banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 16:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jul 2012, 08:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
goxon je napisao:
ako bude kao onaj u Mariboru onda ce to biti dobro:)

Pogotovo ako bude raznovrstan,kvalitetan i jeftin restoran na vrhu kao sto je u Mb

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 08:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hoće, hoće.....Vi kao da ne znate gdje živite....

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
to je to sto ce da podigne nasu ekonomiju na noge! Samo otvarajmo prodavnice koje ce biti iz EU, i u kojima (po mogucnosti) nece biti domacih proizvoda!
Jos kada se uzme u obzir lokacija, ironija je da se najezis!

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 14:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Samo niču bezistani...dabogda im gromovi kuće pokrivali :angry4:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 16:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Kao sto rece jedan moj drug - "Sta je jos potrebno pa da se ovaj narod digne?"

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
krol2 je napisao:
BSE je napisao:
aha, posto vise nisam siguran da li je trzni centar bio planiran tu ili na onom prostoru sto je koristila AS Krajina za svoje poligone

Na mjestu AS Krajina Ideal (Luburic) gradi trzni centar....da se zaledis velicinom...preko 40.000 m2....imao sam prilike vidjeti projekat....Europark ili tako nekako ce se zvati...ne samo poligon....sve one radnjice i tamo do parkica je obuhvaceno

O tome se prica vec cca godinu dana. Na dugackom je to stapu...ako ne i predugackom.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2012, 16:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
<Enter_name> je napisao:
Bio sam juče u Mepas Mallu, mogu reći da je jedan od najboljih tržnih centara u Bosni... malo je bezveze što se plaća parking (prvi sat je gratis)...

То се ради, да се не би Мепасов паркинг користио од стране људи који нису посјетиоци.

Људи би оставили ту ауто, готива, џабе паркинг, ауто у центру, још под кровом... :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2012, 16:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
krol2 je napisao:
BSE je napisao:
aha, posto vise nisam siguran da li je trzni centar bio planiran tu ili na onom prostoru sto je koristila AS Krajina za svoje poligone

Na mjestu AS Krajina Ideal (Luburic) gradi trzni centar....da se zaledis velicinom...preko 40.000 m2....imao sam prilike vidjeti projekat....Europark ili tako nekako ce se zvati...ne samo poligon....sve one radnjice i tamo do parkica je obuhvaceno

60 000 квадара. Биће огроман. Само питање кад. Неко рече, на дугом је то штапу...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2012, 16:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Evo, iako sam iz Mostara još nisam bio u Mepasu. Nisam od toga, živcira me hodanje po tim centrima.
Ali sam siguran da će ovaj Mepas daleko najbolje raditi od svih tržnih centara u Mostaru. Odnosno da će se pola drugih zatvoriti u roku 1-2 dana.
Za Mostar je previše ovih 7-8 koliko ih ima i definitivno će propadati. Mepas je najveći i najprofesionalnije radi. Marketing služba im je čudo i zato su ovako uspješni. Ovaj centar radi sve ono što treba, i ulaganje je išlo u pravcu toga da se ponudi ono čega nema ili da se bar tako predstavi. Dok su drugi tržni samo sazidali i kontaju samo će od sebe raditi.
Tako ako vam Mepas dođe gore u BL predviđam propadanje nekoliko tržnih centara. Jer ljudi drobe sve pred sobom (nemislim da lome kosti i prijete :D)
Ovdje u Mostaru pored njih još dobro može raditi Piramida jer ima prostora i dobro rukovodstvo pa se i oni stalno oglašavaju, nešto organiziraju, ...

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2012, 21:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Mene ti trzni centri nisu nikadn pretjerano interesovali, a niti imam love da je bacam na razne gluposti.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2012, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
stvarno je smor hodati po tim trznim centrima ... budem iscjedjen, nisam ni za sta poslije.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2012, 21:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Samo ne vodite žene u njih i no problem :wink: ja se zaje8o pa poveo ženke u Westgate... :confused3: trebale mi tablete glukoze, kukove iščašio hodajući :confused1:

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2012, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sjednes u kafanu, uzmes novine i narucis pivo i uzivas :D meni su trzni centri bas super, jer je sve na jednom mjestu ali sam ostarila.. ne mogu kao prije pola dana da provedem u njima. Sada su 2h plafon :cry:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2012, 21:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
јан_де je napisao:
<Enter_name> je napisao:
Bio sam juče u Mepas Mallu, mogu reći da je jedan od najboljih tržnih centara u Bosni... malo je bezveze što se plaća parking (prvi sat je gratis)...

То се ради, да се не би Мепасов паркинг користио од стране људи који нису посјетиоци.

Људи би оставили ту ауто, готива, џабе паркинг, ауто у центру, још под кровом... :)

U Avenue Mallu u Zagrebu se ne plaća prva 3 sata... mislim da je sat vremena malo za tržni centar one veličine...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2012, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
nepokoreni je napisao:
Samo ne vodite žene u njih i no problem :wink: ja se zaje8o pa poveo ženke u Westgate... :confused3: trebale mi tablete glukoze, kukove iščašio hodajući :confused1:

e jesi lud .. sto super je tamo .. ja kad odvedem svoju odem u Miller i kupim igracke za sina i nakon toga sam fraj sjedim pijem kafu i odmaram mozak a ona nek hoda slobodno ...
:D

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2012, 23:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
tko otvori dobar schoping centar napravice pravi posao u BL...cinjenica je da Banja Luka grad od 300 000 stanovnika nema schoping centar dok Zagreb nema ni milion stanovnika ima ih 7 ...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 08:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zlo, sve trpaju na jedno mjesto, postali su k`o grad u gradu, jos malo pa ce u ponudi biti i spavaonice
u sve i jednom trznom u kojem sam bio je vazduh misaona imenica, disem na skrge
nije ni cudno sto su strendzeri sve gojazniji, samo po shoping centrima vise da bi sto manje hodali

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]