banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 18:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 96 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2003, 15:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 18 Feb 2003, 13:51
Ma ja sam na poslu... Slika ali nema posla... kuzis? Slika

zivio Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2003, 19:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
AHA!
IMAS SUPER POSAO! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2003, 20:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2003, 14:28
celavi_gangster je napisao:
Ma ja sam na poslu... Slika ali nema posla... kuzis? Slika

zivio Slika

u zdravlje prijatelju ;) :drinking: pozuri u BL ocekujem te i poljubi Sanjicu :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2004, 22:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Feb 2004, 11:06
Ne przi se hondica tako lako :D

Eto mene u BL krajem aprila... ako vidis crni crx sa zutim tablicama ablenduj pa da se postrojimo na neki semafor...

zivio :drinking:

Alo čelavi šta to imaš u crx-u ka su ti podatci 6.5s do 100km/h,jer serijsko su podatci 8s.

NOS ili TURBINA ili nešto drugo???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2004, 09:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2003, 11:46
Onda nam treba neko sa bijelom zastavicom da nas starta... :D

Kad smo vec kod toga... ima li inace nekih mjesto gdje ljudi dolaze sa jacim autima da se odmjeravaju.

Ovde po holandiji imamo meetings i ilegalne trke. Ponekad ima i legalno organizovano u Assen-u na pravoj stazi. Platis pa se klatis. 8)

Ima i kod nas - http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?t=1198 - može i u pare :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2004, 07:46 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Ja se uvalim od smijeha kad god vidim neke plave diode i slicno smece na autu :lol:
Elem, sve me to podsjeca na ZASTAVU 101 sa naljepnicom preko citave sajbe na kojoj masnim slovima pise TURBO i jastucicem C. Zvezde ili Partizana iz zadnjeg sjedista. Naravno propratni detalj su one nakindjurene gumice koje do ceste vise sa zadnjeg branika.

I sto se tice navlacenja na semaforima, mene jos niko nij pobijedio jer se me niko nije ni napalio da se trkam ;) Nista sladje, sjedis u autu i palis klinca od 18 do 21 god. da se potrkate i samo ga lagano ispalis. To je uzivancija 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2004, 08:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Zaboravio si navlake za volan od jarece ili ovcije koze, kao i one zeleno drecave trake na naslonima za glavu sa natipsom nesto kao Turbo-Mega-Giga-Ultra . :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2004, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nista to ne moze bez one teniske loptice na kuki :PpP

Salu na stranu .. ja sam josh "zelen" vozac ali .. Sike i jos 2 lika (koliko sam ih ja zapazio, nickovi su im meni se cini nck i passanger) se fantasticno razumiju u automobile i tuning ... znaci stvarno ljudi naglasak bacaju na izvlacenje sto boljih preformansi iz svojih auta, a ne cobanluke na koje nas narod pomislja kad se pomene "napucavanje" auta ...

U BL "napucan" je svaki Golf, Eskort ili Kadet koji ima alu-felne i spojler .. a to sto mu masina ima max 1300 cm? a karoserija i unutrasnjost auta urlicu upomoc .. to je druga stvar :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2004, 22:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Zakon su tzv. obrve na prednjim farovima, ono od čega bi kao auto trebao izgledati "opako"... :wink: Opeli, Fordovi i BMW-ovi ih uglavnom imaju, a ponekad vidim i pokojeg Stojadina ili Ladu. I pri tom sebi zaklanjaju pola svjetlosnog snopa noću...
U modi su i plave diodice na brisačima i registraciji, i neonke ispod vozila... 0X
Vrijeme je da se otvori neki Goli otok za ljubitelje ovih kič stvarčica...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2004, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Te obrve je meni jedan poznanik savjetovao da stavim ali meni je to bas shit. Aliii najgore sto sam vidjao na golfovima je 'downforce' koji stave na pola zadnje sajbe tako da vidis - nista :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2004, 01:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
neo26 je napisao:
I sto se tice navlacenja na semaforima, mene jos niko nij pobijedio jer se me niko nije ni napalio da se trkam ;) Nista sladje, sjedis u autu i palis klinca od 18 do 21 god. da se potrkate i samo ga lagano ispalis. To je uzivancija 8)

Isti sam i ja... Nema nista ljepse od normalne voznje po gradu. Svirucka mjuza, lagano razgledas, pazis da nikome ne smetas i prevozis se od tacke A do tacke B.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2004, 06:50 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Isti sam i ja... Nema nista ljepse od normalne voznje po gradu. Svirucka mjuza, lagano razgledas, pazis da nikome ne smetas i prevozis se od tacke A do tacke B.

Ma jasno da je tako, jos ako se imaju jos kakva fina kolica :lol:

Citiraj:
Sike i jos 2 lika (koliko sam ih ja zapazio, nickovi su im meni se cini nck i passanger)

Razumiju se ljudu i elektroniku i mehaniku na automobilima ali sa druge strane cinjenica da u gradu nemas dobrog dijagnosticara tjera na razmisljanje.

