banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Mar 2012, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Шајин je napisao:
ахахаахахаах јебем ти жено мајку :lol: :lol:

китопсина баш си нашао да снимаш поред нас док псујемо ко кочијаши :D :D

иначе, честитке момцима на опстанку у ПЛ. Било је гураво до краја првенства, а и до краја ове утакмице. Још нам сви центри добили рано по три личне грешке, а и она деветка(ћелави :D ) нас је сатрао.

Sad sam svuda i snimam... Nema zajebancije...
Rekoh, ako ovi psuju onako pred onom curom onda moze i na internet...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
kitopsina je napisao:
Шајин je napisao:
ахахаахахаах јебем ти жено мајку :lol: :lol:

китопсина баш си нашао да снимаш поред нас док псујемо ко кочијаши :D :D

иначе, честитке момцима на опстанку у ПЛ. Било је гураво до краја првенства, а и до краја ове утакмице. Још нам сви центри добили рано по три личне грешке, а и она деветка(ћелави :D ) нас је сатрао.

Sad sam svuda i snimam... Nema zajebancije...
Rekoh, ako ovi psuju onako pred onom curom onda moze i na internet...
:D :D :D ништ се ти не брини навикла је она на сивоње попут мене :lol:

шалу на страну, само ти снимај, лијепо је имати архиву, па се понекад подсјетити :)

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A i bas elegantno svezala sal oko vrata...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 23:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ima li neko mozda neki snimak bilo koje utakmice protiv Bosne,Igokee ili Sirokog od prije 3-4 sezone da se podsjetimo malo tog vremena,atmosfere na tribinama,igraca,itd. ? Moze li se to nabaviti nekako ? :D

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo jos jednog snimka, zadnjeg koji imam...
Opet je u centru paznje celava devetka...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8shhEycwFa4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 20:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Dec 2008, 19:35
http://www.youtube.com/user/BFBIH
Mozda imas ovdje.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2012, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Мислим да би неко од момака са Борац-спорт требао урадити интервју са М.Дојчиновићем о финансијском стању након ове сезоне. Дарко Кастратовић од сл.год игра за Младост

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 22:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Дешава ли се ишта (позитивно) у овом нашем напаћеном клубу?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Позитивно не :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 20:16 
Veteran
Veteran

Судбина Борца у рукама Скупштине

Citiraj:
Скупштина Кошаркашког клуба Борац, која би требало да буде одржана почетком сљедеће седмице, требало би да одговори на питање каква је судбина једног од најтрофејнијих спортских колектива у Републици Српској.

Ово је “Гласу Српске” јуче изјавио директор клуба Мирослав Дојчиновић.

- Наш план је да у идућих седам дана одржимо сједницу Скупштине и она ће највјероватније бити заказана за сљедећи понедјељак. На њој ће бити поднесен извјештај о раду и пословању за прошлу сезону. Упознаћемо Скупштину са тренутном ситуацијом, која је веома лоша, и онда ћемо одлучити у ком правцу да кренемо даље јер је евидентно да се овако више не може - изјавио је Дојчиновић.

Послије сједнице Скупштине засједаће Управни одбор клуба.

- Тек послије тога требало би да услиједи дуго очекивани састанак са представницима Aдминистративне службе града, од које ћемо тражити помоћ да се изађе из кризе. Већ неколико сезона клуб се налази у тешкој финансијској ситуацији, притиснут различитим дуговима, од којих највећи дио отпада на потраживања бивших кошаркаша - казао је Дојчиновић.

Пред почетак прошле сезоне било је назнака да ће Бањалучани одустати од наступа у Лиги БиХ, али су се они одлучили на тај корак и успјели су да побједом над Зрињским у посљедњем колу изборе опстанак у друштву најбољих бх. тимова.

Сходно садашњој ситуацији у клубу, врло је вјероватно да ће Борац сљедеће сезоне наступати у Првој лиги Републике Српске, јер је тешко очекивати да скупи довољно новца за играње Лиге БиХ, која ће од идуће јесени бројати 12 клубова.

Дугови
Између осталих, Борац је и даље дужан својим бившим кошаркашима Николи Ђурасовићу, Хрвоју Пуљку, Јошку Гарми, Бојану Милиновићу и Ранку Велимировићу, који су тужили клуб и добили пресуде у своју корист.

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 81985.html

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 14:33 
Veteran
Veteran

BEZ NJEGA NE MOGU - NEKADAŠNJI PLEJ BORCA PRODUŽIO UGOVOR S TEMIŠVAROM
Borac je institucija, ovo što se sad radi je nedopustivo

Citiraj:
Nekadašnji ljubimac navijača Borac Nektara Zlatko Jovanović za samo godinu dana u Temišvaru osvojio je srca tamošnjih ljubitelja košarke, a na insistiranje uprave kluba pre nekoliko dana potpisao novi ugovor o saradnji na godinu dana.
Slika
OSTAJE U RUMUNIJI Zlatko Jovanović, majstorski vodio svoju ekipu

Jovanović u razgovoru za Press RS kaže da se njegov dolazak u Temišvar poklopio s rezultatskim bumom kluba, pa je nakon 11. mesta, osvojenog pre dve godine, ove sezone osvojena vicešampionska titula i drugo mesto u nacionalnom kupu.
- Drugo mesto na kraju šampionata Rumunije, baš kao i u domaćem kupu, veliki je uspeh, pogotovo ako se zna da su prethodnih godina uglavnom bili u donjem delu tabele. Mada ostaje i kod uprave i kod nas, a pogotovo kod navijača, žal što na kraju nismo uspeli da se okitimo bar jednim trofejom. Ali, ima vremena, verujem da bi nam se već naredne sezone moglo sve vratiti - ističe Jovanović.

