banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 16:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jul 2012, 08:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To i jeste nas najveci problem, sto necemo da se pomiriml sa cinjenicom da smo fudbalska kanta. Znaci treba pricati kako cemo poderati kroasane samo zato sto se mrzimk i sto smo ratovali, a posle bi svi srali kako je Miha davao smesne izjave da ce poderati rvacku. Dajte ljudi malo realnosti i ozbiljnosti

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2012, 13:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Hertzog je napisao:
To i jeste nas najveci problem, sto necemo da se pomiriml sa cinjenicom da smo fudbalska kanta. Znaci treba pricati kako cemo poderati kroasane samo zato sto se mrzimk i sto smo ratovali, a posle bi svi srali kako je Miha davao smesne izjave da ce poderati rvacku. Dajte ljudi malo realnosti i ozbiljnosti

Srbija jeste slabija od Hrvatske u ovom trenutku ali upravo zbog motiva više kada se god te 2 reprezentacije susretnu u bilo kojem sportu bude tijesno. Na SP-u u košarci Srbija je jedva dobila Hrvatsku iako je mnogo bolja od nje.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2012, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali nazalost ili na srecu, mi ne igramo samo protiv njih na ovim kvalifikacijama. Ima tu jos ekipa od kojih moramo strepiti za bodove, a kako igramo u poslednje vreme ni ove najlosije rangirane ekipe u grupi nisu lak plen za nas

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2012, 15:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
Саво Милошевић директор репрезентативних селекција ФСС

http://fss.rs

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2012, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ako pogledamo malo noviju fudbalsku istoriju, vidi se da smo mi sami sebi najveći neprijatelj, i ja od nas samih i najviše strepim. Bili smo prvi u grupi ispred Španaca, Francuza, Hrvata koji su bili treći na svijetu, ali smo i završavali iza Velsa, Poljske i Estonije, i to ne zato što su to neke kvalitetne ekipe. Ako Miha bar malo posloži redove, da budemo čvrsta netalentovana ekipa koja je neugodna svakome, treba biti zadovoljan.

Sa druge strane, uz dužno poštovanje, strah od Hrvata je sve, samo ne opravdan. Ekipa koje nije bilo na SP 2010. jer ih je Engleska ponižavala kako je stigla. Ekipa koja je bila druga u najlakšoj kvalifikacionoj grupi za EP, koja je gubila od Gruzije, koju je Grčka rutinski odučila od fudbala, koja se uglavnom mučila kroz kvalifikacije. Odigrali su jednu solidnu utakmicu, u Turskoj, gdje je opet rezultat bio mnogo bolji od igre. Na EP su oduševili samo zaklete navijače koji ne vide dalje od "suci su nas ubili", laike i one koji utakmice prate preko lajvskora. Zato mi nije jasno, što bi rekla hrvatska grupa "Džinks", "ćemu strah i ćemu sram?"

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2012, 21:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
fino sroceno :salute:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2012, 23:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve je to fini, ali to nije problem novije istorije, nego je to nas stari problem. Gubili smo i sa mnogo jacom reprezentacijom SFRJ, tako da je Srbija i pravna naslednica tog malera

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Da li je to stari problem, ne možemo tačno znati ni ti ni ja. Ja mogu pričati samo o onome što pamtim. Mada, ne bih baš tvrdio da se radi samo nastavku istorije, ipak je bivša zemlja imala svoje prednosti, ali i dječje bolesti kojih danas nema.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 21:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Evo rešenja!!!
Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 22:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Da li je to stari problem, ne možemo tačno znati ni ti ni ja. Ja mogu pričati samo o onome što pamtim. Mada, ne bih baš tvrdio da se radi samo nastavku istorije, ipak je bivša zemlja imala svoje prednosti, ali i dječje bolesti kojih danas nema.

Prednost joj je bila to sto je imala veci broj igraca pa se moglo izabrati, ali osim dva finala davnih 60-ih oni nisu postigli nista veliko, a imali su igrace za svetsko zlato. Kako se odavno prica: da se fudbali igra 70 minuta mi bi bili prvaci sveta. Po igrama bivsa juga lici na hrvate, kao u verhu su, pobede nekad neki veliki tim i to je to, a po izboru igraca su licili na danasnju BiH gde su igraci birani po nacionalnom kljucu ;)

Mozda ni ti ni ja nismo mogli prisustvovati svim utakmicama, ali danas postoji mnogo materijala pa znamo kako su igrali i sta su radili.... a sta nisu

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 16:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jest čovjek ima udarac. Mislim da bismo trebali ići da što više puta izborimo slobodnjake u zoni udarca da ovaj ima šansu da šuta, ko što je Lacio radio dok je imao Mihu. Ako ne možemo kroz igru da bar pokušamo preko prekida.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... ngu-Sitija

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Aj' bar nešto ide nabolje http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 88195.html Tole postavljanjem Save kupje sebi još vremena, ali najbitniji su efekti, mada bi isti najveći bili da se makne Tole sa svojom klikom (ako ih ne pohapse sve, jer pohapsiše mu već pola onih savjetnika, saradnika, kuraca palaca).

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je Savi OKi ali mi se ne svidja sto je dosao za vreme Toleta jer su se klali i pljuvali jedan po drugom, a sada u ljubavi. Vidim da je poceo dovoditi grobare u savez, ali i to je OKi ako ce biti nekog pomaka

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 22:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Саво је још једном показао какав је човјек.До јуче борац за оздрављење српског фудбала,пљује по Караџићу,итд. а данас се већ продао и прихватио функцију у Толетовој гарнитури...Ова објашњења и правдања младог ДС кадра су за малу дјецу.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2012, 23:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Повукла се опет на теми Партизана полемика око нападача, сад ће убрзо квалификације ја да сам на михином мјесту овако би то извео...

.................................Стојковић/Кахриман/Бркић ..........................................
...Бане.................Субота.............................Рајка(никако не улијева сигурност).......Колара
.............................Кузма....................................Нинковић...................................
.....Тошић.....................................................................................Тадић...................
.......................Лазо Марковић.............Касалица........................

клупа....Неко од тројице горе наведених голмана....Матић, Сулејмани, Јанковић, Лане :-? , Дуле Тошић...Игњоски..

Какав Лековић, Шћеповић, Жигић, па ни мало Ђуричић није дорастао....
Можда исплива неко од "странаца" опет у први план, типа Качар, Красић....

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2012, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Aj mi reci da se šališ ili da si zaboravio staviti rasnog u prvu :angry4:
Ljubac veličine nerasnosti Radeka Štepaneka 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 00:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gdje nadje Kasalicu? :) Inace ja bih brata Pantelu ili Laneta odmah vratio...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 02:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ako Sulejmani ne bude igrao u prvoj onda ga jebi. Duplo je bolji od svih naših ofanzivaca.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Al bas, Sulejmani u prvoj a za ostale cemo vidjeti..

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Djuricic upravo dao gol za Herenven protiv Rapida iz Bukuresta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]