banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 19:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2004, 11:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Bodovni sistem se uvodi i u BiH i to mislim od ove godine.
Nego, nisam ja protiv kontrole saobracaja ali sam protiv kamera. Pogotovo ovde kod nas gdje te policija ceka iskljucivo samo na pravcima sa ogranicenjem od 50 km/h dok se na drugim mjestima divlja i pretice na ostrim krivinama, preko pune linije i sta ja znam. Tu njih nema, jer je manja mogucnost da ce naplatiti neku kaznu.
Uopste im nema veze sto se udesi upravo desavaju na tim mjestima a ne na onim gdje oni sjede u grmu ispod znaka ogranicenja 50 km/h.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2004, 11:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Feb 2004, 11:06
neo26 je napisao:
Bodovni sistem se uvodi i u BiH i to mislim od ove godine.
Nego, nisam ja protiv kontrole saobracaja ali sam protiv kamera. Pogotovo ovde kod nas gdje te policija ceka iskljucivo samo na pravcima sa ogranicenjem od 50 km/h dok se na drugim mjestima divlja i pretice na ostrim krivinama, preko pune linije i sta ja znam. Tu njih nema, jer je manja mogucnost da ce naplatiti neku kaznu.
Uopste im nema veze sto se udesi upravo desavaju na tim mjestima a ne na onim gdje oni sjede u grmu ispod znaka ogranicenja 50 km/h.

E u BiH je problem prvo ekonomiji države jer su plate u policiji male i onda se oni snalaze tako da deru narod i pristaju na pomičivanje na takav način da umjesto pare za kaznu odoše policajcu u njegovu kesu nego u državni proračun.

Na zapadu ili sloveniji kad bi pandur uzo pare u svoju kesu odmah bi ga izbacili sa posla ili nedaj bože da mu ti nudiš pare da ti ne napiše kaznu e onda bi tek najebo,a to je zato što su jim plate redovne i dobre i onda ni njim ne dolazi na pamet da nekog zajebavaju da bi dobili 20KM

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
Citiraj:
Na zapadu ili sloveniji kad bi pandur uzo pare u svoju kesu odmah bi ga izbacili sa posla ili nedaj bože da mu ti nudiš pare da ti ne napiše kaznu e onda bi tek najebo,a to je zato što su jim plate redovne i dobre i onda ni njim ne dolazi na pamet da nekog zajebavaju da bi dobili 20KM

u ovo nemoj biti toliko sigurna!

evo danas sam vidio tog golfa, zapisao sam i broj, 091-A-202! bili su na auto putu kod prijedorske petlje... prvo su stajali sa strane pored auto puta, ja sam isao za prijedor. da bi malo poslije mene krenuli. velikom brzinom, 90-100km/h, su me pretekli kod skretanja za zatvor tunjice. gdje je ogranicenje 60! zatim pretekli golfa2, skoro uletjeli u makazice i onda naglo skrenuli na prosirenje. tu su se okrenuli i vratili prema petlji.
znaci u tim njihovim manevrima... napravili su nekoliko prekrsaja i vidno ugrozili saobracaj, a nisu jurili nikoga... igraju se decki sa nasim parama ;). ko shisha golfa, nije moj. drzavni je!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 06:06 
Majstor
Majstor

Ne igraju se oni samo tako sa nasim parama, nego i sa glavama :evil: :evil:

Elem, pazite to nije jedini takav Golf, imaju mislimj, bar jos tri. Cak su jedno vrijeme kameru postavljali i u obiljezena auta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 08:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Feb 2004, 11:06
kefalo je napisao:
Citiraj:

u ovo nemoj biti toliko sigurna!

evo danas sam vidio tog golfa, zapisao sam i broj, 091-A-202! bili su na auto putu kod prijedorske petlje... prvo su stajali sa strane pored auto puta, ja sam isao za prijedor. da bi malo poslije mene krenuli. velikom brzinom, 90-100km/h, su me pretekli kod skretanja za zatvor tunjice. gdje je ogranicenje 60! zatim pretekli golfa2, skoro uletjeli u makazice i onda naglo skrenuli na prosirenje. tu su se okrenuli i vratili prema petlji.
znaci u tim njihovim manevrima... napravili su nekoliko prekrsaja i vidno ugrozili saobracaj, a nisu jurili nikoga... igraju se decki sa nasim parama ;). ko shisha golfa, nije moj. drzavni je!

U to sam siguran :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
ja sam do sad imao posla sa policijom i carinom HR i vjeruj mi da hoce para... samo treba znati postupiti ;) a i oni znaju od koga mogu da uzmu... i od koga hoce! ;)

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 15:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
Vidio sam gaaa!!! :)
Danas me slijedili na relaciji BL-Trn (stara cesta). Prvo nisam obracao paznju, kasnije skontam da me likovi prate, pogledam registraciju kad ono... 091-A-202. Tako mi je drago sto sam ih sreo.. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 17:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Avg 2001, 01:00
Судећи по изјавама очевидаца :) постоје још бар два бијела голфа, и то сам оба видио у размаку од 10 мин на траси код Нове Вароши. Заборавио сам како иду регистрације, мислим да је једном почињала са 241, па онда 319 или 316.. тако некако..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 18:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Kako ga/ih prepoznati?
Pored "famozne" registracije, neobilježeni ima veliki horizontalni displej uz zadnju šajbu, unutar kabine (kad vas zaustavljaju, tu svijetli natpis "Stop Policija"). I kad se Golf pogleda sprijeda ili otpozada djeluje kao da ima nešto natovareno u tom prostoru (gornja trećina šajbe je jedino providna).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 20:34 
Majstor
Majstor

Uglavnom kad ga vidis odzada vec bude kasno :lol:
A u retrovizoru se moze lako primjetiti i kamera u gornjem desnom uglu kao i to da su u autu dvojica pokrupnih tipova sto je i najsigurniji dokaz da je u pitanju Policija. Nocu je malo gore ali se Golf 4 moze prepoznati po farovima, jeste da se ne vidi ni boja ni registracija ali moze posluziti dok opasnost ne prodje ili se sigurno uvjerite da to nije murija.
Inace, ponavljam ima vise tih golfova, ja bih se sad pazio i bijelih VW Pola koje su skoro dobili... Nikad se ne zna...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]