Pratiš li bh. šampionat
- Svakako da pratim sve događaje i trudim se da budem što bolje informisan. Internet je tu, a i u stalnoj sam vezi sa mnogobrojnim prijateljima, pa tako znam uglavnom sve što se u BiH dešava.
Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju PRESS-a

http://pressrs.ba/sr/sport/sportske_ves ... tivo+.html

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
To je moj omiljeni igrac koji je igrao u Borcu zadnjih 10 godina. :D Na drugom mjestu je Feliks Kojadinovic jer je uvijek pogadjao neke nemoguce trice,a za treceg se ne mogu odluciti...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
cubro : D :D,

gdje njih nadje pored Vulete, Kukica, i ekipe

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 18:18 
Veteran
Veteran

Никола - Лепи - Глишовић ... Дефинитивно :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

док чекамо да дође утакмица мени паде на памет још једна хмм...ајмо рећи ситница. у питању је WC на стадиону. Задњих неколико утакмица био је откључан само један WC и то онај малени у којег могу ући 3 човјека максимално! кад буде сад утакмица у четвртак биће вруће, доста народа на стадиону вјероватно.
Требало би откључати и остале за утакмицу. Макар да људи воде могу попити, ако ништа друго.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Шајин je napisao:
док чекамо да дође утакмица мени паде на памет још једна хмм...ајмо рећи ситница. у питању је WC на стадиону. Задњих неколико утакмица био је откључан само један WC и то онај малени у којег могу ући 3 човјека максимално! кад буде сад утакмица у четвртак биће вруће, доста народа на стадиону вјероватно.
Требало би откључати и остале за утакмицу. Макар да људи воде могу попити, ако ништа друго.

Бате зар ово не би требало у тему ФК Борац :wink: 8) Е мој Шаја добри, и тебе сустиго климакс :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

а ја гледам нема ми поста и контам неко обрисао :oops: :lol:
тачно се остарило :lol:
сад ћу тамо да поставим

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Zlaja je u Borcu igrao u ne baš lakim vremenima, a Kukić, Vuleta i ekipa, u vremenu kad je svega bilo u izobilju. Zato ih je teško porediti, mada je jedan bio kapiten Zoran Kukić. Inače sam prije nekoliko dana vidio Miću Kovačevića u Merkatoru. Stomak mu je do Akvane, koliko se udebljao. Zna li iko čime se on trenutno bavi?

Borac je u protekloj sezoni potonuo niže od onoga na čemu je bio na početku te iste sezone. Bilo je razumnih glasova, koji su ukazival da jedan Doja, nije nikakav stručan kadar da vodi klub vrlo blizu granice stečaja i desilo se upravo ono što je nekolicina predviđala. Opet se živjelo preko onoga sa čim klub raspolaže i opet je sezona pokrpljena i prekrpljena na jedvite jade, sa sve Draginom stručnošću sa klupe i eto opet iste priče. Čekaj i moli grad i državu da daju pare, jer zaboga, sramota je pustiti jedan kolektiv kakav je Borac, da se po treći put gasi, zarad iste priče - dugovanja...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 20:47 
Veteran
Veteran

Борац дужан 1.1 милион марака

Citiraj:
Укупан дуг Кошаркашког клуба Борац за период од 2007. до 2011. године износи 1.150.000 марака, утврђено је на сједници Скупштине клуба која се послије неколико одгађања ипак одржала.

На њој је усвојен финансијски извјештај у којем се наводи да од укупног дуга обавезе према Пореској управи Републике Српске износе 670.000 марака.

- На Скупштини смо установили дуг за период од 2007. до 2011. године и у том времену кроз клуб је прошло више од 40 страних играча и управо се њима највише дугује - изјавио је директор Борца Мирослав Дојчиновић.

Према његовим ријечима, клуб је тренутно у фази стабилизације и неопходна му је помоћ привредних субјеката да би се извукао из кризе.

- Aко не пронађемо генералног спонзора, нећемо моћи вратити дугове. У овом тренутку потребна су нам два или три спонзора који би стали уз клуб и подржали га у консолидацији. Не смијемо се заносити да ће се све ријешити преко ноћи и вјерујем да ће ово трајати идуће двије-три године. Такође, у том периоду сулудо је говорити о неком великом резултату јер нам је стабилизација приоритет - рекао је Дојчиновић.

Директор је нагласио да ће се Борац сљедеће сезоне највјероватније такмичити у Лиги БиХ.

- Наш став је да Борац игра Лигу БиХ у идућој сезони и то је 99 одсто сигурно. Наш други тим, ОКК Борац Бањалука, ће се такмичити у Првој лиги Републике Српске као што је то био случај и до сада. Уколико не буде непредвиђених ситуација, припреме за нову сезону требало би да почну средином августа. Приоритет нам је да обезбиједимо 120.000 марака да би клуб могао нормално функционисати - истакао је Дојчиновић.

Каралић остаје
Тренер Драго Каралић, који је протекле двије сезоне водио Борац, требало би да остане на тој функцији и идуће сезоне.

- Каралић је још са нама и према садашњим плановима, требало би да буде тренер Борца и сљедеће сезоне. На Скупштини је оцијењено да је прошла година била успјешна и да је са подмлађеним тимом направљен велики резултат када се изборио опстанак у Лиги БиХ - казао је Дојчиновић.

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 85291.html

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 00:52 
Veteran
Veteran

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cQwkjMWMCmc[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]