banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 23:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 09 Jul 2012, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Pazi ladno Hrvat :) Pa sta mi decki sad da radimo, nismo vise in :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 19:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
papučar je napisao:

Није чудо кад дође у Партизан,ипак смо ми фрањевци и југословени...Чудно је кад домобран стигне међу српске четнике... :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 19:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Gondra je napisao:
papučar je napisao:

Није чудо кад дође у Партизан,ипак смо ми фрањевци и југословени...Чудно је кад домобран стигне међу српске четнике... :lol:

i stub srbstva :Fade-color

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ok to, samo ne znam hocete i dalje pjevati da ne pomaze ni ustasa za trenera :)

A sad ozb, posto citam po forumima da je ovaj klinac bas blizu potpisa, hoce to proci bez nekih problema?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 20:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
papučar je napisao:
Ma ok to, samo ne znam hocete i dalje pjevati da ne pomaze ni ustasa za trenera :)

A sad ozb, posto citam po forumima da je ovaj klinac bas blizu potpisa, hoce to proci bez nekih problema?

Мени је ово трагичан случај,не толико због тога што је мали хрват,више због чињенице да у Србији нема талената за Партизан??!!
То је први резултат играња Јадранске лиге.Српски кошаркашки центри су толико ослабили,готово нестали,да данас Партизан (сутра неки други клуб из Србије који хоће да доведе неког талента),мора да гања клинце по Хрватској,Словенији,БиХ...Бертанс је из Летоније,на примјер...По мени то је почетак пропасти српске кошарке.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 22:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ako je to razlog kako onda ima talenata u hrvatskoj,i oni igraju jadransku ligu i u istoj su situaciji kao i mi

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 09:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Drug svi pricate kako nema talenata u Srbiji...
Ima ali se sa njima ne radi nikako
Primjer 1
Miljenovic - sve sto sam gledao bilo je odlicno, djecak ima muda pregled igre, samo mu nedostaje kilaza
Cvele - za razliku od Nedovica on je slusao pesica i da nije bilo povrede igrao bi i finale. Nabacio kile, radi sa Lazicem i bice sigurno opasna opcija..
Ima kod nas Ristic tejic, Kod vas je Besovic, imaju dva klinca u Vojvodina jedan igra na poziciji jedan /dva. Problem je gdje oni nestanu kad trebaju da preuzmu ulogu u sniorskoj konkurenciji

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 15:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Apr 2012, 13:59
Stvarno ima potencijal da ta liga Srbije bude solidna . A Partizan ide dolje igrati sa Sirokom ili u Sloveniju negdje. Nacionalni interes je nula

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kakav bolan nacionalni interes? Pa partizan ne pusta klince da igraju za reprezentaciju, zasto bi ih onda bolio kurac za srpsku ligu ili srpske igrace?

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.mondo.rs/s251397/Sport/Kosar ... tizan.html

Ipak su mu izgleda rodbina i (ne)prijatelji objasnili da mu je bolje da se ne pravi pametan.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 17:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
skeva je napisao:
Kakav bolan nacionalni interes? Pa partizan ne pusta klince da igraju za reprezentaciju, zasto bi ih onda bolio kurac za srpsku ligu ili srpske igrace?

Које то клинце не пушта? По чему то Партизан није брига за српску кошарку?
Ако је ико икада нешто учинио за српску кошарку, онда је то Партизан, што успјесима у Европи, што производњом играча за репрезентацију, оних легенди који су Југославији и Србији донијели толико медаља.
Партизан није крив што мора ићи играти са Широким, већ су за то криви Звезда и ФМП што су похитали у Јадранску лигу, па је онда и Партизан натјеран да игра то такмичење.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jadni mali Partizan, uvijek mucenici i borci za pravu stvar, na celu sa veliko Srbinom Vujosevicem koji vrbuje igrace za reprezentaciju CG, pa nadalje.
Najveci proizvod u zadnjih nepar godina vam je Ceh, od tria Tepic-Tripkovic-Velickovic niste izbacili krstenog igraca za reprezentaciju, a koliko su i oni dobri vidi se kad su otisli van sistema.
Pokupili ste sve mlade igrace u Srbiji samo da ih konkurenti ne bi uzeli i normalno da ne mogu doci do izrazaja kad ste ih nagomilali. Postujem ja titule, dominaciju i sve ostalo, al nemoj pricati kako je Partizan borac za srpsku kosarku kad to nema nikakve veze sa mozgom vec eto onako da se prica.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 18:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papucar moram priznati da te trese opasan kompleks,cak veci i od skeve

