On bije za dvojicu...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lZGBZbbgBPM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 18:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

djeluje lijepo vidjecemo uzivo
LJudi koji su ga vidjeli i opipali kazu da je dobar kvalitet...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Brigate BL je napisao:
Ipak najjaci utisak revansa na marakani je bio Stevo Glogovac. Jedan igraca Omonije nam pravi ogromne probleme i uvodi Muslin Glogovca... Koji sekund kasnije nakon pjesme i galame trazim tog Grka na terenu i nigdje ga nema pitam kolegu do sebe da nisam previdio izmjenu kad vidim Stevo u prvom kontaktu ga poslao na atletsku stazu. on jadnik se nesto cisti i trazi da se vrati u igru...

Стево Глоговац, Стево Глоговац, све набије на курац, Стево Глоговац! 8)

Дакле, Слога из Никозије!

Читам шта пишу људи на РСБ. Јеботе, колико смо ми сјебани!
Све ја контам... кипарска лига >> српска лига, прошле сезоне су тукли првака Кипра 4 пута у 5 утакмица, искусни, Потугалци у тиму, ово, оно... али да Цигани буду тако песимистични, то ме разочарало.

Да кажемо: "јачи су од нас", у реду. Али тотално одсуство духа "играмо, ко им јебе матер, па да им увалимо два гола у по Никозије!", све нешто мјере проценте колико имамо шансе.

Бојим се да се то мртвило не пренесе међу играче. Тим који је 91. постигао шта је постигао је по годинама ту негдје са овим (иако су то два свијета). Али је имао кураж. Волио би и да ови млади момци имају такав став.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Иначе, једна кореографија навијача Слоге, не из прошлог вијека већ од претпрошле године:

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

PROSINEČKOM NISU POTREBNA POJAČANjA
AKO je do Prosinečkog, Crvena zvezda uprkos vidljivim nedostacima na nekoliko pozicija u timu, ovog leta više ne treba da dovodi igrače. Na pitanje da li potrebno još neko pojačanje, odgovorio je na najbrži i najkraći način:
- Ne!

Poslednji put menjao Ravnogorac dana 20 Jul 2012, 21:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
stvar je vrlo jednostavna, ne možeš se zatvoriti u svoj atar i misliti da možeš da ostaneš konkurentan sa evropom. ta priča: "igraju naši taletnti" ili "ne trebaju nam stranci" je prevaziđena prije dvadeset godina u evropi, a jedino još kod nas i u baskiji prolazi.
u deset godina kiparska liga je dala nekoliko različitih (obrati pažnju na ovo) klubova u ligi šampiona i redovne učesnike u ligi evrope, dok liga srbije konstantno pada. suština je da u savezu ne žele da se male sredine dignu. to je normalno jer su u savezu sve partizavci i zvezdaši, ali oni ne shvataju da se to njima odbija o glavu, jer je kvalitet lige danas bukvalno amaterski.
zabranili su dolazak stranaca a u isto vrijeme sve prosječnog kvaliteta ide po azerbejdžanima i kazahstanima. i naravno da nema ko da popuni prazninu. rezultat toga je da zvezda na štoperima ima dva prosječna mlada igrača koji su se, da se vodila pametna politika, još godinama trebali kaliti po manjim klubovima.
znači, možda zvezda prođe (iako su realno šanse više na strani kiprana) ali ako se sretnu za 4-5 godina, i ako se nastavi ovakva politika, zvezdine šanse će biti minimalne.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i još jedna bitna stvar, dobar strani igrač je mnogo kvalitetniji od jednog našeg prosječnog (primjer abubakara iz vojvodine) evropa je potpuno otvorila granice, konkurencija je ogromna i normalno da padaju cijene. da ovo suludo pravilo o 4 stranca ne postoji, već ove godine vojvodina ili sledeće napredak bi napravili timove koji bi bili konkurentni zvezdi i partizanu. ali karadžiću i ljudima koji ga podržavaju nije interes liga srbije već nadmetanje dva kluba.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Све се слажем, само ми ово појасни:
Frisky_Dingo je napisao:
zabranili su dolazak stranaca

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

svesti na četiri je jednako zabrani. pogledaj rumunsku i kiparsku ligu koje su desetak puta jače od srpske. one su počele da se razvijaju kad su potpuno otvorene granice. ili bugarsku. tamo je šampion nešto na L. u rumuniji svake godine izlaze nekakvi cluj-evi, kluž-evi, imaju ozbiljnu konkurenciju, stvaraju nove sredine. a ozbiljne konkurencije nema bez kvantiteta, znači dovesti petnaestak jeftinih stranaca i kroz konkurenciju svesti na pristojnu brojku. tako se radi u rumuniji i kipru, pa čak i ako igraju sve sami stranci, to je dobro za srpski fudbal jer će konkurencija u drugoj ligi biti jača. samim tim i zvezda i partizan se pojačavaju i to im je vjetar u leđa za evropu. priča da je dovoljno četiri dobra stranca je prevara, jer je nemoguće procijeniti "dobrog igrača" na tako malim budžetima. kao, evropljani su glupi a mi smo pametni. pa gdje su nam onda silni mladi igrači ako forsiramo naše. zvezda kupila sve najbolje što imamo u januaru a ispostavilo se da se radi o vrlo prosječnim igračima u odnosu na koje je lazović bar dvije klase ispred. oni mogu igrati protiv amatera u srbiji, ali u evropi nema šanse.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nasi klubovi nemaju skauting i uvid igraca iz svog grada,kamoli iz inostranstva.Ti stranci su uglavnom macka u dzaku.Menadzeri poturaju sve i svasta.Mada je ovo ogranicenje stranaca jos jedna genijalna ludost.Nasa talentovana djeca vise nece da idu ni u Czv i pfc,niti im je to cast.Samo preko grane.Da je uvedeno ogranicenje da igrac ne moze pre 23 god u inostranstvo,pa onda neka uvedu ogranicenje za strance.Ovako nam ostaju povratnici iz kazakstana i azerbejdzana i po koji talenat iz crne gore,da igraju nasu ligu.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
i još jedna bitna stvar, dobar strani igrač je mnogo kvalitetniji od jednog našeg prosječnog (primjer abubakara iz vojvodine) .

ovdje sam mislio jeftiniji.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Nasi klubovi nemaju skauting i uvid igraca iz svog grada,kamoli iz inostranstva.Ti stranci su uglavnom macka u dzaku.Menadzeri poturaju sve i svasta.Mada je ovo ogranicenje stranaca jos jedna genijalna ludost.Nasa talentovana djeca vise nece da idu ni u Czv i pfc,niti im je to cast.Samo preko grane.Da je uvedeno ogranicenje da igrac ne moze pre 23 god u inostranstvo,pa onda neka uvedu ogranicenje za strance.Ovako nam ostaju povratnici iz kazakstana i azerbejdzana i po koji talenat iz crne gore,da igraju nasu ligu.

postoje probe, pripremne utakmice, pa neka se pokažu. imaš primjer klea. ne treba da se zavaravamo, u brazilskoj trećoj četvrtoj kvalitet je jači nego kod nas. pa slovenačka liga je jača od srpske. kod nas neko ko želi da ulaže u fudbal ne može jer nema šansu da sastavi konkurentan tim. ne može da kupi domaće talente (ako ih ima uopšte) jer su već u zvezdi i partizanu ili u azerbejdžanu , a ne može da dovede dovoljno stranaca. znači, zavezane su im ruke. nije uopšte slučajno što je ovo pravilo uvedeno kad je bata kankan pokušao da nešto napravi u vojvodini.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]