Citiraj:
Zakon su tzv. obrve na prednjim farovima, ono od čega bi kao auto trebao izgledati "opako"... Opeli, Fordovi i BMW-ovi ih uglavnom imaju, a ponekad vidim i pokojeg Stojadina ili Ladu. I pri tom sebi zaklanjaju pola svjetlosnog snopa noću...
U modi su i plave diodice na brisačima i registraciji, i neonke ispod vozila...
Vrijeme je da se otvori neki Goli otok za ljubitelje ovih kič stvarčica...

Ma mene nervira i ona mala naljepnica BiH (ne mislim politicki), e kako bih je slatko skinuo da je ne moram imati.

Btw. sjetio sam se jos jednog krkanskog detalja: Providna zelena ili plava folija koju su stavljali preko tablica :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2004, 17:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
pa race je u BL ilegalan al cemo valjda jednog lijepog dana uspjeti da legalizujemo svoju >pistu>>>>>>>> i da nas ne gnjave drotovi :mad: :mad: :mad: / ko da oni nemaju pametnijeg posla/ :-?

pa nedeljom i subotom u Zaluzanima izduvam se na pisti a neki momci / amk gradiska/ su organizovali par street race-a na pisti kod N.Topole i najavili su prvi legalni street race u BiH u julu ili avgustu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2004, 00:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
V@nja je napisao:
Nista to ne moze bez one teniske loptice na kuki :PpP

Salu na stranu .. ja sam josh "zelen" vozac ali .. Sike i jos 2 lika (koliko sam ih ja zapazio, nickovi su im meni se cini nck i passanger) se fantasticno razumiju u automobile i tuning ... znaci stvarno ljudi naglasak bacaju na izvlacenje sto boljih preformansi iz svojih auta, a ne cobanluke na koje nas narod pomislja kad se pomene "napucavanje" auta ...

U BL "napucan" je svaki Golf, Eskort ili Kadet koji ima alu-felne i spojler .. a to sto mu masina ima max 1300 cm? a karoserija i unutrasnjost auta urlicu upomoc .. to je druga stvar :)

Ne kontam šta imaš protiv toga da ljudi srede auto čak i da ima 1300ccm... nemaju svi love da kupe snažnije mašine, pa skrpe nešto jeftinije i srede malo... ovo se ne odnosi na ljobere koji ne znaju kako kulturno srediti/uljepšati automobil...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2004, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ne znam za vas ali za mene sredjivanja auta (makar to bio i jugo ili stojadin) ne znaci lijepljenje naljepnica i stavljanje teniskih loptica na kuku nego ugradnja sportskih amortizera, spustanje auta sredjivanje auspuh-a, izvlacenje blatobrana itd. Zato nije bitno koje je auto (makar imalo i 1300ccm) samo ako ono lici na nesto

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 01:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
kako je zalosno sto ovakvu temu razvaljuju ljudi kojima auto sluzi samo da odu na posao i nedeljom kod ....no

Golf III vr6 2.9l syncro
+Garrett T28 Turbo with all extras
+Turbo Timer
+AEM High Volume Fuel System
+AEM pioneered the Cold Air induction system
+Electronic Valve Controller
+Air Intake System
+Flamer Kit
+Body Kit
+Flop Paint
+Coilovers
+Drilled disks
+Brakes Kit
and the list can go on and on....

http://wingswest.com/project_images/mai ... lpaper.jpg

http://wingswest.com/project_images/11/wallpaper.jpg

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 06:45 
Majstor
Majstor

Sta to izgleda?
Linkovao si sasvim dva razlicita auta. To jest trojku i cetvorku, a gore pises o trojci.

Priznajem da su oba san snova svakog uspaljenog 17-godisnjaka.
Meni licno su smijesna :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 07:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Feb 2004, 11:06
Neo77 i Wratch ovaj prvi link nema nike veze sa golfom,to ti je Honda civic :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 08:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
WRATCH je napisao:
heheh ponosni vlasnici novog 206cc i ostalih c3 c2 bmw i ostalog piss off

I sad bi kao trebali nekome da zavidimo? Na tjuniranom Narodnom autu kojeg ima i zadnji seljak s Manjače?
Uzgred, jesu li stavljene plave led-diode na brisačima? Kažu da s tim dobiješ još barem 15-ak KS...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 09:00 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Neo77 i Wratch ovaj prvi link nema nike veze sa golfom,to ti je Honda civic

Ma vidim ja na sve lici samo na golfa ne lici ali opet sta znam ja kakvih genija ima pa natovare tonu plastiike i sta-ti-ja-znam-cega-jos, nem'res ti to vise razlikovati sinko moj, jok, jok. :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 96 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]