ispred vas je samo nenadjebivi-a sobarica

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 18:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nije lijepo svadjati se. Ja vjerujem da ste svi vi fini ljudi, al' da ova vrucina lose utice na raspolozenje i stvara nervozu. Pokusajte brojati barem do 5 pa onda razmislite da li cete objaviti komentar ili ne. To bi mnogo doprinijelo odnosu medju vama i dovelo do tecnije komunikacije.

:)

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 18:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Nije lijepo svadjati se. Ja vjerujem da ste svi vi fini ljudi, al' da ova vrucina lose utice na raspolozenje i stvara nervozu. Pokusajte brojati barem do 5 pa onda razmislite da li cete objaviti komentar ili ne. To bi mnogo doprinijelo odnosu medju vama i dovelo do tecnije komunikacije.

ne seri :D

papucar zna da ja nemam nista protiv njega ni bilo koga drugog,samo mi ne ide u glavu da niko ne konta da ce ubijediti ove druge u bilo sta.isto kao kad bi otisao na sa-x i rekao im da su oni poceli rat i da su klali i ubijali i nemaju nista multeticno u sebi a oni te ubjedjuju u suprotno

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
shakal je napisao:

ne seri :D

+ 1 :P

mandrak je napisao:
papucar zna da ja nemam nista protiv njega ni bilo koga drugog,samo mi ne ide u glavu da niko ne konta da ce ubijediti ove druge u bilo sta.isto kao kad bi otisao na sa-x i rekao im da su oni poceli rat i da su klali i ubijali i nemaju nista multeticno u sebi a oni te ubjedjuju u suprotno

Ma pauza na sve strane pa ubijamo vrijeme, da je docekati sledecu sedmicu da krene fudbal onda ce svako svoju muku muciti :)

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Eto vidite kako je sve odmah bolje. Uzivajte u ostatku dana. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 18:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Nema mene sta tresti kompleks, osim mozda vise vrijednosti, kad na vas gledam kao na nizu rasu. Jos kao mali sam mislio da kolege koje navijaju za Partizan nisu bas uredne sa glavom, cuj imas sa jedne strane crveno bijele sa druge crno bijele, sa jedne strane Delije sa jedne Grobare i ti izaberes da budes crno bijeli grobar. Morbidno.
Tako da ti za moje komplekse ne brini ;)

Ја стварно не знам колико година ти имаш, али без обзира на то ћу да те питам: да ли ово за тебе представља нормалан начин дискусије?

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Shakal do cenera sam brojao :D

Pa gdje citira moj odgovor a nisi Mandrakovu konstataciju da sam iskompleksiran :) I ne vidim nista toliko strasno u mom odgovoru, najiskrenije sam to rekao, u srednjoj skoli sam imao bezbroj rasprava na tu temu.

Godina imam dovoljno da ne svrsavam na organizovano navijanje, ako ti je to neki reper.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 18:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Значи теби је сасвим нормално неком рећи да је нижа раса?
Зашто бих цитирао Мандракову изјаву, када човјек, очигледно, није много погријешио. Константно долазиш(те) на теме о Партизану и то не би било ништа чудно, да скоро увијек немате потребу да омаловажавате и вријеђате све везано за Партизан. Зар ти то не личи на комплекс?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]